Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: Πρόβλημα με Όλντριτζ

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: Πρόβλημα με Όλντριτζ

Τραυματισμό στον δεξιό αντίχειρα αντιμετωπίζει πλέον ο 29άχρονος φόργουορντ/σέντερ Λα Μάρκους Όλντριτζ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα προκάλεσε τον παραγκωνισμό του από τον χθεσινό αγώνα με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη, ενώ είναι γνωστό πως έχει αναβάλει εγχείρηση στον αριστερό αντίχειρα, που σε πρώτο βαθμό κρίθηκε απαραίτητη. Το χθεσινό παιχνίδι έχασε και ο Τζόελ Φρίλαντ (ώμος), ο οποίος έχει ανεβάσει ρυθμούς σε προπονητικό επίπεδο, οπότε ίσως επιστρέψει στη δράση μέσω του μεθαυριανού αγώνα (26/02, 05:30) με τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «Moda Center», ενώ ο Μέγερς Λέοναρντ βρέθηκε προσωρινά στο αρχικό σχήμα του Τέρι Στοτς αντί του Όλντριτζ, ο οποίος είναι επίσης αμφίβολος για το μεθαυριανό παιχνίδι.

Με τη σειρά του, ο Άαρον Αφλάλο έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα των εκπρόσωπων του Όρεγκον στο ματς με τους Γκρίζλις αναλαμβάνοντας αναπληρωματικό ρόλο, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι διατεθειμένος να δώσει το 100% αποδεχόμενος οποιονδήποτε ρόλο. Για τα «σπιρούνια», που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, προηγείται σημερινό ματς (24/02, 04:00) στο «EnergySolutions Arena» των Γιούτα Τζαζ. Πάντως, ο Καούχι Λέοναρντ ομολόγησε ότι προσπαθεί να ξεπεράσει περίοδο… αστοχίας σχολιάζοντας την πτώση των ποσοστών του στα σουτ εντός παιδιάς.

Γιούτα Τζαζ
Στα των «μορμόνων», ο Άλεκ Μπαρκς (ώμος) παραμένει στα πιτς, ενώ ο Ρόντνι Χουντ (πόδι) συνεχίζει με χρονικό περιορισμό πέντε λεπτών ανά ημίχρονο. Παράλληλα παρατηρείται κινητικότητα σε μεταγραφικό επίπεδο, αφού ο σύλλογος του Σολτ Λέικ Σίτι φαίνεται πως είναι κοντά σε συμφωνία με τον Τίμπορ Πλάις της Μπαρτσελόνα. Διέρρευσε επίσης πως εξετάζεται το ενδεχόμενο απόκτησης του Τζακ Κούλεϊ των Αϊντάχο Σταπίντ της D-League και του Μπράις Κότον των Όστιν Σπερς μέσω δεκαημέρου συμβολαίου. Όπως και να έχει, μεθαύριο (26/02, 04:00), οι Τζαζ θα υποδεχθούν τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Λος Άντζελες Λέικερς
Θυμίζουμε πως οι Στιβ Νας (μέση), Κόμπι Μπράιαντ (ώμος) και Τζούλιους Ραντλ (πόδι) έχουν αποκλειστεί από την υπόλοιπη regular season του 2014-15. Ακόμα, ο Νικ Γιανγκ κρίθηκε αμφίβολος για το μεθαυριανό παιχνίδι μετά την αποχή του από τη σημερινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο, που γέννησαν ανάγκη για μαγνητική τομογραφία, ενώ αμφίβολος δηλώθηκε και ο Ρόμπρτ Σάκρε εξαιτίας ενοχλήσεων στο αριστερό πόδι.

Αντίθετα, ο Κάρλος Μπούζερ είναι υγιής και ανεβασμένος στο μυαλό του Μπάιρον Σκοτ, καθώς στο χθεσινό ματς με τους Μπόστον Σέλτικς πήρε τη θέση του Τάρικ Μπλακ στο αρχικό σχήμα του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού και νυν τεχνικού των «λιμνάνθρωπων», ο οποίος παραδέχθηκε πως είναι ενθουσιασμένος με τον Τζόρνταν Κλάρκσον, που παραμένει βασικός πλέι-μέικερ. Τέλος, σε νεότερη συνέντευξή του, ο Κόμπι αποκάλυψε πως το 2007 εκμεταλλεύτηκε όρο στο συμβόλαιό του απορρίπτοντας συμφωνία για ανταλλαγή του στους Ντιτρόιτ Πίστονς αντί των Ριπ Χάμιλτον, Ταϊσόν Πρινς, Αμίρ Τζόνσον και μίας επιλογής ντραφτ πρώτου γύρου…



Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved