Ντένβερ Νάγκετς: Απολύθηκε ο Μπράιαν Σο

Ντένβερ Νάγκετς: Απολύθηκε ο Μπράιαν Σο

Ως λογική συνέχεια των τελευταίων εξελίξεων στους Ντένβερ Νάγκετς ανακοινώθηκε σήμερα η απόλυση του Μπράιαν Σο.

Πρόσφατα, ο παλαίμαχος NBAer παραδέχθηκε πως έχει χάσει τον έλεγχο των αποδυτήριων, γεγονός που συνδυάστηκε με αποκαρδιωτικές εμφανίσεις των παικτών στο παρκέ, οπότε η απόφαση της διοίκησης δεν προκαλεί σοκ. Καθήκοντα προσωρινού κόουτς ανέλαβε ήδη ο μέχρι πρότινος βοηθός του Σο, Μέλβιν Χαντ, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση των «σβόλων» από το σημερινό ματς (04/03, 04:00) με τους Μιλγουόκι Μπακς στο «Pespi Center», ενώ προφανώς θα συνεχίσει και στο αυριανό (05/03, 03:00) με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Target Center».

Αξίζει να σημειωθεί πως «ακούγονται» ήδη οι Μάικ Ντ’ Αντόνι, Βίνι Ντελ Νέγκρο, Έιβερι Τζόνσον και Άλβιν Τζέντρι ως πιθανές λύσεις για μόνιμο προπονητή, αλλά το πιθανότερο είναι η regular season του 2014-15 θα ολοκληρωθεί με τον Χαντ, o οποίος προτίμησε τους Τάι Λόουσον, Ράντι Φόι, Ντανίλο Γκαλινάρι, Ουίλσον Τσάντλερ και Κένεθ Φαρίντ για την πρώτη βασική πεντάδα του. Εξάλλου, ο Γιουσούφ Νούρκιτς (αστράγαλος) παραμένει μακριά από το 100% αντιμετωπίζοντας έντονο πρήξιμο, ενώ ο Ντάρελ Άρθουρ (γάμπα) κρίνεται αμφίβολος για τον αποψινό αγώνα ύστερα από δύο συναπτούς παραγκωνισμούς.

Μιλγουόκι Μπακς
Στα της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι) θα μείνουν έξω μαζί με τον Ο Τζέι Μέιο (οπίσθιος μηριαίος), ο οποίος περιθωριοποιήθηκε από χθες, αλλά ο Τζάρεντ Ντάντλεϊ (γόνατο) θα γυρίσει στα παρκέ μετά τον αποκλεισμό του από τον σαββατιάτικο αγώνα με τους Γιούτα Τζαζ. Μέσα σε όλα, ο Κρις Μίντλετον χρέωσε την αγωνιστική άνοδό του στον Τζέισον Κιντ και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο των «ελαφιών» του ξεχωρίζοντας την πρόοδό του στην άμυνα και τονίζοντας πως από το ξεκίνημα της σεζόν αποδέχθηκε πρόκληση του προπονητή του για ατομική βελτίωσή του.

Όσον αφορά τους «λύκους», οι Κέβιν Μάρτιν (ίωση) και Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος) δηλώθηκαν μεν αμφίβολοι για το αυριανό ματς, αλλά φαίνεται πως θα επιστρέψουν στη δράση μετά τον παραγκωνισμό τους από το χθεσινό με τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Από την πλευρά του, ο Ζακ Λαβίν θύμισε τη νίκη του στον ετήσιο διαγωνισμό καρφωμάτων του «μαγικού» κόσμου με μερικές περίτεχνες ενέργειες στον χθεσινό αγώνα, στον οποίο ο Ρίκι Ρούμπιο πέτυχε τριπλ-νταμπλ απέναντι στον θεσπέσιο Κρις Πολ. Μάλιστα, αμφότεροι αποτέλεσαν κύριο θέμα σε βίντεο του NBA στο YouTube.

Παράλληλα, ο Στεφ Κάρι των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς απέσπασε την πρώτη θέση στο Top 10 των ασίστ του Φεβρουαρίου, όπως μαρτυρά το παρακάτω βίντεο. Αύριο (05/03, 05:30), πάντως, οι «πολεμιστές» θα φιλοξενήσουν τους Μπακς στο «ORACLE Arena», ενώ ο Στιβ Κερ έχει όλα τα μέλη του δυναμικού στη διάθεσή του. Ακόμα, ο Μαρίς Σπέιτς τη γλίτωσε με πρόστιμο 903 δολαρίων σε υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, κατηγορία που εν τέλει μετατράπηκε σε επικίνδυνη οδήγηση.

Ντένβερ Νάγκετς: Απολύθηκε ο Μπράιαν Σο



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved