Νιου Γιορκ Νικς: Αναλαμβάνει τις ευθύνες ο Καρμέλο Άντονι

Νιου Γιορκ Νικς: Αναλαμβάνει τις ευθύνες ο Καρμέλο Άντονι

Μόνος του αποφασίζει πλέον ο Καρμέλο Άντονι για παρουσία ή αποκλεισμό από τα παιχνίδια των Νιου Γιορκ Νικς.

Μετά την υποτροπή στο αριστερό γόνατο κατά τη διάρκεια του χθεσινού παιχνιδιού με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς είπε ότι σκοπεύει να παίξει στο μεθαυριανό ματς (01/12, 01:00) με τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Staples Center», ενώ ο Ντέρεκ Φίσερ επανέλαβε πως ο «Μέλο» διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία, ώστε να παίρνει τις σωστές αποφάσεις έπειτα από τραυματισμούς. Επίσης, ο κόουτς των Νεοϋορκέζων δήλωσε ότι επικεντρώνεται σε μακροπρόθεσμο πλάνο, ενώ ο Άντονι και ο Αμάρε Στουντεμάιρ αναγνώρισαν τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζει ο προπονητής τους από το ξεκίνημα της regular season του 2014-15, κυρίως λόγω των πολλαπλών τραυματισμών.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ πήρε ρεπό από τον χθεσινό αγώνα, στο οποίο ήταν διαθέσιμοι μόλις εννέα παίκτες, ενώ ο Φίσερ άφησε επίσης να εννοηθεί πως στο εξής θα περιοριστεί σε σημαντικότερο βαθμό ο χρόνος συμμετοχής του Στουντεμάιρ. Εξάλλου, ο Τζέι Αρ Σμιθ (πόδι) συμπλήρωσε σερί δέκα απουσιών και ο Σαμ Ντάλεμπερτ αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, που αποκόμισε από το σαββατιάτικο παιχνίδι με τους Σακραμέντο Κινγκς και επέτρεψε στον Κόουλ Όλντριχ να βρεθεί στη βασική πεντάδα μαζί με τον Τζέισον Σμιθ! Μέσα σε όλα, ο Όλντριχ ξεκαθάρισε πως λατρεύει την τριγωνική επίθεση, που προκαλεί πλειάδα αντιδράσεων στις τάξεις των παικτών από το ξεκίνημα της σεζόν.

Επίσης, ο Αντρέα Μπαρνιάνι (γάμπα) παρέμεινε στα πιτς, αλλά ο Φίσερ εκτίμησε πως ίσως γυρίσει στα παρκέ μέσω του μεθαυριανού αγώνα, ενώ ο Ιμόν Σάμπερτ (ώμος) φανέρωσε πρόοδο τις τελευταίες ημέρες, αλλά δεν υπολογίζεται για άμεση επιστροφή στη δράση, κάτι που ισχύει επίσης για τον Κλίαντονι Έρλι (γόνατο). Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ο Κουίνσι Έισι εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής στο σαββατιάτικο ματς με τους Σακραμέντο Κινγκς με αφορμή την αποβολή του στο χριστουγεννιάτικο παιχνίδι με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Πέρα από τις απουσίες διέρρευσε πως ο Λαμάρ Όντομ, ο οποίος πέρασε για… λίγο από τους Νικς πριν από μερικούς μήνες, ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με την ισπανική Μπιλμπάο.

Λος Άντζελες Κλίπερς
Για την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς προηγείται σημερινό εντός έδρας παιχνίδι (30/12, 05:30) με τους Γιούτα Τζαζ, στο οποίο θα επιστρέψει στη δράση ο Σπένσερ Χάους (γόνατο). Επίσης διέρρευσε ενδιαφέρον για τον Κεμ Μπερτς, ο οποίος ξεκίνησε φέτος την επαγγελματική καριέρα του μέσω των Σιου Φαλς Σκάιφορς της D-League, ενώ οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» εξετάζουν επίσης την περίπτωση του Μπρέιντι Χέσλιπ, που ετοιμάζεται πλέον να αφήσει τους Ρένο Μπίγκχορνς για την τουρκική Μπάνβιτ. Στο μεταξύ, ο 34χρονος Μπράιαν Κουκ, ο οποίος πέρασε από την ομάδα του Λος Άντζελες στο πλαίσιο της πορείας 452 αγώνων στο NBA, υπέγραψε συμβόλαιο με την Αλ Ριγαντί του Λιβάνου.

Γιούτα Τζαζ
Από την άλλη, ο Άλεκ Μπαρκς ακολούθησε την αποστολή, αλλά αποκλείστηκε από δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εξαιτίας τραυματισμού στον ώμο, που τον ταλαιπωρεί εδώ και εβδομάδες. Τη κενό στο αρχικό σχήμα του Κουίν Σνάιντερ καλύπτει ο Ρόντνι Χουντ, ο οποίος αποχώρησε προσωρινά από το προχθεσινό ματς με τους Φιλαδέλφεια 76ερς λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, ενώ ο Τρέβορ Μπούκερ γύρισε πράγματι στα παρκέ μέσω του συγκεκριμένου αγώνα.

Μινεσότα Τίμπεργουλφς
Αύριο (31/12, 04:00), οι «μορμόνοι» θα επιστρέψουν στο «EnergySolutions Arena», ώστε να υποδεχθούν τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς, που είναι κοντά στην απόκτηση του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, σύμφωνα με το RealGM! Φαίνεται πως ο Σέρβος διεθνής θα «δεσμευτεί» μέχρι το πέρας της σεζόν, ώστε να καλύψει το κενό του πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νικ Πέκοβιτς (καρπός/αστράγαλος), ο οποίος δεν έχει ξεφύγει ακόμα από γυμναστικές ασκήσεις και μέσα στις επόμενες ημέρες θα επανεξεταστεί μέσω μαγνητικής τομογραφίας. Στο περιθώριο είναι επίσης ο Κέβιν Μάρτιν (καρπός), που θα επανεξεταστεί σε περίπου δύο εβδομάδες.

Πιο κοντά σε επιστροφή είναι ο Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος), ο οποίος καταγράφει πλέον σημαντική συμμετοχή στις προπονήσεις, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα γυρίσει στα παρκέ προς το τέλος του Ιανουαρίου. Ακόμα, ο Φλιπ Σόντερς άφησε να εννοηθεί πως θα αυξήσει σταδιακά τον χρόνο συμμετοχής του Τρόι Ντάνιελς όντας ικανοποιημένος από την απόδοσή του, αλλά παραδέχθηκε πως ο Άντονι Μπένετ δεν αποδίδει τα αναμενόμενα στα τελευταία παιχνίδια σχολιάζοντας τη σμίκρυνση του αγωνιστικού ρόλου του. Τέλος, ο φορμαρισμένος Σαμπάζ Μουχάμαντ υποστήριξε πως απέκτησε σημαντική εμπειρία και γνώρισε την απαραίτητη «προσγείωση», όταν υποβιβάστηκε στο NBDL.



Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved