Κλίβελαντ Καβαλίερς: Δημιουργικός Λεμπρόν στο παρκέ και στη ζωή

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Δημιουργικός Λεμπρόν στο παρκέ και στη ζωή

Στα τελευταία ματς διαπιστώνεται εντονότερη παρουσία του Λεμπρόν Τζέιμς στην οργάνωση των επιθέσεων των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Πέρα από την ανάληψη σημαντικότερων αγωνιστικών καθηκόντων εντός των επιθετικών συστημάτων του Ντέιβιντ Μπλατ, ο γιος του, Λεμπρόν Τζέιμς Τζούνιορ, εντυπωσίασε εκ νέου σε τουρνουά παιδιών της τετάρτης δημοτικού, που έγινε στο Χιούστον, όπως μαρτυρά το  παρακάτω βίντεο. Όσον αφορά τη συνέχεια της regular season του 2014-15, οι «καβς» υποδέχονται αύριο (24/12, 02:00) τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Quicken Loans Arena» και θα βρεθούν ανήμερα τα Χριστούγεννα (26/12, 00:00) στο «AmericanAirlines Arena» των Μαϊάμι Χιτ, που θα αναγνωρίσουν την προσφορά των Λεμπρόν και Τζέιμς Τζόουνς στην ομάδα τους μέσω βίντεο στη γιγαντοοθόνη.

Σημειώνουμε επίσης πως οι Καβαλίερς δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, αφού ο Μάικ Μίλερ ξεπέρασε μικροτραυματισμό στον αριστερό αστράγαλο δίνοντας το παρών στο χθεσινό παιχνίδι με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη. Αντίθετα, οι «λύκοι» θα συνεχίσουν χωρίς τους Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος), Νικ Πέκοβιτς (καρπός/αστράγαλος) και Κέβιν Μάρτιν (καρπός), ενώ ο Μο Ουίλιαμς έχασε τη σημερινή προπόνηση λόγω ακαθόριστου προσωπικού προβλήματος, αλλά θα ταξιδέψει μόνος του στο Κλίβλαντ, ώστε να παίξει αύριο. Από εκεί και πέρα, ο Άντριου Ουίγκινς ισχυρίστηκε πως απέκτησε επιπλέον κίνητρο, όταν ενημερώθηκε πως ο Κόμπι Μπράιαντ των Λος Άντζελες Λέικερς θυμάται τον νεότερο εαυτό του, όταν τον βλέπει στο παρκέ.

Ακόμα, ο Φλιπ Σόντερς εξήγησε πως ο Κέβιν Λοβ θα ήταν ακόμα στην ομάδα του, αν η αποζημίωση των Καβαλίερς ήταν ανάλογη εκείνης που πρόσφεραν οι υπόλοιπες ενδιαφερόμενες ομάδες, ενώ εκτίμησε πως οι φίλοι των Τίμπεργουλφς δύσκολα θα συγχωρέσουν τον 26χρονο φόργουορντ/σέντερ για την αποχώρησή του. Από την πλευρά του, ο Τρόι Ντάνιελς εξέφρασε ελπίδα για ουσιαστικό αγωνιστικό ρόλο στους εκπρόσωπους της Μινεάπολις και για ελευθερία στο σουτ, όσο ο φορμαρισμένος Σαμπάζ Μουχάμαντ κερδίζει συνεχώς έδαφος στις εκτιμήσεις των ανθρώπων του συλλόγου της Μινεσότα με αφορμή τη φανερή αγωνιστική πρόοδό του.

Μαϊάμι Χιτ
Με τη σειρά της, η ομάδα του Έρικ Σποέλστρα υποδέχεται αύριο (24/12, 02:30) τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «AmericanAirlines Arena» χωρίς τον Κρις Μπος (γάμπα), ο οποίος είπε ότι ίσως προλάβει το χριστουγεννιάτικο ματς, αλλά πρόσθεσε πως ίσως μείνει στα πιτς για ένα ακόμα μήνα! Θυμίζουμε πως εκτός είναι επίσης ο Τζος Μακ Ρόμπερτς (γόνατο), ενώ ο Ντουέιν Ουέιντ αποκλείστηκε από τον χθεσινό αγώνα με τους Μπόστον Σέλτικς λόγω τραυματισμού στο γόνατο και επέτρεψε επιστροφή του Νόρις Κόουλ στο αρχικό σχήμα. Μάλιστα, ο «Φλας» επανεξετάστηκε σήμερα, αλλά δύσκολα θα προλάβει το αυριανό ματς, ενώ θέλησε να επαναλάβει ότι ουδέποτε προσπάθησε να πείσει τον Λεμπρόν, ώστε να παραμείνει στους Χιτ.

Από το χθεσινό παιχνίδι περιθωριοποιήθηκε επίσης ο Χασάν Ουάιτσαϊντ, ο οποίος υπέστη τραυματισμό σε δύο δάκτυλα ποδιού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της περασμένης Παρασκευής με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, αλλά ο Κρις Άντερσεν (αστράγαλος) συνέχισε κανονικά χθες και ο Αντρέ Ντόκινς επέστρεψε στο βασικό ρόστερ ύστερα από υποβιβασμό στους Σιου Φαλς Σκάιφορς της D-League. Από την πλευρά του, ο Τζάστιν Χάμιλτον αποχώρησε πρόωρα από τον χθεσινό αγώνα με αφορμή πονοκέφαλο, αλλά αύριο θα τεθεί στη διάθεση τους Σποέλστρα, όπως οι παραπάνω συμπαίκτες του.

Φιλαδέλφεια 76ερς
Στα των αδύναμων «σίξερς», οι Νέρλενς Νόελ και Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς τσακώθηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τους Ορλάντο Μάτζικ, αλλά ο βασικός πλέι-μέικερ του Μπρετ Μπράουν χαρακτήρισε φυσιολογικό το περιστατικό. Με τη σειρά του, ο Χόλις Τόμπσον αποκλείστηκε λόγω ίωσης και επέτρεψε επιστροφή του Τζα Καρ Σάμπσον στη βασική πεντάδα, αλλά λογικά θα παίξει αύριο, ενώ ο Ρόμπερτ Κόβινγκτον αποχώρησε προσωρινά από το χθεσινό ματς εξαιτίας τραυματισμού στο γόνατο.

Με τη σειρά του, ο Φουρκάν Αλντεμίρ (πόδι) συμπλήρωσε σερί δύο παραγκωνισμών και κρίθηκε αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα, από τον οποίο θα απουσιάσουν οι Αντρέι Κιριλένκο (άδεια), Τζόελ Εμπίντ (πόδι) και Ρόνι Τουριάφ (ισχίο). Τέλος θυμίζουμε πως στο περιθώριο είναι επίσης ο Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι), ο οποίος ανεβάζει συνεχώς ρυθμό σε επίπεδο ατομικών προπονήσεων και φιλοδοξεί να γυρίσει στα παρκέ μέσα στον Ιανουάριο.



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved