Νιου Γιορκ Νικς: Μακριά από το 100% ο Καρμέλο Άντονι

Νιου Γιορκ Νικς: Μακριά από το 100% ο Καρμέλο Άντονι

Παραδέχθηκε ο Καρμέλο Άντονι των Νιου Γιορκ Νικς ότι είναι μακριά από το 100% λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο.

Δήλωσε μεν πως δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα στο προχθεσινό ματς με τους Φίνιξ Σανς, αλλά μετά το χθεσινό παιχνίδι της regular season του 2014-15 με τους Τορόντο Ράπτορς ομολόγησε ότι δεν είναι στο 100%. Αναμένεται, πάντως, να παίξει και στο χριστουγεννιάτικο ματς (25/12, 19:00) με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Madison Square Garden». Λογικά θα παίξει και ο Αμάρε Στουντεμάιρ, ο οποίος πήρε ρεπό στον χθεσινό αγώνα, καθώς ο Ντέρεκ Φίσερ εκτίμησε ότι θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Πέμπτης. Αντίθετα, ο Τζέι Αρ Σμιθ (πόδι) φαίνεται πως θα παραμείνει στα πιτς, αφού ο προπονητής των Νεοϋορκέζων δεν εξέφρασε αντίστοιχη αισιοδοξία υπονοώντας πως ο εκκεντρικός γκαρντ/φόργουορντ θα περιθωριοποιηθεί για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Ελάχιστες πιθανότητες για άμεση επιστροφή στη δράση διατηρεί ο Αντρέα Μπαρνιάνι (γάμπα/οπίσθιος μηριαίος), αν και ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς σε προπονητικό επίπεδο, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του τόνισε πως σκέφτεται μονάχα τους Νικς και την καριέρα του στο NBA, όχι πιθανή επιστροφή στην Ευρώπη. Από την πλευρά του, ο Ιμόν Σάμπερτ (ώμος) επανέλαβε ότι θέλει να γυρίσει στα παρκέ το ταχύτερο δυνατό, αλλά θα μείνει έξω για μερικές ακόμα εβδομάδες, όπως ο Κλίαντονι Έρλι, ενώ ο Σαμ Ντάλεμπερτ τη σκαπούλαρε με πρόστιμο 15.000 δολαρίων από την πειθαρχική επιτροπή της βορειοαμερικανικής λίγκας με αφορμή αντιαθλητικό μαρκάρισμά του σε βάρος του Γιόνας Βαλαντσίουνας των «πτερόσαυρων» στο χθεσινό παιχνίδι των δύο ομάδων.

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς
Για τους «πρωτευουσιάνους» προηγείται αυριανό ματς (24/12, 02:00) με τους Σικάγο Μπουλς στο «Verizon Center», στο οποίο δεν θα κάνει το φετινό ντεμπούτο του ο Μαρτέλ Ουέμπστερ (μέση), αν και κατέγραψε μία ακόμα πλήρη παρουσία στη σημερινή προπόνηση. Αντίθετα, ο Πολ Πιρς (δάκτυλο ποδιού) δεν πήρε μέρος στις σημερινές ομαδικές ασκήσεις, αλλά θα συνεχίσει κανονικά ως μέλος της βασικής πεντάδας του Ράντι Ουίτμαν, ο οποίος έχει και τα υπόλοιπα μέλη του δυναμικού στη διάθεσή του.

Σικάγο Μπουλς
Χωρίς τον Νταγκ Μακ Ντέρμοτ (γόνατο) θα συνεχίσουν οι «ταύροι», αλλά οι Ντέρικ Ρόουζ (ίωση) κι Ταζ Γκίμπσον (αστράγαλος) έδωσαν το παρών στη χθεσινή προπόνηση και θα γυρίσουν στα παρκέ έπειτα από δύο συνεχόμενους παραγκωνισμούς από το σημερινό παιχνίδι (23/12, 03:00) με τους Ράπτορς στο «United Center». Κανονικά θα παίξει επίσης οι Γιοακίμ Νοά (αστράγαλος), αν και παραμένει στον κατάλογο των τραυματιών, στο οποίο  προστέθηκε ο Πάου Γκασόλ εξαιτίας τραυματισμού στο στήθος, που δεν προκάλεσε την ανησυχία των Μπουλς.

Τορόντο Ράπτορς
Από την πλευρά του, ο μοναδικός καναδικός σύλλογος του NBA αναμένεται πλέον να πορευτεί χωρίς τον Ντε Μαρ Ντε Ροζάν (πόδι) στη σειρά έξι εκτός έδρας αγώνων, που ξεκινά από την «πόλη των ανέμων». Επίσης, ο Λάντρι Φιλντς (κεφάλι) θα χάσει δεύτερο διαδοχικό ματς μετά την απουσία του από το χθεσινό με τους Νικς, στο οποίο ο Τζέιμς Τζόνσον κατέλαβε τη θέση του στο αρχικό σχήμα του Ντουέιν Κέισι και ανέλαβε το μαρκάρισμα του «Μέλο».



Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved