Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Όρθωσαν… εμπόδιο στον Παπανικολάου

Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Όρθωσαν… εμπόδιο στον Παπανικολάου

Επιβεβαιώθηκαν ενδείξεις των τελευταίων ημερών για ανταλλαγή του Κόρεϊ Μπρούερ από τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στους Χιούστον Ρόκετς.

Οι Μαϊάμι Χιτ, Λος Άντζελες Κλίπερς και Κλίβελαντ Καβαλίερς προσπάθησαν να ανατρέψουν τα δεδομένα, αλλά το Yahoo! Sports αποκάλυψε πως ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα καταλήξει στις «ρουκέτες», όπου θα αναλάβει αναπληρωματικό ρόλο πίσω από τον Τρέβορ Αρίζα και μπροστά από τον Κώστα Παπανικολάου. Μαζί με τον Μπρούερ παραχωρήθηκε ο τραυματισμένος Ρόνι Τουριάφ, ο οποίος ανταλλάχθηκε στους Φιλαδέλφεια 76ερς μαζί με επιλογή ντραφτ δεύτερου γύρου αντί του Αλεξέι Σβεντ, ενώ οι Τεξανοί συνέχισαν αποδεσμεύοντας τον Φραντσίσκο Γκαρσία μέσω του καταλόγου των waivers, ώστε να απομείνουν δεκαπέντε παίκτες στο ρόστερ, όσους επιτρέπει το NBA. Με τη σειρά τους, οι «λύκοι» αποζημιώθηκαν με τον Τρόι Ντάνιελς και δύο επιλογές ντραφτ δεύτερου γύρου.

Υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα, ο Σαμπάζ Μουχάμαντ μάλλον θα καθιερωθεί στη βασική πεντάδα του Φλιπ Σόντερς, ενώ ο Τσέιζ Μπάντινγκερ θα αναλάβει ουσιαστικό αγωνιστικό ρόλο. Προφανώς οι αλλαγές θα ισχύσουν από το αποψινό ματς (20/12, 02:30) με τους Μπόστον Σέλτικς στο «TD Garden», στο οποίο αναμένεται να δώσει το παρών ο Μο Ουίλιαμς ως αναπληρωματικός του Ζακ Λαβίν, αφού η δεύτερη ιατρική γνωμάτευση για τη μέση του δεν προκάλεσε αφορμή για παραγκωνισμό του. Αντίθετα, οι Νικ Πέκοβιτς (καρπός/αστράγαλος), Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος) και Κέβιν Μάρτιν (καρπός) θα μείνουν έξω, όπως οι Τζέιμς Γιανγκ (ώμος) και Μάρκους Θόρντον (γάμπα) των «κελτών».

Ο Μπραντ Στίβενς θα στερηθεί επίσης των υπηρεσιών των νεοαποκτηθέντων Τζαμίρ Νέλσον, Τζέι Κρόντερ και Μπράνταν Ράιτ, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να δώσουν το παρών στο πρωινό ζέσταμα μετά τη χθεσινή ανταλλαγή, που έστειλε τους Ραζόν Ρόντο και Ντουάιτ Πάουελ στους Ντάλας Μάβερικς. Επίσης, το Yahoo! Sports αποκάλυψε πως η επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου, την οποία απέκτησαν οι εκπρόσωποι της Μασαχουσέτης μέσω της ανταλλαγής, θα παραμείνει στους «μαβς», αν είναι ανάμεσα στις θέσεις 1 και 3 ή 15 και 30, ενώ μέχρι το 2020 θα ισχύει αντίστοιχη προστασία, αν είναι μέχρι την 7η θέση.

Μέσα σε όλα, ο Ουόλτερ Μακ Κάρτι, βοηθός του Στίβενς, κλήθηκε να πληρώσει 20.000 δολάρια ως αποζημίωση έπειτα από κατηγορίες για κλοπή. Επιστρέφοντας στο αποψινό παιχνίδι, ο Μάρκους Σμαρτ (αχίλλειος τένοντας) θα γυρίσει στα παρκέ, αλλά ο Έβαν Τέρνερ θα αναλάβει απόψε τη θέση «1» στο αρχικό σχήμα, που σύντομα θα περάσει στον rookie πλέι-μέικερ. Σε άλλο σημερινό ματς (20/12, 02:30), οι Καβαλίερς υποδέχονται τους Μπρούκλιν Νετς στο «Quicken Loans Arena» και ο Μάικ Μίλερ (λαιμός) θα γυρίσει στα παρκέ έπειτα από επτά συνεχόμενους παραγκωνισμούς καταλαμβάνοντας τη θέση του Σον Μάριον στη βασική πεντάδα του Ντέιβιντ Μπλατ.

Από την άλλη, ο Κέβιν Γκαρνέτ θα επιστρέψει στη δράση ύστερα από ρεπό στον προχθεσινό αγώνα με τους Τορόντο Ράπτορς εκτοπίζοντας τον Μίρσα Τελέτοβιτς από το αρχικό σχήμα του Λάιονελ Χόλινς, ενώ θα γυρίσει επίσης ο Σεργκέι Καράσεφ (πλευρά) επανακτώντας τη θέση του στη βασική πεντάδα από τον Άλαν Άντερσον. Με τη σειρά του, ο Μπρουκ Λόπεζ (μέση) ακολούθησε μεν την αποστολή, αλλά αποκλείστηκε από έβδομο διαδοχικό παιχνίδι. Σε άλλο αποψινό παιχνίδι (20/12, 02:30), οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς δοκιμάζονται στο «AmericanAirlines Arena» των Χιτ χωρίς τον Μαρτέλ Ουέμπτερ (μέση).

Αντίθετα, ο Πολ Πιρς (δάκτυλο ποδιού) θα γυρίσει στα παρκέ μετά τον παραγκωνισμό του στο ματς της περασμένης Τρίτης με τους Τίμπεργουλφς, αφού πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα χωρίς περιορισμούς, άρα ο Ότο Πόρτερ Τζούνιορ θα υποβιβαστεί πάλι σε αναπληρωματικό ρόλο. Από την άλλη, ο Κρις Μπος (γάμπα) θα παραμείνει στα πιτς μαζί με τον Τζος Μακ Ρόμπερτς (γόνατο), αλλά οι Ντουέιν Ουέιντ και Ντάνι Γκρέιντζερ ξεκαθάρισαν πως ξεπέρασαν κατά 100% ίωση, που τους ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες. Τέλος, ο Έρικ Σποέλστρα αποφάσισε να προσθέσει τους Μάριο Τσάλμερς και Σόουν Ουίλιαμς στο αρχικό σχήμα αντί των Νόρις Κόουλ και Τζάστιν Χάμιλτον.



Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved