Μπόστον Σέλτικς: «Μάχη» Σμαρτ με Νέλσον

Μπόστον Σέλτικς: «Μάχη» Σμαρτ με Νέλσον

Συνέχισε τις αλλαγές στη βασική πεντάδα του ο Μπραντ Στίβενς μέσω του χθεσινού παιχνιδιού των Μπόστον Σέλτικς.

Προτίμησε τον έμπειρο Τζαμίρ Νέλσον στη θέση του Μάρκους Σμαρτ, ο οποίος μάλλον προορίζεται για μονιμοποίηση στη θέση «1», αν και ο νεαρός κόουτς των «C’s» δείχνει διάθεση για προσαρμογές. Εξάλλου ξεκίνησε με τον φορμαρισμένο Κέλι Όλινικ αντί για τον απογοητευτικό εδώ και εβδομάδες, Τζάρεντ Σάλιντζερ, το δεύτερο ημίχρονο του χθεσινού ματς με τους Ορλάντο Μάτζικ. Στο πρόγραμμα της regular season του 2014-15 ακολουθεί μεθαυριανό παιχνίδι (26/12, 20:00) με τους Μπρούκλιν Νετς στο «TD Garden» χωρίς τον Μάρκους Θόρντον (γάμπα), αλλά ο Τζέιμς Γιανγκ (ώμος) είναι πλέον στη διάθεση του Στίβενς.

Μπρούκλιν Νετς
Στα των Νεοϋορκέζων, ο Μπρουκ Λόπεζ (μέση) έπεισε το ιατρικό τιμ και γύρισε στα παρκέ από το χθεσινό παιχνίδι με τους Ντένβερ Νάγκετς ως αναπληρωματικός του φορμαρισμένου Μέισον Πλαμλί, ενώ ο Ντερόν Ουίλιαμς (γάμπα) αναμένεται να επιτρέψει στη δράση μέσω του μεθαυριανού αγώνα, καθώς προπονήθηκε σήμερα χωρίς περιορισμούς, όσο η New York Daily News εκτίμησε πως διατηρεί περισσότερες πιθανότητες για ανταλλαγή σε σχέση με τους Λόπεζ και Τζο Τζόνσον. Πάντως, το ESPN ανέφερε ότι οι Σακραμέντο Κινγκς απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον «D-Will», ενώ μέσα σε όλα ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς ομολόγησε ότι δεν περίμενε τόσο σημαντικό χρόνο συμμετοχής στη rookie σεζόν του, παρά τον πρόσφατο υποβιβασμό του.

Ιντιάνα Πέισερς
Με τη σειρά τους, οι Ιντιάνα Πέισερς δοκιμάζονται μεθαύριο (27/12, 02:30) στο «Palace» των Ντιτρόιτ Πίστονς, πριν βρεθούν στο «Barclays Center» των Νετς (28/12, 03:00) χωρίς τους Πολ Τζορτζ (πόδι) και Ίαν Μαϊνμί (πόδι). Ίσως πάρει ρεπό ο Τζορτζ Χιλ (γόνατο) σε ένα από τα δύο ματς μετά το χθεσινό ντεμπούτο του στη φετινή σεζόν του NBA, που συνδυάστηκε με αποκλεισμό του Ντόναλντ Σλόαν από το rotation του Φρανκ Βόγκελ. Επίσης, ο Νταμιάν Ρούντεζ αποκλείστηκε εξ αρχής λόγω ίωσης, που δύσκολα θα προκαλέσει δεύτερο συνεχόμενο παραγκωνισμό του, αλλά ο Σι Τζέι Μάιλς έπαιξε χθες άρρωστος, όσο ο Ρόι Χίμπερτ αποχώρησε προσωρινά λόγω μικροτραυματισμού στο δεξί γόνατο.

Ντιτρόιτ Πίστονς
Από την πλευρά τους, τα «πιστόνια» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, ενώ σήμερα απέκτησαν τον Άντονι Τόλιβερ μέσω ανταλλαγής με τους Φίνιξ Σανς, οι οποίοι αποζημιώθηκαν με τον Τόνι Μίτσελ ενόψει σειράς τεσσάρων εκτός έδρας αγώνων, που ξεκινά μεθαύριο (27/12, 05:00) από το «Sleep Train Arena» των Κινγκς. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζεφ Χόρνασεκ έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του, κάτι που ισχύει επίσης για τον προσωρινό κόουτς των «βασιλιάδων», Τάι Κορμπίν.

Ατλάντα Χοκς
Επίσης μεθαύριο (27/12, 02:30), οι Ατλάντα Χοκς υποδέχονται τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «Philips Arena», μία ημέρα πριν από σύγκρουση των δύο ομάδων στο «BMO Harris Bradley Center» (28/12, 03:30). Πάντως, ο Τζεφ Τιγκ (οπίσθιος μηριαίος) επέστρεψε έπειτα από τρεις συνεχόμενους αποκλεισμούς ως αναπληρωματικός του φορμαρισμένου Ντένις Σρόντερ στο χθεσινό παιχνίδι με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, από το οποίο έλειψε ο πρώην φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Πέρο Άντιτς, εξαιτίας τραυματισμού στον δεξιό αστράγαλο, που αρχικά δεν προκάλεσε ανησυχία, αλλά στη συνέχεια τον έχρισε αμφίβολο για τον μεθαυριανό αγώνα.

Μιλγουόκι Μπακς
Στο χθεσινό παιχνίδι των «ελαφιών» με τους Σάρλοτ Χόρνετς γύρισε στα παρκέ ο Ερσάν Ιλιασόβα (πρόσωπο) φορώντας μάσκα, αλλά ο Τζον Χένσον (πόδι) έμεινε έξω πολλαπλασιάζοντας τις φημολογίες περί διάθεσής για ανταλλαγή του. Θυμίζουμε πως δεδομένα στα πιτς είναι ο Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο), ο οποίος παραδέχθηκε πως δεν καλύφθηκε από την απόδοσή του στη rookie σεζόν του στο NBA, ενώ οι νέοι ιδιοκτήτες, Μαρκ Λάσρι και Ουές Έντενς, ανέβασαν από τα 100 στα 150 εκατομμύρια δολάρια τα χρήματα, που διαθέτουν για κατασκευή νέου κλειστού στο Μιλγουόκι.



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved