Ντιτρόιτ Πίστονς: Τέλος ο Τζος Σμιθ!

Ντιτρόιτ Πίστονς: Τέλος ο Τζος Σμιθ!

Πλην απροόπτου, ο Τζος Σμιθ θα συνεχίσει την καριέρα του στους Χιούστον Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου.

Σήμερα αποδεσμεύτηκε μέσω του καταλόγου των waivers από τους Ντιτρόιτ Πίστονς, που προσπάθησαν να τον ανταλλάξουν, πριν προτιμήσουν «απορρόφηση» των 38 εκατομμυρίων δολαρίων στο salary cap τους για δυόμιση ακόμα χρόνια, απόφαση που εκμηδενίζει το περιθώριο ενίσχυσης του ρόστερ του Σταν Βαν Γκάντι. Από την πλευρά τους, οι Τεξανοί θα «κυνηγήσουν» τον «J-Smoove», μόλις γίνει unrestricted free agent, σε μία μέρα, όντας το φαβορί για την απόκτησή του, σύμφωνα με το Yahoo! Sports. Αντίστοιχη κίνηση ίσως κάνουν οι Σακραμέντο Κινγκς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Μαϊάμι Χιτ και Ντάλας Μάβερικς, αλλά ουδείς αναμένεται να εξαγοράσει το συμβόλαιό του μέσω του καταλόγου των waivers.

Με τη σειρά τους, τα «πιστόνια» θα επικεντρωθούν στα υπόλοιπα μέλη του δυναμικού τους, καθώς λίγες ώρες πριν από την απρόσμενη αποδέσμευση του Σμιθ ο Βαν Γκάντι ανέφερε πως στο εξής σκέφτεται αποκλειστικά το μέλλον της ομάδας του αφήνοντας να εννοηθεί πως παίκτες όπως οι Αντρέ Ντράμοντ, Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ και Σπένσερ Ντινγουίντι θα αποτελέσουν τη βάση του στην υπόλοιπη regular season του 2014-15. Επίσης, ο Κάιλ Σίνγκλερ μάλλον θα καθιερωθεί στη βασική πεντάδα μαζί με τον Γκρεγκ Μονρό, ο οποίος το επόμενο καλοκαίρι θα γίνει restricted free agent. Όπως και να έχει, οι Πίστονς θα επιστρέψουν στη δράση την επόμενη Παρασκευή (27/12, 02:30) υποδεχόμενοι τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Palace».

Ιντιάνα Πέισερς
Για την ομάδα του Φρανκ Βόγκελ προηγείται αυριανό παιχνίδι (24/12, 02:00) με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο «Bankers Life Fieldhouse» χωρίς τους Πολ Τζορτζ (πόδι) και Ίαν Μαϊνμί (πόδι), αλλά ο Τζορτζ Χιλ (γόνατο) δηλώθηκε αμφίβολος, κάτι που μάλλον σημαίνει πως είναι έτοιμος για το φετινό ντεμπούτο του. Από την πλευρά του, ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Σι Τζέι Ουότσον (ίωση), γύρισε στα παρκέ από τον χθεσινό αγώνα με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς. Όσον αφορά τους «πελεκάνους», ο Έρικ Γκόρντον (ώμος) παραμένει εκτός επ’ αόριστον.

Μπόστον Σέλτικς
Επίσης αύριο (24/12, 02:00), οι Μπόστον Σέλτικς δοκιμάζονται στο «Amway Center» των Ορλάντο Μάτζικ χωρίς τον Μάρκους Θόρντον (γάμπα), αλλά ο Τζέιμς Γιανγκ (ώμος) συνδύασε την πρόοδό του με πλήρη παρουσία στη σημερινή παρουσία, οπότε από αύριο θα τεθεί στη διάθεση του Μπραντ Στίβενς. Ακόμα, ο Έιβερι Μπράντλεϊ αποκόμισε τραυματισμό στο κεφάλι από το χθεσινό ματς με τους Μαϊάμι Χιτ, αλλά θα παίξει κανονικά αύριο.

Από εκεί και πέρα, ο Μάρκους Σμαρτ έγινε πράγματι βασικός πλέι-μέικερ αντικαθιστώντας τον Έβαν Τέρνερ στο αρχικό σχήμα του από το χθεσινό παιχνίδι, στο οποίο έκαναν ντεμπούτο οι νεοαποκτηθέντες Τζαμίρ Νέλσον, Μπράνταν Ράιτ και Τζο Κρόντερ. Σύμφωνα με το RealGM, όμως, το μέλλον του επί σειρά ετών πλέι-μέικερ των Μάτζικ στους «κέλτες» είναι αβέβαιο, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο αποδέσμευσής του.

Ορλάντο Μάτζικ
Αβέβαιο κρίνεται πλέον και το μέλλον του Ζακ Βον στον πάγκο του συλλόγου της Φλόριντα, αφού βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες εκτιμούν πως η διοίκηση ίσως κρίνει απαραίτητη αλλαγή προπονητή μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Μάλιστα, στο χθεσινό ματς με τους Φιλαδέλφεια 76ερς, οι Κάιλ Ο’ Κιν και Έλφριντ Πέιτον εκτόπισαν τους Τσάνινγκ Φράι και Εβάν Φουρνιέ από τη βασική πεντάδα, αν και ο κόουτς των εκπρόσωπων της Φλόριντα δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του 22χρονου Γάλλου γκαρντ, λίγες ώρες πριν από την παραπάνω απόφασή του. Τέλος αναφέρουμε πως ο Ουίλι Γκριν δεν έπαιξε χθες λόγω ίωσης, ενώ στα πιτς παρέμεινε ο Άαρον Γκόρντον (πόδι).



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved