Μπρούκλιν Νετς: Τέλος ο Αντρέι Κιριλένκο

Μπρούκλιν Νετς: Τέλος ο Αντρέι Κιριλένκο

Επ’ αόριστον άδεια πήρε ο Αντρέι Κιριλένκο, ο οποίος δεν ταξίδεψε με την αποστολή των Μπρούκλιν Νετς.

Το δεδομένο είναι πως αποκλείστηκε από τον σημερινό αγώνα (22/11, 03:00) με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο «Chesapeake Energy Arena» και από τον αυριανό (23/11, 03:30) με τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «AT&T Center», ενώ το πιθανότερο είναι πως δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα των Νεοϋορκέζων. Άλλωστε είναι εκτός του rotation του Λάιονελ Χόλινς, ο οποίος ομολόγησε ότι δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει ο «AK-47». Παράλληλα διέρρευσε πως οι Νετς ξεκίνησαν συζητήσεις με τους Φιλαδέλφεια 76ερς για ανταλλαγή του μαζί με τον Σεργκέι Καράσεφ, ο οποίος είναι επίσης εκτός rotation, ενώ εκτιμάται πως με το πέρας της συμφωνίας οι «σίξερς» θα αποδεσμεύσουν τον Κιριλένκο μέσω του καταλόγου των waivers.

Στα των «βροντών», o Αντρέ Ρόμπερσον θα πάρει τη θέση του Τζέρεμι Λαμπ στη βασική πεντάδα, ενώ ο Πέρι Τζόουνς ΙΙΙ (γόνατο) οδεύει προς νέο αποκλεισμό. Δεδομένα στα πιτς είναι οι Κέβιν Ντουράντ (πόδι), Ράσελ Ουέστμπρουκ (χέρι) και Μιτς Μακ Γκάρι (πόδι), αλλά οι δύο πρώτοι θα πάρουν μέρος σε αυριανή προπόνηση χωρίς σωματικές επαφές, ενώ για τους Σπερς προηγείται σημερινή επίσκεψη (22/11, 03:00) στο «Target Center» των Μινεσότα Τίμπεργουλφς. Μάλιστα απέκλεισαν τον Ματ Μπόνερ (ίωση) από δεύτερο διαδοχικό ματς και τον Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα), ο οποίος παραμένει ανέτοιμος. Εκτός είναι και ο Πάτι Μιλς (ώμος), αλλά ο Μάρκο Μπελινέλι (βουβωνική χώρα) θα επιστρέψει στη δράση.

Στα των «λύκων», οι Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος), Νικ Πέκοβιτς (καρπός, αστράγαλος, άδεια) και Θάντεους Γιανγκ (άδεια) δεν υπολογίζονται από τον Φλιπ Σόντερς. Επίσης, ο Ρόνι Τουριάφ (ισχίο) κρίθηκε εκ νέου ανέτοιμος, ενώ στον κατάλογο απόντων προστέθηκε ο Κέβιν Μάρτιν, ο οποίος αποκόμισε τραυματισμό στον δεξιό καρπό από το προχθεσινό παιχνίδι με τους Νιου Γιορκ Νικς. Θυμίζουμε πως σημείωσε 37 πόντους στο συγκεκριμένο ματς, αν και χτύπησε από το πρώτο 12λεπτο και στην προκειμένη περιθωριοποιήθηκε επ’ αόριστον, ενώ τη θέση του στη βασική πεντάδα θα πάρει ο Κόρεϊ Μπρούερ. Σε άλλο σημερινό παιχνίδι (22/11, 03:00), οι Μέμφις Γκρίζλις υποδέχονται τους Μπόστον Σέλτικς στο «TD Garden» χωρίς τον Νικ Καλάθη (τιμωρία).

Αντίθετα, ο Κώστας Κουφός (ίωση) θα επιστρέψει στη δράση μαζί με τους Κόρτνεϊ Λι (ίωση), Μπένο Ούντριχ (ίωση) και Τζον Λέουερ (ίωση). Διαθέσιμος είναι επίσης ο Τζαρνέλ Στόουκς (ίωση), αλλά οι Τόνι Άλεν (ίωση) και Κουίνσι Ποντέξτερ (ίωση) είναι ακόμα σε… προβληματική κατάσταση. Από την άλλη, οι Μάρκους Σμαρτ (αστράγαλος) και Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) είναι στο περιθώριο, ενώ ο Ραζόν Ρόντο θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η regular season του 2014-15 δεν θεωρείται μεταβατική χρονιά για τους «C’s» εκτιμώντας υπόλοιπες ομάδες της Ανατολής δεν είναι ιδιαίτερα τρομακτικές.

Σημειώνουμε επίσης πως ο Καλάθης θα κάνει το φετινό ντεμπούτο του στο μεθαύριο εντός έδρας ματς (24/11, 01:00) με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, που στερούνται των υπηρεσιών του Κρις Ντάγκλας-Ρόμπερτς (αχίλλειος τένοντας). Πάντως, ο Ματ Μπαρνς θα συνεχίσει κανονικά, παρά μικροτραυματισμό στη γάμπα κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τους Μαϊάμι Χιτ. Τέλος, ο κόουτς και πρόεδρος των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων», Ντοκ Ρίβερς, ανέφερε ότι ο Ρέι Άλεν πήρε τη σωστή απόφαση περιμένοντας για την κατάλληλη ομάδα ως unrestricted free agent και εξέφρασε ελπίδα για ολοκλήρωση της μυθικής καριέρας του 39χρονου γκαρντ στους Κλίπερς.



Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved