Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Ελπίζει για Χριστούγεννα ο Ρούμπιο

Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Ελπίζει για Χριστούγεννα ο Ρούμπιο

Φιλοδοξεί να είναι έτοιμος για επιστροφή στα παρκέ μέχρι τα Χριστούγεννα ο Ρίκι Ρούμπιο των Μινεσότα Τίμπεργουλφς.

Ανέφερε ότι η οικογένειά του θα είναι στη Μινεάπολις για τις γιορτινές ημέρες και πως θέλει τον δουν στο παρκέ έπειτα από τραυματισμό στον αστράγαλο. Θεωρητικά έχει ελπίδες επίτευξης του στόχου του, αλλά είναι ακόμα στο ξεκίνημα της αποθεραπείας του, οπότε δεν είναι βέβαιο πως θα μπορέσει να προσφέρει το συγκεκριμένο δώρο στους συγγενείς του. Για την ώρα, ο Μο Ουίλιαμς φαίνεται πως θα καλύψει το κενό του στο αρχικό σχήμα του Φλιπ Σόντερς, καθώς εντυπωσίασε τον πρόεδρο και κόουτς των «λύκων» στη χθεσινή εύκολη νίκη με τους Νιου Γιορκ Νικς αντικαθιστώντας τον Ζακ Λαβίν. Ακολουθεί, άλλωστε, αυριανό ματς (22/11, 03:00) με τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «Target Center».

Πέρα από τον Ρούμπιο, ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νικ Πέκοβιτς (καρπός, αστράγαλος, άδεια) είναι στα πιτς, αλλά έθεσε ως στόχο την επιστροφή του στις προπονήσεις από το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας. Στο περιθώριο είναι επίσης ο Θάντεους Γιανγκ (άδεια), ο οποίος αναμένεται να χάσει και τον μεθαυριανό εντός έδρας αγώνα (23/11, 03:00) με τους Σακραμέντο Κινγκς, ενώ ο Ρόνι Τουριάφ (ισχίο) είναι αμφίβολος μετά τον χθεσινό αποκλεισμό του. Από την πλευρά του, ο Κέβιν Μάρτιν είναι μακριά από το 100% λόγω ίωσης, αλλά διέπρεψε στο χθεσινό ματς, ενώ άρρωστος είναι επίσης ο Κόρεϊ Μπρούερ, ο οποίος ομολόγησε ότι τα… έδωσε όλα, ώστε να αγωνιστεί στο χθεσινό παιχνίδι.

Ακόμα, ο Σόντερς ανέφερε ότι ο Μπρούερ είναι πολύτιμο μέλος της ομάδας διαψεύδοντας φημολογίες για ανταλλαγή του, αλλά πρόσθεσε με νόημα ότι το ενδιαφέρον δυνατών ομάδων του NBA για την απόκτησή του είναι απόλυτα φυσιολογικό. Στα των «σπιρουνιών», οι Μάρκο Μπελινέλι (βουβωνική χώρα) και Ματ Μπόνερ (ίωση) δηλώθηκαν αμφίβολοι, ενώ αβέβαιη είναι επίσης η παρουσία του Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα), ο οποίος δεν δείχνει έτοιμος για επιστροφή στα παρκέ. Αντίθετα, ο Πάτι Μιλς (ώμος) είναι δεδομένα στα πιτς. Σε άλλο αυριανό ματς (22/11, 05:30), οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς υποδέχονται τους Γιούτα Τζαζ, που θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Ρόντνι Χουντ (πόδι).

Ο 22χρονος σμολ φόργουορντ είναι στο περιθώριο από τις 7 Νοεμβρίου και ταξιδεύει με τις αποστολές για τα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά σήμερα ξεκαθαρίστηκε πως θα επανεξεταστεί σε δύο με τρεις εβδομάδες. Αύριο θα επανεξεταστεί ο Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος) των «πολεμιστών», άρα είναι αμφίβολος για το αυριανό ματς. Εντούτοις, ο Στιβ Κερ φαίνεται πως έχει καταλήξει στον Ντρέιμοντ Γκριν για μόνιμη λύση στη θέση «4» του αρχικού σχήματός του, οπότε ίσως περιορίσει τον 31χρονο φόργουορντ/σέντερ σε αναπληρωματικό ρόλο, μόλις τεθεί στη διάθεσή του.



Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved