Μέμφις Γκρίζλις: Εξαπλώθηκε η ίωση του Κουφού!

Μέμφις Γκρίζλις: Εξαπλώθηκε η ίωση του Κουφού!

Στον κατάλογο άρρωστων παικτών των Μέμφις Γκρίζλις προστέθηκαν οι Κουίνσι Ποντέξτερ και Τζαρνέλ Στόουκς ενόψει του αυριανού αγώνα με τους Μπόστον Σέλτικς.

Θυμίζουμε πως λόγω της ίωσης οι Κώστας Κουφός, Τόνι Άλεν, Κόρτνεϊ Λι, Μπένο Ούντριχ και Τζον Λέουερ έχασαν το χθεσινό παιχνίδι με τους Τορόντο Ράπτορς, ενώ στην προκειμένη δηλώθηκαν επίσης αμφίβολοι για το αυριανό (22/11, 03:00) στο «FedEx Forum». Μάλιστα, οι πέντε παραπάνω παίκτες των «αρκούδων» γύρισαν στο Μέμφις, πριν από το χθεσινό ματς, ώστε να κερδίσουν ώρες ξεκούρασης και να προσπαθήσουν να ξεπεράσουν στομαχικές διαταραχές. Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ο Νικ Καλάθης θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του για χρήση απαγορευμένων ουσιών στον αγώνα με τους «κέλτες», οπότε απομένουν μόλις επτά διαθέσιμοι παίκτες!

#NBAfit #NBAcares @JLeu30 @JarnellStokes @memgrizz pic.twitter.com/wVYx2cUUJx

— Kosta Koufos (@kostakoufos) October 15, 2014

Πάντως, οι Κέιλιν Λούκας και Χασάν Ουάιτσαϊντ αποδεσμεύτηκαν μέσω του καταλόγου των waivers μετά τη χθεσινή επανάκτησή τους, οπότε διαπιστώνεται ότι οι εκπρόσωποι του Τενεσί εκτιμούν πως κάποιοι άρρωστοι παίκτες θα πάρουν μέρος το αυριανό ματς. Σίγουρα θα δώσει το παρών ο Μαρκ Γκασόλ, ο οποίος μετά το χθεσινό παιχνίδι υποστήριξε πως από το ξεκίνημα της regular season του 2014-15 είναι περισσότερο επιθετικός κοντά στο αντίπαλο καλάθι, ενώ ο Μάικ Κόνλεϊ τον χαρακτήρισε πλέι-μέικερ της frontline και εξαιρετικό συμπαίκτη, άποψη που συμμερίστηκε ο Ζακ Ράντολφ. Στα των Σέλτικς, ο Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) παραμένει στα πιτς.

Εκτός είναι και ο Μάρκους Σμαρτ (αστράγαλος), ο οποίος παραδέχθηκε πως παραμένει στο περιθώριο επ’ αόριστον, αν και εκτιμήθηκε πρόσφατα πως ίσως επιστρέψει στη δράση μέσω του κυριακάτικου αγώνα (24/11, 01:00) με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «TD Garden». Αντίθετα, ο Ραζόν Ρόντο θα συνεχίσει κανονικά ως βασικός πλέι-μέικερ του Μπραντ Στίβενς, αν και ομολόγησε πως νιώθει ενοχλήσεις έπειτα από μικροτραυματισμό στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του χθεσινού παιχνιδιού με τους Φιλαδέλφεια 76ερς. Σε άλλο αυριανό ματς (22/11, 02:30), οι Ατλάντα Χοκς υποδέχονται τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Philips Arena», όπου θα γυρίσει για μία ακόμα φορά ο Τζος Σμιθ.

Μάλιστα, ο «J-Smoove» ομολόγησε μετά το χθεσινό ματς με τους Φίνιξ Σανς ότι πρέπει να αναλάβει ουσιαστικότερο ρόλο στις επιθέσεις της ομάδας του. Ακόμα, το NBA προειδοποίησε τον συμπαίκτη του, Μπράντον Τζένινγκς, για φλόπινγκ στο χθεσινό παιχνίδι, οπότε ο βασικός πλέι-μέικερ του Σταν Βαν Γκάντι κινδυνεύει πλέον με πρόστιμο 5.000 δολαρίων, που προβλέπεται για τη δεύτερη παραβίαση του κανονισμού περί θεατρινισμού στο παρκέ. Μέσα σε όλα, ο κόουτς και πρόεδρος των «πιστονιών» εξέφρασε την ενόχλησή του με έντονο τρόπο για τις δηλώσεις του Μαρκίεφ Μόρις των «ήλιων» περί έλλειψης «καρδιάς» στον Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ.

Στα των τραυματιών, ο Τζόντι Μικς (μέση) δεν υπολογίζεται από τον Σταν Βαν Γκάντι, αλλά ο τεχνικός και προσωρινός GM των Χοκς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, θα έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του. Εξάλλου ο Ντε Μαρ Κάρολ (βουβωνική χώρα) προπονήθηκε σήμερα χωρίς περιορισμούς επιβεβαιώνοντας πως είναι έτοιμος για επιστροφή στα παρκέ, γεγονός που θα επαναφέρει τον Τάμπο Σεφολόσα σε αναπληρωματικό ρόλο. Τέλος, τα «γεράκια» υποβίβασαν τον Άντριαν Πέιν στους Φορτ Ουέιν Μαντ Αντς της D-League, όπου θα αποσπάσει χρόνο συμμετοχής, που δεν κερδίζει σε επίπεδο NBA.



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved