Λος Άντζελες Λέικερς: Ανυπομονεί για νέο ξεκίνημα ο Κόμπι

Λος Άντζελες Λέικερς: Ανυπομονεί για νέο ξεκίνημα ο Κόμπι

Το αποψινό παιχνίδι των Λος Άντζελες Λέικερς και των Χιούστον Ρόκετς περιμένει με αγωνία ο Κόμπι Μπράιαντ.

Οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» ξεκινούν τη regular season του 2014-15 από το «Staples Center» (29/10, 04:30), παιχνίδι που φαίνεται σημαντικό για τον «Μπλακ Μάμπα», αφού δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι το πρώτο βήμα σε μία μεγάλη διαδρομή. Είμαι ενθουσιασμένος, επειδή θα ξαναβρεθώ στο παρκέ. Παραδέχομαι ότι μου λείπει το μπάσκετ». Είναι, άλλωστε, στη διάθεση του Μπάιρον Σκοτ, ο οποίος θα έχει και τον Ζαβιέ Ανρί (γόνατο), ο οποίος κρίθηκε ετοιμοπόλεμος, αν και έχασε όλα τα φιλικά προετοιμασίας. Θα παίξει και ο Ρόνι Πράις (γόνατο), ο οποίος μέχρι πρότινος κρινόταν εξαιρετικά αμφίβολος, όπως ο 23χρονος γκαρντ!

Αντίθετα, ο Στιβ Νας (μέση) θα μείνει έξω, καθώς πράγματι αποκλείστηκε από ολόκληρο το πρωτάθλημα, ενώ στα πιτς είναι επίσης ο Ουέιν Έλινγκτον (διάσειση) και ο Ράιαν Κέλι (οπίσθιος μηριαίος), ο οποίος θα παραμείνει στο περιθώριο για τουλάχιστον μία ακόμα εβδομάδα, όπως εκτίμησε ο κόουτς των «λιμνάνθρωπων». Πέρα από τους τραυματισμούς, ο πρώην φόργουορντ των Λέικερς, Ντέβιν Ίμπανκς, αποτελεί πλέον στόχο της Χαποέλ Τελ Αβίβ του Ισραήλ, αφού αποχώρησε από την Μπνέι Χασαρόν, που κάλυψε το κενό στο ρόστερ της με τον άλλοτε NBAer, Κάιλ Ουίβερ.

Από την πλευρά του, ο πρώην σέντερ της ομάδας του Λος Άντζελες και νυν των Ρόκετς, Ντουάιτ Χάουαρντ, επανέλαβε πως η παρουσία του Κόμπι δεν προκάλεσε την απόφασή του περί αποχώρησης από τους «λιμνάνθρωπους», ενώ ο φίλος του και άλλοτε φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού, Τζος Πάουελ, εξετάζει το ενδεχόμενο ανάληψης θέσης στο τεχνικό επιτελείο του Κέβιν Μακ Χέιλ έπειτα από την πρόσφατη αποδέσμευσή του. Στα των τραυματισμών, ο Κλιντ Καπελά (βουβωνική χώρα) είναι το μοναδικό μέλος του ρόστερ, που δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού.

Ούτε για το αυριανό παιχνίδι (30/10, 03:00) της ομάδας του Κώστα Παπανικολάου με τους Γιούτα Τζαζ στο «EnergySolutions Arena» υπολογίζεται ο Ελβετός σέντερ. Αντίθετα, ο Ντέρικ Φέιβορς (γόνατο) των «μορμόνων» επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις και τέθηκε πράγματι στη διάθεση του Κουίν Σνάιντερ για το αυριανό ματς, αλλά ο Τρέι Μπερκ απουσίασε λόγω τενοντίτιδας στην αριστερή επιγονατίδα, που ίσως προκαλέσει αποκλεισμό του από τον αγώνα με τους Τεξανούς.



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved