Χιούστον Ρόκετς: «Βροχή» μεταγραφών και τελική 15άδα

Χιούστον Ρόκετς: «Βροχή» μεταγραφών και τελική 15άδα

Αλλεπάλληλες προσαρμογές του ρόστερ των Χιούστον Ρόκετς ολοκληρώθηκαν σήμερα με τρεις αποδεσμεύσεις μέσω του καταλόγου των waivers.

Άλλωστε απέμειναν δεκαπέντε παίκτες στο δυναμικό, όσους επιτρέπει το NBA για το ξεκίνημα της σεζόν. «Κόπηκε» και επίσημα ο Ρόμπερτ Κόβινγκτον μαζί με τον Ερλ Κλαρκ, ο οποίος αποκτήθηκε χθες μέσω του καταλόγου των waivers, ενώ αποκτήθηκε ο Ακίμ Ρίτσμοντ, ο οποίος αποδεσμεύτηκε μέσα σε… δύο ώρες, προφανώς επειδή οι Τεξανοί θέλησαν να εξασφαλίσουν πλεονέκτημα για την επανάκτησή του μέσω των Ρίο Γκραντ Βάλεϊ Βάιπερς της D-League, θυγατρική ομάδα τους. Πάντως, ο Κώστας Παπανικολάου και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του με εγγυημένο συμβόλαιο παρέμειναν στο ρόστερ του Κέβιν Μακ Χέιλ, ενώ όλοι πλην του Κλιντ Καπελά (βουβωνική χώρα) υπολογίζονται για τη φετινή επίσημη πρεμιέρα (29/10, 04:30) στο «Staples Center» των Λος Άντζελες Λέικερς.

Παράλληλα έμειναν με δεκαπέντε παίκτες οι «λιμνάνθρωποι» αποδεσμεύοντας τους Ρόσκο Σμιθ και Τζαμπάρι Μπράουν, ενώ οι Ρόνι Πράις (γόνατο), Τζόρνταν Χιλ (λαιμός) και Ράιαν Κέλι (οπίσθιος μηριαίος) κρίνονται αμφίβολοι για το ματς με τους Τεξανούς, καθώς ολοκλήρωσαν την preseason όντας τραυματισμένοι. Αντίθετα, οι Στιβ Νας (μέση), Νικ Γιανγκ (αντίχειρας) και Ζαβιέ Ανρί (γόνατο) είναι δεδομένα στα πιτς. Μέσα σε όλα, ο Τζέρεμι Τάιλερ, ο οποίος «κόπηκε» πρόσφατα από τους εκπρόσωπους της «πόλης των αγγέλων», υπέγραψε συμβόλαιο με τους Σανξί Μπρέιβς Ντράγκονς, που έχουν ήδη τρεις ξένους, Ντάνιελ Όρτον, Βον Ουέιφερ και Ζάιντ Αμπάς, οπότε πρέπει να «κόψουν» έναν με βάση τους κανονισμούς του κινέζικου CBA.

Με 14 παίκτες έμειναν οι Γιούτα Τζαζ, που θα κάνουν πρεμιέρα με τις «ρουκέτες» (30/10, 03:00) στο «EnergySolutions Arena». Άλλωστε αποδέσμευσαν τον Μπροκ Μότουμ, ο οποίος σε πρώτο βαθμό φάνηκε να εξασφαλίσει τη 15η θέση του δυναμικού του Κουίν Σνάιντερ. Αντίθετα, οι Τρέι Μπερκ και Ρούντι Γκομπέρ απέσπασαν μονομερή ανανέωση του rookie συμβολαίου τους από τους «μορμόνους», ενώ ο Ντέρικ Φέιβορς έχασε τη σημερινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, που προκάλεσαν τον αποκλεισμό του από το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, αλλά δύσκολα θα επηρεάσουν αρνητικά την παρουσία του στον αγώνα με τους Ρόκετς.

Στα των Φίνιξ Σανς, που θα ξεκινήσουν τη regular season του 2014-15 υποδεχόμενοι τους Λέικερς στο «US Airways Center» (30/10, 04:00), ο Ερλ Μπάρον αποτέλεσε παρελθόν μέσω του καταλόγου των waivers, κάτι που σημαίνει πως ο Σάβλικ Ράντολφ εξασφάλισε τη 15η θέση του ρόστερ. Στα των τραυματιών, ο Τι Τζέι Ουόρεν (αντίχειρας) θα χάσει τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν του NBA, ενώ ο πρώην γκαρντ/φόργουορντ του Άρη, Πι Τζέι Τάκερ, θα απουσιάσει από τα τρία πρώτα ματς λόγω τιμωρίας.



Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved