Αντετοκούνμπο: «Δεν σοκαρίστηκα»

Αντετοκούνμπο: «Δεν σοκαρίστηκα»

Πλέι μέικερ είναι έτοιμος να γίνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, γεγονός που όχι απλώς δεν τον έχει σοκάρει, ίσα ίσα τον έχει ενθουσιάσει.

Ο 19χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς θα δουλέψει με τον Γκάρι Πέιτον στη θέση του πλέι μέικερ, όπως αποκάλυψε ο τελευταίος σε πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα basketballinsiders.com, ανέφερε σχετικά: «Δεν θα πω ότι σοκαρίστηκα. Είναι κάτι με το οποίο αισθάνομαι άνετα και θα παίξω όπου θέλει ο κόουτς, ειδικά όταν αυτός που θεωρεί ότι μπορώ να παίξω πόιντ γκαρντ είναι ο κόουτς Τζέισον Κιντ. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι ότι μπορώ να παίξω πόιντ γκαρντ. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και απλώς θα ακούσω τον κόουτς». Είπε ακόμα...

Για το γεγονός πως θα δουλέψει μαζί με τον Γκάρι Πέιτον: «Θα είναι πολύ σημαντικό διότι ο Κιντ και ο Πέιτον είναι δύο από τους σπουδαιότερους πόιντ γκαρντ στην ιστορία του ΝΒΑ. Μπορούν να μας βοηθήσουν πολύ και ό,τι πουν θα το κάνω. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω ανθρώπους σαν αυτούς, καθώς προσπαθώ να κατανοήσω τη θέση. Είμαι ενθουσιασμένος. Έχω μιλήσει με τον Τζέισον Κιντ. Είναι καλός κόουτς και σπουδαίος τύπος, μας

Θυμηθείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ, μέσω βίντεο, τι ακριβώς είπε ο Γκάρι Πέιτον για το Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Για το Summer League και το χρόνο που πήρε στη θέση του πόιντ γκαρντ: «Αισθάνθηκα άνετα, αλλά το επίπεδο της πίεσης στο Summer League είναι διαφορετικό από αυτό στην κανονική περίοδο. Οπότε θα δούμε πώς θα πάει στην προετοιμασία. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι έτοιμα για αυτό και ο Μπράντον Νάιτ θα μου δίνει κάποιες φορές την μπάλα, ώστε να είμαι εγώ ο πόιντ γκαρντ κι αυτός να γίνει περισσότερο σκόρερ».

Για το γεγονός πως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η ανάπτυξή του: «Είναι δύσκολο να ψηλώνεις συνέχεια επειδή πρέπει να το συνηθίζεις και όλα αλλάζουν. Ντριμπλάρεις ψηλότερα, πρέπει να βρεις το timing στο σουτ. Όταν ψήλωνα έπρεπε συνέχεια να τα διορθώνω όλα αυτά, πλέον όμως αισθάνομαι πιο άνετα με το παιχνίδι μου. Αισθάνομαι πιο δυνατός και πιο αθλητικός από πέρυσι, ακόμα όμως έχω πολύ δρόμο να διανύσω. Μπορώ να δυναμώσω ακόμα περισσότερο, να γίνω ακόμα πιο αθλητικός. Απλώς θα συνεχίσω να δουλεύω. Πέρυσι ήταν δύσκολα, οπότε ο πρώτος στόχος είναι να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Ο στόχος είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

Για τη συμμετοχή του με την Εθνική Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας: «Νομίζω ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο με βοήθησε. Έπαιξα απέναντι στους καλύτερους από τον υπόλοιπο κόσμο, οπότε ήταν πραγματικά καλή εμπειρία. Σε τέτοιες περιπτώσεις ποτέ δεν χάνεις κάτι, έχεις μόνο να κερδίσεις. Είμαι χαρούμενος που βρέθηκα εκεί και βοήθησα την Ελλάδα να κάνει κάτι. Δεν κάναμε αυτό που περιμέναμε, αλλά αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Σίγουρα θα συνεχίσω να παίζω στην Εθνική».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved