Ντιτρόιτ Πίστονς: Προκριματική προσφορά για Μονρό

Ντιτρόιτ Πίστονς: Προκριματική προσφορά για Μονρό

Κατέθεσαν μεν προκριματική προσφορά οι Ντιτρόιτ Πίστονς στον Γκρεγκ Μονρό, αλλά η παραμονή του 24χρονου φόργουορντ/σέντερ δεν είναι βέβαιη.

Το δεδομένο είναι πως σε λίγες ώρες θα γίνει restricted free agent, οπότε τα «πιστόνια» θα αποκτήσουν δικαίωμα ισοφάρισης οποιασδήποτε προσφοράς προκύψει, αλλά ο πρόεδρος και κόουτς του συλλόγου της «Motor City», Σταν Βαν Γκάντι, έχει αφήσει να εννοηθεί πως δεν θα ισοφαρίσει πιθανή πρόταση με μάξιμουμ συμβόλαιο. Ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Μονρό είναι οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς, οι οποίοι προσπαθούν να ανταλλάξουν τον Ράιαν Άντερσον, άρα οι δύο σύλλογοι ίσως καταλήξουν σε σχετική ανταλλαγή, καθώς ο Βαν Γκάντι ομολόγησε πως η ενίσχυση των θέσεων «2» και «3» αποτελεί προτεραιότητά του στην τρέχουσα offseason. Από την πλευρά του, ο Σπένερ Ντινγουίντι, επιλογή του φετινού ντραφτ, αναμένεται να χάσει ολόκληρο το 2014-15 λόγω τραυματισμού στο γόνατο, όπως ισχυρίστηκε σε πρώτο βαθμό ο GM, Τζεφ Μπάουερ, ενώ στη συνέχεια ο Βαν Γκάντι πρόσφερε σχετική επιβεβαίωση, ενώ επιβεβαιώθηκε πως οι Αντρέ Ντράμοντ και Κάιλ Σίνγκλερ θα συνεχίσουν τις καθημερινές προπονήσεις στο Ντιτρόιτ και στο περιθώριο του Summer League. Μέσα σε όλα, τα «πιστόνια» ανακοίνωσαν πως δεν θα ανανεώσουν μονομερώς το συμβόλαιο του Τσόνσι Μπίλαπς, ο οποίος αύριο (01/07) θα γίνει unrestricted free agent.

Ελεύθερος θα μείνει και ο 28χρονος Ρόντνι Στάκι, ο οποίος δύσκολα θα συμφωνήσει με τους Πίστονς, ενώ την ίδια ώρα διέρρευσε ενδιαφέρον των Ορλάντο Μάτζικ για την απόκτησή του. Άλλωστε, οι εκπρόσωποι της Φλόριντα αποφάσισαν να αποδεσμεύσουν τον Τζαμίρ Νέλσον μέσω του καταλόγου των waivers, άρα ίσως προτιμήσουν έμπειρο NBAer, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Έλφριντ Πέιτον και Βίκτορ Ολαντίπο, μεταξύ άλλων, στην περιφέρεια. Πάντως, οι Μάτζικ απέκτησαν τον Ουίλι Γκριν μέσω του καταλόγου των waivers, όπου βρέθηκε ο 32χρονος γκαρντ κατόπιν αποδέσμευσης από τους Λος Άντζελες Κλίπερς, ενώ την ίδια ώρα αποδέσμευσαν μέσω του καταλόγου των waivers τον Ντορόν Λαμπ και δεν κατέθεσαν προκριματική προσφορά στον Εντουάν Μουρ, οπότε ο τελευταίος θα γίνει unrestricted free agent. Επίσης, το Yahoo! Sports έγραψε πως θα «κόψουν» και τον Τζέισον Μάξιελ, αν δεν μπορέσουν να τον ανταλλάξουν, ενώ ο Ζακ Βον σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως ευελπιστεί για ταχύτερους Μάτζικ μέσα στο 2014-15 περιγράφοντας συνολικά τη μεταγραφική πολιτική του συλλόγου της Φλόριντα.

Βέβαια, το μεγάλο «στοίχημα» είναι ο 18χρονος Άαρον Γκόρντον, ο οποίος επιλέχθηκε στην 4η θέση του ντραφτ, ενώ με τις αμυντικές και αθλητικές αρετές του δείχνει έτοιμος για βασική πεντάδα δίπλα στους Ολαντίπο, Τομπίας Χάρις και Νίκολα Βούτσεβιτς. Ακόμα, ο Κέντρικ Πέρι αναμένεται να φορέσει τη φανέλα των Μάτζικ στο φετινό Summer League, ενώ ο Πέιτον Σίβα θα παίξει για τους Πίστονς και θα προσπαθήσει να πείσει τον Βαν Γκάντι ότι αξίζει θέση στο ρόστερ, όπως εκτίμησε ο ίδιος ο πρόεδρος και κόουτς των «πιστονιών». Από την πλευρά τους, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς θα έχουν τους Κιθ Άπλινγκ, Ντεϊβίον Μπέρι, Κρεγκ Μπράκινς και Ντάλας Λοντερντέιλ στο παρκέ κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού τουρνουά του NBA. Τέλος, οι εκπρόσωποι του Όρεγκον θα μιλήσουν σύντομα με τον Μο Ουίλιαμς, ο οποίος θα γίνει μεν unrestricted free agent, αλλά θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους Μπλέιζερς, που δείχνουν ενδιαφέρον για απόκτηση άλλου unrestricted free agent, τον Βινς Κάρτερ, όπως οι Μαϊάμι Χιτ, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και Τορόντο Ράπτορς.



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved