Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Καθυστερούν στην ανταλλαγή του Λοβ

Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Καθυστερούν στην ανταλλαγή του Λοβ

Το Yahoo! Sports ανέφερε πως οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς δεν θα ανταλλάξουν άμεσα στον Κέβιν Λοβ, όπως εκτιμήθηκε αρχικά.

Μέχρι πρότινος ήταν γνωστό πως οι «λύκοι» θα καταλήξουν σε σχετική συμφωνία μέχρι το ντραφτ της 26ης Ιουνίου, ώστε να πορευτούν υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα στην υπόλοιπη offseason, αλλά πλέον το Yahoo! Sports εκτίμησε πως θα κρατήσουν τον 25χρονο φόργουορντ/σέντερ μέχρι την προθεσμία για ανταλλαγές, στα μέσα της επόμενης regular season! Σε κάθε περίπτωση, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οι Σικάγο Μπουλς και οι Ντένβερ Νάγκετς έχουν ξεχωρίσει στην «κούρσα» για την απόκτηση του Λοβ, ενώ έντονο ενδιαφέρον δείχνουν και οι Μπόστον Σέλτικς, που σύμφωνα με την Boston Herald θα ανταλλάξουν τον Ραζόν Ρόντο, αν δεν εξασφαλίσουν τον Αμερικανό διεθνή, ώστε να συνεχίσουν την «ανοικοδόμηση» του ρόστερ! Στο μεταξύ, ο Ρον Άνταμς, βοηθός του Μπραντ Στίβενς, θα συνεχίσει στο τεχνικό επιτελείο των «κελτών», αν και πέρασε από συνέντευξη με τους Ουόριορς, που στελεχώνουν σταδιακά το προπονητικό τιμ του Στιβ Κερ.

Ακόμα, ο Ουόλτερ Ταβάρες δοκιμάστηκε σήμερα (20/06) από τους Ατλάντα Χοκς μετά την παρουσία του στο προπονητικό κέντρο των Σέλτικς ενόψει του ντραφτ, ενώ τα «γεράκια» είναι ανάμεσα στις ομάδες που περιμένουν τις εξελίξεις γύρω από τον Γκρεγκ Μονρό των Ντιτρόιτ Πίστονς. Άλλωστε, ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ θα γίνει restricted free agent την 1η Ιουλίου, ενώ ο ατζέντης του είπε πως το μέλλον του πελάτη του δεν θα κριθεί ανάλογα με τα λεφτά, αλλά με την ένταξή του σε ομάδα του ΝΒΑ με υψηλούς στόχους. Από την πλευρά του, ο κόουτς και πρόεδρος των «πιστονιών», Σταν Βαν Γκάντι, επανέλαβε πως η παραμονή του Μονρό αποτελεί προτεραιότητά του τονίζοντας πως δεν μπορεί να του προσφέρει μάξιμουμ συμβόλαιο, ώστε να διασφαλίσει την παρουσία του στο ρόστερ.

Μέσα σε όλα, οι Ορλάντο Μάτζικ συγκεντρώνουν πληροφορίες για την κατάσταση του άτυχου Τζόελ Εμπίντ, ο οποίος θα μείνει εκτός παρκέ για τέσσερις με έξι μήνες λόγω σημερινής εγχείρησης στο δεξί πόδι. Προφανώς οι εκπρόσωποι της Φλόριντα εξετάζουν το ενδεχόμενο επιλογής του Καμερουνέζου σέντερ στην 4η θέση του ντραφτ, στο οποίο θα δώσουν το παρών οι Σαμπάζ Ναπίερ και Τι Τζέι Ουόρεν, καθώς είναι ανάμεσα στους παίκτες που δέχθηκε σχετική πρόσκληση από τη βορειοαμερικανική λίγκα για την ετήσια διαδικασία εισαγωγής παικτών στον «μαγικό» κόσμο, που θα διεξαχθεί στο «Barclays Center» του Μπρούκλιν.



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved