Μαϊάμι Χιτ: Free agents οι Τζέιμς, Ουέιντ και Μπος

Μαϊάμι Χιτ: Free agents οι Τζέιμς, Ουέιντ και Μπος

Δεν ανανέωσαν μονομερώς το συμβόλαιό τους με τους Μαϊάμι Χιτ οι Λεμπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Ουέιντ και Κρις Μπος.

Η παραπάνω εξέλιξη ήταν αναμενόμενη, ενώ το πιθανότερο είναι πως τα τρία μέλη των «Big Three» των εκπρόσωπων της Φλόριντα θα συνεχίσουν στην τωρινή ομάδα τους υπογράφοντας νέο συμβόλαιο, κάτι που προσυπέγραψε ο Καρόν Μπάτλερ, στενός φίλος του Λεμπρόν. Οι Χιτ αναμένεται να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερο ανταγωνισμό από άλλες ομάδες του NBA για τον «βασιλιά», αλλά για την ώρα ο 29χρονος φόργουορντ σκοπεύει να μιλήσει αποκλειστικά με τον σύλλογο του Μαϊάμι αγνοώντας προτάσεις άλλων ομάδων. Παράλληλα συζητά τα διαμορφωμένα δεδομένα με τους Ουέιντ και Μπος, ώστε να διαπιστώσει τις προθέσεις τους, ενώ ο ίδιος θέλει μονάχα μάξιμουμ συμβόλαιο, δηλαδή πενταετές 130 εκατομμυρίων δολαρίων, από τους Χιτ, σύμφωνα με το Yahoo! Sports. Αξίζει να σημειωθεί πως οι εκπρόσωποι του Μαϊάμι σχεδόν άδεισαν το salary cap τους, αφού πέρα από τους «Big Three» ο Ουντόνις Χάσλεμ αποφάσισε να αγνοήσει δικαίωμα μονομερής ανανέωσης του συμβολαίου του, ενώ μέσα σε όλα διαπιστώνεται πως οι Μάριο Τσάλμερς, Κρις Άντερσεν και Τζάστιν Χάμιλτον δεν θα αποσπάσουν νέο συμβόλαιο ως unrestricted free agents στο πλαίσιο της αναδιαμόρφωσης του «βάθους» του ρόστερ, που προανήγγειλε πρόσφατα ο πρόεδρος των Χιτ, Πατ Ράιλι.

Αντίθετα, ο Χάσλεμ, ο Ρέι Άλεν και ο Τζέιμς Τζόουνς αναμένεται να επιστρέψουν, ενώ από τους μεταγραφικούς στόχους της τρέχουσας offseason ξεχωρίζουν οι Κάιλ Λόουρι, Καρμέλο Άντονι, Βινς Κάρτερ, Μάρτσιν Γκορτάτ και Τρέβορ Αρίζα. Επίσης, το ESPN επανέφερε στο προσκήνιο το ενδιαφέρον για τον Κέντρικ Πέρκινς των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, για τον οποίο απαιτείται ανταλλαγή, αφού έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο. Συγκεκριμένα στην περίπτωση του Λόουρι, μερίδα βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων εκτιμά πως η συμφωνία του 28χρονου πλέι-μέικερ με την ομάδα της Φλόριντα θα ολοκληρωθεί άμεσα, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν πως ο GM των Τορόντο Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι, είναι αποφασισμένος να τα δώσει… όλα, ώστε να κρατήσει τον Λόουρι στο δυναμικό του. Ακόμα, ο Ράιλι φανέρωσε στάση παρόμοια του «βασιλιά» εκθειάζοντας τον Σαμπάζ Ναπίερ, επιλογή των Χιτ στο φετινό ντραφτ. Άλλωστε, ο πρώην γκαρντ του Κονέκτικατ υπολογίζεται ακόμα και για τη θέση του βασικού πλέι-μέικερ του Έρικ Σποέλστρα.

O Ναπίερ θα ξεκινήσει την επαγγελματική καριέρα του από το Summer League του Ορλάντο, στο οποίο θα δώσει το παρών και ο Γερμανός Ντανίλο Μπαρθέλ. Τη φανέλα των Χιτ στο φετινό Summer League θα φορέσει και ο Τζερέλ Μπένιμον, ο οποίος στο Summer League του Λας Βέγκας θα ενισχύσει τους Ντένβερ Νάγκετς, ενώ με τους Θάντερ θα παίξει ο Μάικλ Στόκτον, γιος του Τζον Στόκτον, όπως και ο Φούκουαν Εντουίν, ο οποίος αρχικά «ακούστηκε» πως θα ενισχύσει τους Φιλαδέλφεια 76ερς. Τέλος, οι «βροντές» φαίνεται πως δεν υπολογίζουν τον Τίμπορ Πλάις για το 2014-15, αν και τον επέλεξαν στην 32η θέση του ντραφτ του 2010, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ισπανική Λαμποράλ Κούτσα και επειδή ο GM, Σαμ Πρέστι, είπε πως η φετινή επιλογή ντραφτ, Μιτς Μακ Γκάρι, ο οποίος θα παίξει στο Summer League, μπορεί να προσφέρει λύσεις στις θέσεις «4» και «5».



Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved