Μαϊάμι Χιτ: Ελεύθερος και ο Λεμπρόν

Μαϊάμι Χιτ: Ελεύθερος και ο Λεμπρόν

Ακόμα ένας παίκτης, ο Λεμπρόν Τζέιμς, αποφάσισε να γίνει unrestricted free agent αντί να ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του.

Ο πρόεδρος των Μαϊάμι Χιτ, Πατ Ράιλι, είπε πως η κίνηση του 29χρονου φόργουορντ ήταν αναμενόμενη, αλλά ουδείς ήταν 100% σίγουρος μέχρι τη σχετική δήλωση του ατζέντη του. Από εδώ και πέρα, ο «βασιλιάς» θα μιλήσει με τους Ντουέιν Ουέιντ και Κρις Μπος για να καταστρώσει κοινό πλάνο, το οποίο πάντως δεν θα ακολουθήσουν απαραίτητα οι συμπαίκτες τους, που διατηρούν επίσης δικαίωμα μονομερής ανανέωσης του συμβολαίου τους. Θυμίζουμε πως ο «Φλας» κλίνει ήδη προς την περίπτωση του unrestricted free agent, ενώ ο Μπος παραμένει αναποφάσιστος. Συνολικά οι Χιτ φιλοδοξούν να ενισχύσουν το ρόστερ τους, προοπτική που θεωρητικά ευνοείται από τις τωρινές αποφάσεις των Τζέις και Ουέιντ.

Ο πρώην παίκτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς φαίνεται πως δεν θέλει το Μάικλ Μπίσλι να παραμείνει στο ρόστερ, ενώ ο σύλλογος της Φλόριντα θα προσπαθήσει να ενισχύσει το δυναμικό του με «έτοιμο παίκτη» από την 26η θέση του φετινού ντραφτ, μέσω της οποίας πιθανότατα θα προσπαθήσει να αντικαταστήσει το Μάριο Τσάλμερς στο rotation του Έρικ Σποέλστρα. Πολλά θα εξαρτηθούν και από την απόφαση του Ουντόνις Χάσλεμ, ο οποίος μπορεί να ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του αντί 4,62 εκατ. δολαρίων, ενώ ο Ρέι Άλεν λογικά θα επιβεβαιώσει σχετικές ενδείξεις συνεχίζοντας για ακόμα ένα χρόνο, κάτι που θεωρητικά εξυπηρετεί επίσης το σχεδιασμό του Ράιλι. Πάντως, οι Λος Άντζελες Κλίπερς και οι Λος Άντζελες Λέικερς αναμένεται να «χτυπήσουν» τον Τζέιμς.

Σχετικό ενδιαφέρον θα δείξουν και οι Καβαλίερς, μεταξύ άλλων, αν και η ομάδα του Οχάιο «τρέχει» σε πολλαπλά επίπεδα τις τελευταίες ημέρες. Κατ’ αρχάς συμφώνησε με τον Τάιρον Λου, βοηθό του Ντοκ Ρίβερς στους Κλίπερς, ώστε να στελεχώσει το τεχνικό επιτελείο του Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος απέσπασε «ψήφο εμπιστοσύνης» από την Άντονι Πάρκερ, ενώ είναι ακόμα αναποφάσιστοι για την 1η θέση του ντραφτ της 26ης Ιουνίου. Άλλωστε, μπορούν να επιλέξουν τον Τζαμπάρι Πάρκερ ή τον Άντριου Ουίγκινς, αν δεν προτιμήσουν έκπληξη με τον Ντάντε Έξουμ, ενώ οι Φιλαδέλφεια Σίξερς, Γιούτα Τζαζ, Ορλάντο Μάτζικ και Μπόστον Σέλτικς φαίνονται διατεθειμένοι να τους προσφέρουν αξιοσημείωτες επιλογές και με ανταλλαγή της επίμαχης θέσης. Τέλος αναφέρουμε πως οι «Κέλτες» θα προωθήσουν τον πρώην παίκτη του Περιστερίου, Τζέι Λαρανάγκα, στη θέση του πρώτου βοηθού του Μπραντ Στίβενς, αφού ο Ρον Άνταμς θα συνεχίσει ως βοηθός του Στιβ Κερ στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.



Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved