Νιου Γιορκ Νικς: Ένα μήνα έξω ο «Μέλο», Ισραήλ ο Αμάρε

Νιου Γιορκ Νικς: Ένα μήνα έξω ο «Μέλο», Ισραήλ ο Αμάρε

Παρά τον αποκλεισμό από τα playoffs, η ημέρα ήταν γεμάτη εξελίξεις στους Νιου Γιορκ Νικς με σημαντικότερη την περιθωριοποίηση του Καρμέλο Άντονι.

Ο «Μέλο» απουσίασε από το πρωινό ζέσταμα του Μάικ Ουόντσον, ενώ στη συνέχεια αποκλείστηκε από το σημερινό ντέρμπι (16/04, 03:00) με τους Μπρούκλιν Νετς στο «Barclays Center» και από το αυριανό φινάλε της regular season (17/04, 03:00) με τους Τορόντο Ράπτορς στο «Madison Square Garden», καθώς διαπιστώθηκε σχίσιμο επιχείλιου χόνδρου στον δεξιό ώμο και αποφασίστηκε να επανεξεταστεί σε ένα μήνα, αλλά εκτιμήθηκε πως μάλλον δεν θα χρειαστεί εγχείρηση. Από τη στιγμή που το καλοκαίρι σκοπεύει να γίνει unrestricted free agent, γίνεται αντιληπτό πως ίσως φόρεσε τη φανέλα των Νικς για τελευταία φορά, ενώ για την ώρα ο Ιμάν Σουμπέρτ θα καλύψει το κενό του στο αρχικό σχήμα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κόουτς των Νεοϋορκέζων είπε από το πρωί πως ο Άντονι λογικά θα χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια του 2013-14, ενώ είπε πως ο Αμάρε Στουντεμάιρ θα αποφασίσει μόνος του, αν μπορεί να αγωνιστεί στα επίμαχα ματς. Με τη σειρά του, ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ δήλωσε ετοιμοπόλεμος, οπότε θα είναι στη βασική πεντάδα, ενώ πρόσθεσε πως με τη λήξη του συμβολαίου του, το 2015, ίσως παίξει για λογαριασμό της Χαποέλ Ιερουσαλήμ, στην οποία είναι συνιδιοκτήτης! Θυμίζουμε πως οι Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας) και Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος) δεν είναι διαθέσιμοι, ενώ μέσα στην ημέρα διέρρευσε εκ νέου πως οι Νικς είναι κοντά σε συμφωνία με τον Λαμάρ Όντομ.

Στους έτερους εκπρόσωπους της Νέας Υόρκης, οι Πολ Πιρς (ώμος), Ντερόν Ουίλιαμς (γόνατο) και Τζο Τζόνσον (γάμπα) δηλώθηκαν μεν αμφίβολοι, αλλά την ύστατη ώρα αποφασίστηκε πως όλοι θα τεθούν στη διάθεση του Τζέισον Κιντ για το αποψινό ντέρμπι, αλλά ίσως αποκλειστούν από τον αυριανό αγώνα (17/04, 03:00) με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο «Bankers Life Fieldhouse», για να ξεκουραστούν πριν τα playoffs. Αντίθετα, ο Σόουν Λίβινγκστον (δάκτυλο ποδιού) και Άλαν Άντερσον (κοιλιακούς) περιθωριοποιήθηκαν από ένα ακόμα ματς, ενώ εκτός έμεινε και ο Μίρσα Τελέτοβιτς λόγω ακαθόριστου προσωπικού προβλήματος, τη στιγμή που ο Μπρουκ Λόπεζ (πόδι) είναι δεδομένα στα πιτς. Από την πλευρά τους, οι «Καβς» θα παίξουν αύριο χωρίς τους Σι Τζέι Μάιλς (αστράγαλος), Άντονι Μπένετ (γόνατο) και Κάρικ Φέλιξ (γόνατο), ενώ εκτός θα μείνει και ο Λουόλ Ντενγκ (μέση), ο οποίος πήρε το J. Walter Kennedy Citizenship Award, που απονέμεται ετησίως στον NBAer με τη σημαντικότερη κοινωνική προσφορά.

Αύριο (17/04, 03:00), οι Σαν Αντόνιο Σπερς φιλοξενούν στο «AT&T Center» τους Λος Άντζελες Λέικερς, που έχουν επικεντρωθεί ήδη στην offseason και σε πιθανή διατήρηση του Μάικ Ντ’ Αντόνι στο πόστο του, αλλά ο Γκρεγκ Πόποβιτς σκέφτεται αν θα παραχωρήσει ρεπό στους Τιμ Ντάνκαν, Τόνι Πάρκερ και Μανού Τζινόμπιλι ενόψει των playoffs, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα αρκεστεί σε περιορισμό του χρόνου συμμετοχής τους. Σε άλλο αυριανό ματς (17/04, 03:00), οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ υποδέχονται τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Chesapeake Energy Arena» με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ (γόνατο) να επιστρέφει έπειτα από ρεπό ενός αγώνα, ενώ από τα «πιστόνια» θα λείψουν οι Τζος Σμιθ (γόνατο), Ουίλ Μπάινουμ (πόδι), Τσόνσι Μπίλαπς (γόνατο) και Τζος Χάρελσον (γόνατο), αν δεν προκύψει απρόοπτο της ύστατης ώρας. Από την πλευρά του, ο Λουίτζι Ντατόμε δήλωσε πως τα χαμηλά ποσοστά ευστοχίας του οφείλονται στο μειωμένο αγωνιστικό ρόλο του.

Σε άλλο αυριανό ματς (17/04, 02:00), οι πρωταθλητές της Ανατολής, Ιντιάνα Πέισερς, δοκιμάζονται στο «Amway Center» των Ορλάντο Μάτζικ, αλλά ο Φρανκ Βόγκελ αποφάσισε να επιβάλει χρονικό περιορισμό τους Τζορτζ Χιλ και Ρόι Χίμπερτ ενόψει των playoffs, ενώ στους Πολ Τζορτζ, Ντέιβιντ Ουέστ, Λανς Στέφενσον και Σι Τζέι Ουότσον παραχώρησε ρεπό. Από την άλλη, ο Νικ Βούτσεβιτς (αχίλλειος τένοντας) δεν υπολογίζεται από τον Ζακ Βον, ενώ ο Τζαμίρ Νέλσον (βουβωνική χώρα) αναμένεται να επιστρέψει στη δράση. Ακόμα, ο Τζεφ Χόρνασεκ ξεκαθάρισε από σήμερα πως ο Γκόραν Ντράγκιτς (αστράγαλος) δεν θα παίξει στο αυριανό ματς (17/04, 05:30) των Φίνιξ Σανς στο «Sleep Train Arena» των Σακραμέντο Κινγκς, από τη στιγμή που οι «ήλιοι» αποκλείστηκαν από τα playoffs, άρα θα κάνει… παρέα στους τραυματίες Λεάντρο Μπαρμπόσα (χέρι) και Εμέκα Οκαφόρ (λαιμός), ενώ ο Τζέραλντ Γκριν θα καλύψει το κενό στη βασική πεντάδα. Τέλος, οι «βασιλιάδες» δεν θα έχουν τους Ντε Μάρκους Κάζινς (τιμωρία), Καρλ Λάντρι (γόνατο) και Τζέισον Τέρι (γόνατο), αλλά ο Ρούντι Γκέι (μέση) λογικά θα γυρίσει στα παρκέ.



Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved