Νιου Γιορκ Νικς: Πονάει και… σκέφτεται ο «Μέλο»

Νιου Γιορκ Νικς: Πονάει και… σκέφτεται ο «Μέλο»

Το ενδεχόμενο μαγνητικής τομογραφίας στον ώμο αναγνωρίζει ο Καρμέλο Άντονι των Νιου Γιορκ Νικς, ενώ «ψήνεται» για τους Σικάγο Μπουλς.

Αν και οι Νεοϋορκέζοι αποκλείστηκαν από τα playoffs, ο «Μέλο» έπαιξε κανονικά στο χθεσινό ματς με τους «ταύρους», αλλά στη συνέχεια παραπονέθηκε εκ νέου για ενοχλήσεις και παραδέχθηκε πως ίσως χάσει τα δύο τελευταία ματς της τρέχουσας regular season, στα οποία ο Μάικ Ουόντσον θα προσφέρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στους Τουρ Μάρι και Τζέρεμι Τάιλερ, όπως ξεκαθάρισε από σήμερα (14/04), μία μέρα πριν το αυριανό ντέρμπι (16/04, 03:00) με τους Μπρούκλιν Νετς στο «Barclays Center». Ακόμα, ο Άντονι παραδέχθηκε πως ο Τομ Θίμποντο έχει την ικανότητα να διαχειριστεί το ρόστερ του παρά τον τραυματισμό του Ντέρικ Ρόουζ και την παραχώρηση του Λουόλ Ντενγκ, ενώ τις φημολογίες για ένταξή του στους Μπουλς ως unrestricted free agent το καλοκαίρι «δυνάμωσε» ο κόουτς των εκπρόσωπων της «πόλης των ανέμων» ξεκαθαρίζοντας πως έχει υποτιμηθεί η ομαδική προσφορά του 29χρονου φόργουορντ.

Πέρα από τους Μπουλς, οι Λος Άντζελες Λέικερς ίσως δείξουν σχετικό ενδιαφέρον έπειτα από την πρώτη σεζόν του NBA, στην οποία οι «λιμνάνθρωποι» και οι Νικς αποκλείστηκαν από τα playoffs μαζί! Πάντως, ο Αμάρε Στουντεμάιρ ισχυρίστηκε πως το τωρινό δυναμικό της ομάδας του είναι εξαιρετικό, αλλά και εκείνος ενδεχομένως να ξεκουραστεί αρχής γενομένης από το αυριανό ντέρμπι, από το οποίο θα απουσιάσουν οι Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος) και Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας), ενώ ο Ρέιμοντ Φέλτον αποκόμισε μικροπρόβλημα στον αστράγαλο από το χθεσινό ματς, οπότε είναι επίσης υποψήφιος για παραγκωνισμό. Από την άλλη, ο Μπρουκ Λόπεζ (πόδι) είναι σίγουρα στα πιτς, οι Σόουν Λίβινγκστον (δάκτυλο ποδιού) και Άλαν Άντερσον (κοιλιακούς) προέρχονται από απουσίες, ενώ δεν αποκλείεται ο Τζέισον Κιντ να μοιράσει ρεπό… ανάσες ενόψει της postseason.

Σε άλλο αυριανό ματς (16/04, 05:30), οι Λος Άντζελες Κλίπερς υποδέχονται τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Staples Center» χωρίς τον Ντάνι Γκρέιντζερ (οπίσθιος μηριαίος), ενώ ο Ντοκ Ρίβερς εκθείασε τον Ντε Αντρέ Τζόρνταν για την αγωνιστική αντοχή του στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Στα των «σβόλων», ο Τάι Λόουσον (αστράγαλος) έμεινε εκτός αποστολής, άρα θα συνεχίσει στον κατάλογο απόντων μαζί με τους Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο), Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι), Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο) και Τζέι Τζέι Χίκσον (γόνατο), αλλά οι Ουίλσον Τσάντλερ (βουβωνική χώρα) και Ντάρελ Άρθουρ (γόνατο) είναι στην «πόλη των αγγέλων», οπότε αναμένεται να παίξουν αύριο. Ακόμα, ο Μπράιαν Σο είπε πως το 2014-15 ο Μακ Γκι θα κληθεί να επανακτήσει θέση στη βασική πεντάδα από τον Τιμοφέι Μοζγκόφ.

Όσον αφορά το σημερινό ντέρμπι (15/04, 03:00) των Χιούστον Ρόκετς με τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «Toyota Center» ο Γκρεγκ Πόποβιτς αποφάσισε τελικά να παραχωρήσει ρεπό στους Καούχι Λέοναρντ, Ντάνι Γκριν, Πατ Μιλς και Τιάγκο Σπλίτερ, ενώ στη βασική πεντάδα θα είναι οι Τόνι Πάρκερ, Μάρκο Μπελινέλι, Ντέμιον Τζέιμς, Τιμ Ντάνκαν και Άρον Μπέινς! Τέλος, οι Τσάντλερ Πάρσονς (ισχίο, καρπός) και Φραντσίσκο Γκαρσία (μέση) των «ρουκετών» θα είναι στη διάθεση του Κέβιν Μακ Χέιλ, ο οποίος πριν λίγες ώρες είπε πως αμφότερων η τύχη θα κριθεί την ύστατη ώρα.



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved