Νιου Γιορκ Νικς: Καλοκαιρινό «νυστέρι» για Άντονι

Νιου Γιορκ Νικς: Καλοκαιρινό «νυστέρι» για Άντονι

«Φέτος είναι διαφορετικά. Ο πόνος είναι διαφορετικός» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καρμέλο Άντονι σχολιάζοντας τον τραυματισμό στον «καλό» ώμο.

Αντιμετώπισε αντίστοιχο πρόβλημα και πέρσι, αλλά θεωρεί πως το φετινό είναι λιγότερο σοβαρό παραδεχόμενος πως με το πέρας του 2013-14 θα χρειαστεί νέα ιατρικά τεστ. Πέρα από διαφαινόμενη χειρουργική επέμβαση, το καλοκαίρι θα γίνει και unrestricted free agent, αφού έχει ξεκαθαρίσει πολλάκις πως δεν θα ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του, ενώ αύριο (14/04, 02:30) οι Νεοϋορκέζοι υποδέχονται τους Σικάγο Μπουλς στο «Madison Square Garden» και θέλουν τη νίκη, για να διατηρήσουν τις οριακές ελπίδες πρόκρισης στα playoffs. O «Μέλο» θα παίξει κανονικά, ενώ ξεκαθαρίστηκε πως ο παραγκωνισμός του Τάισον Τσάντλερ στα τελευταία δέκα λεπτά του χθεσινού αγώνα με τους Τορόντο Ράπτορς δεν σχετίζεται με τραυματισμό, αλλά οι Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος) και Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας) θα παραμείνουν στα πιτς. Στα των «ταύρων», ο Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο) δεν υπολογίζεται από τον Τομ Θίμποντο, ο οποίος άφησε να εννοηθεί πως δεν θα παραχωρήσει ρεπό στα τρία τελευταία ματς της τρέχουσας regular season.

Αντίθετα, ο Τζέισον Κιντ δείχνει «οικονομικός» σε αντίστοιχα θέματα των Μπρούκλιν Νετς, αφού απέκλεισε ήδη τους Σόουν Λίβινγκστον (δάκτυλο ποδιού) και Άλαν Άντερσον (κοιλιακούς) από τον αυριανό αγώνα (14/04, 01:00) με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Barclays Center». Δεδομένα εκτός είναι ο Μπρουκ Λόπεζ (πόδι), αλλά ο Ντερόν Ουίλιαμς (γόνατο) θα επιστρέψει έπειτα από απουσία ενός αγώνα. Από την άλλη, ο Νίκολα Βούτσεβιτς (αχίλλειος τένοντας) κινδυνεύει με πέμπτο συνεχόμενο αποκλεισμό, αλλά εξέφρασε ελπίδα για επιστροφή μέσα στο 2013-14. Σε άλλο αυριανό ματς (14/04, 04:00), οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς φιλοξενούν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «Moda Center» έχοντας αμφίβολο τον Τζόελ Φρίλαντ (γόνατο), ο οποίος εκτίμησε πως το πιθανότερο είναι πως θα γυρίσει στα παρκέ στο τελευταίο παιχνίδι της regular season (17/04, 05:30) με τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Moda Center».

Ακόμα, ο Τέρι Στοτς δήλωσε ικανοποιημένος από την πρόοδο του Ουίλ Μπάρτον, ο οποίος διατηρεί πλέον συμπληρωματικό ρόλο στο rotation του, ενώ για τους «πολεμιστές», οι Αντρέα Ιγκουοντάλα και Ζερμέιν Ο’ Νιλ λογικά θα επιστρέψουν ύστερα από χθεσινό παραγκωνισμό, αλλά ο Φέστους Εζέλι (γόνατο) θα μείνει έξω. Σε σημερινό παιχνίδι μεταξύ αδιάφορων ομάδων (13/04, 04:00), οι Γιούτα Τζαζ δοκιμάζονται στο «Pepsi Center» των Ντένβερ Νάγκετς, αλλά ο Μάρβιν Ουίλιαμς (γόνατο) θα χάσει δεύτερο συνεχόμενο ματς, αφού δεν ταξίδεψε με την αποστολή, όπως αποκάλυψε η Salt Lake Tribune, ενώ από τους «σβόλους» θα λείψουν οι Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι), Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο) και Τζέι Τζέι Χίκσον, ενώ ο Τάι Λόουσον (αστράγαλος) αποκλείστηκε από τέταρτο συνεχόμενο ματς. Αντίθετα, ο Ουίλσον Τσάντλερ (βουβωνική χώρα) τέθηκε στη διάθεση του Μπράιαν Σο, όπως και ο… Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο), ο οποίος δεν υπολογίζεται, όπως είναι γνωστό, αλλά ενεργοποιήθηκε για το σημερινό παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης:

Η σούπερ απόκρουση του Καρνέζη στο φάουλ του Μέσι (video)

ΑΕΚ-Αστέρας Βάρης 4-0: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις (video)

Ατύχημα-σοκ στη Μόντσα (video)

Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ 0-3: Τα γκολ του αγώνα (videos)

Σουβλάκι... ντροπή στο Μιλγουόκι

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved