Μιλγουόκι Μπακς: Ντοπέ ο Σάντερς!

Μιλγουόκι Μπακς: Ντοπέ ο Σάντερς!

Αν και τραυματίας εδώ και καιρό, ο Λάρι Σάντερς των Μιλγουόκι Μπακς τιμωρήθηκε με ποινή πέντε αγωνιστικών έπειτα από θετικό ντόπινγκ κοντρόλ.

Ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούμπο αποκλείστηκε από το υπόλοιπο 2013-14 λόγω τραυματισμού στο μάτι και αντιμετώπισε πολλούς άλλους… περίεργους τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της τρέχουσας regular season, ενώ στην προκειμένη ομολόγησε πως κάπνισε μαριχουάνα βάζοντας ιδιαίτερη επικεφαλίδα στην καταστροφική χρονιά του. Απόψε (05/04, 03:00), τα «ελάφια» δοκιμάζονται στο «United Center» των Σικάγο Μπουλς χωρίς τους Σάντερς, Ερσάν Ιλιασόβα (αστράγαλος), Κάρλος Ντελφίνο (πόδι) και Νέιτ Ουόλτερς (χέρι), ενώ πιθανότατα θα αποκλειστεί εκ νέου και ο Ο Τζέι Μέιο (αστράγαλος). Στα των Μπουλς θα λείψει μονάχα ο Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο).

Από την πλευρά τους, οι Μαϊάμι Χιτ υποδέχονται σήμερα (05/04, 02:30) τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «AmericanAirlines Arena» και ο Ρέι Άλεν (ίωση) θα επιστρέψει στα παρκέ, καθώς «έβγαλε» το πρωινό ζέσταμα του Έρικ Σποέλστρα, αλλά οι Ντουέιν Ουέιντ (οπίσθιος μηριαίος) και Γκρεγκ Όντεν (μέση) αποκλείστηκαν εκ νέου. Ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς (αστράγαλος), κρίθηκε αμφίβολος από τους «λύκους», αλλά ουδέποτε είχε ουσιαστικές ελπίδες επανεμφάνισης, οπότε ο Γκόρτζι Ντιένγκ θα συνεχίσει ως βασικός σέντερ του Ρικ Έιντελμαν μπροστά από τον Ρόνι Τουριάφ, αν και ο πρόεδρος, Φλιπ Σόντερς, είπε χιουμοριστικά πως πρέπει να πάρουν δέκα κιλά από τον Σαμπάζ Μουχάμαντ και να τα προσθέσουν στον Ντιένγκ σχολιάζοντας την ανάγκη ενδυνάμωσης του rookie σέντερ. Μέσα σε όλα αποδόθηκαν κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας στον Ντάντε Κάνινχαμ, όπως ανακοίνωσε η αρμόδια αστυνομική αρχή, που όρισε ρήτρα προσωρινής αποφυλάκισης στα 14,000 δολάρια.

Σε άλλο σημερινό παιχνίδι (05/04, 02:00), οι Ορλάντο Μάτζικ θα παραταχθούν χωρίς απουσίες στο «Time Warner Cable Arena» των Σάρλοτ Μπόμπκατς, που οριστικοποίησαν τον αποκλεισμό του Τζος Μακ Ρόμπερτς (αστράγαλος), ενώ οι Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας) και Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι) είναι δεδομένα στα πιτς. Από την πλευρά τους, οι Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη φιλοξενούν (05/04, 02:00) τους Ντένβερ Νάγκετς στο «FedEx Forum» χωρίς τον Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι), ενώ οι «σβόλοι» θα στερηθούν των υπηρεσιών των Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι), Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο), Τζέι Τζέι Χίκσον (γόνατο) και Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο), όπως και του Ουίλσον Τσάντλερ (βουβωνική χώρα), που δεν φαίνεται πως θα επιστρέψει άμεσα στα παρκέ, αν και δεν έχει επισημοποιηθεί αποκλεισμός από το υπόλοιπο πρωτάθλημα.

Πέρα από τους τραυματισμούς και την έλλειψη στόχων, ο Μπράιαν Σο αποφάσισε να αφήσει τον Τάι Λόουσον εκτός του αρχικού σχήματος, επειδή ο βασικός πλέι-μέικερ έχασε συνάντηση παικτών με προπονητών, που έγινε σήμερα το πρωί, οπότε ο Άαρον Μπρουκς θα καλύψει το κενό του. Αντίθετα, ο Ρέιμοντ Φέλτον (ώμος) θα παίξει κανονικά στο σημερινό ματς (05/04, 02:30) των Νιου Γιορκ Νικς με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Madison Square Garden», όπως αναμενόταν, αλλά οι Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας) και Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος) θα μείνουν έξω, όπως ο Νενέ (γόνατο) των «μάγων». Ακόμα, οι Τορόντο Ράπτορς υποδέχονται (05/04, 02:00) τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Air Canada Centre» χωρίς τον Κάιλ Λόουρι (γόνατο), ενώ την ύστατη ώρα κρίθηκε η τύχη του έτερου τραυματία, Αμίρ Τζόνσον (αστράγαλος), ο οποίος αντιμετώπισε τύχη αντίστοιχη του συμπαίκτη του. Τέλος θυμίζουμε πως ο Άντριου Μπάινουμ (γόνατο) και ο άλλοτε γκαρντ του ΠΑΟΚ, Σι Τζέι Ουότσον (οπίσθιος μηριαίος), δεν υπολογίζονται από τον Φρανκ Βόγκελ.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved