Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Σύλληψη του Κάνινγχαμ!

Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Σύλληψη του Κάνινγχαμ!

Σαν να μην έφτανε η απογοητευτική πορεία των Μινεσότα Τίμπεργουλφς μέσα στο 2013-14, ήλθε σύλληψη του Ντάντε Κάνινγχαμ.

Ο 26χρονος φόργουορντ κρατείται από νωρίς το πρωί (03/04) στη Μινεσότα με κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας και οι «λύκοι» ανακοίνωσαν πως δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα (05/04, 02:30) στο «AmericanAirlines Arena» των Μαϊάμι Χιτ, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί ρήτρα για προσωρινή αποφυλάκιση. Γίνεται αντιληπτό πως οι Τίμπεργουλφς συλλέγουν σχετικές πληροφορίες, πριν προχωρήσουν σε πιθανές περαιτέρω αποφάσεις, ενώ ο ίδιος ο Κάνινγχαμ προφανώς εξηγεί τη θέση του στην αρμόδια αστυνομική αρχή, αλλά μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστές άλλες πτυχές της υπόθεσης. Πάντως, ο Έι Τζέι Πράις αποδεσμεύτηκε μέσω του καταλόγου των waivers, πιθανότατα με αφορμή τα παραπάνω, αφού οι εκπρόσωποι της Μινεάπολις αναμένεται να αποκτήσουν αντικαταστάτη του Κάνινχμαμ με δεκαήμερο συμβόλαιο.

Στα των τραυματιών, ο άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς (αστράγαλος) λογικά θα χάσει και το αυριανό παιχνίδι, αλλά από την πλευρά των Χιτ οι Ντουέιν Ουέιντ (οπίσθιος μηριαίος) και Ρέι Άλεν (ίωση) προπονήθηκαν σήμερα χωρίς περιορισμούς, οπότε λογικά θα γυρίσουν στα παρκέ από αύριο. Μάλιστα, ο δεύτερος αποκάλυψε πως ο ίδιος και τα παιδιά του πήγαν στο νοσοκομείο λόγω στομαχόπονου και αφυδάτωσης σχολιάζοντας τους πρόσφατους παραγκωνισμούς του. Σε αντίθεση με τους δύο παραπάνω συμπαίκτες του, ο Γκρεγκ Όντεν (μέση) σημείωσε μικρότερη πρόοδο καταγράφοντας περιορισμένη συμμετοχή στις σημερινές ομαδικές ασκήσεις του Έρικ Σποέλστρα, οπότε ο Ουντόνις Χάσλεμ θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα εν τη απουσία του.

Από την πλευρά του, ο Ντουέιν Κέισι ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να ξεκουράσει τους Κάιλ Λόουρι (γόνατο) και Αμίρ Τζόνσον (αστράγαλος) στα εναπομείναντα επτά παιχνίδια των Τορόντο Ράπτορς στην τρέχουσα regular season, για να αποφύγει υπερβολική χαλάρωση της ομάδας του ενόψει των playoffs, αλλά αμφότεροι κρίνονται αμφίβολοι για το αυριανό ματς (05/04, 02:00) με τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Air Canada Centre». Ακόμα, ο Ντε Μαρ Ντε Ροζάν αποκόμισε πληγή στο αριστερό χέρι και ο Γιόνας Βαλαντσίουνας νέες ενοχλήσεις στη μέση από το χθεσινό παιχνίδι με τους Χιούστον Ρόκετς, αλλά αμφότεροι αναμένεται να συνεχίσουν κανονικά. Στα των Πέισερς, ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Σι Τζέι Ουότσον (οπίσθιος μηριαίος), έχει σημειώσει ελάχιστη πρόοδο τις τελευταίες ημέρες και θα μείνει στον κατάλογο απόντων του Φρανκ Βόγκελ μαζί με τον Άντριου Μπάινουμ (γόνατο).

Στους Μπρούκλιν Νετς, ο GM, Μπίλι Κινγκ, εκτίμησε πως ο Κέβιν Γκαρνέτ (μέση) θα γυρίσει αύριο (05/04, 02:30) στο παιχνίδι με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Barclays Center» ή μεθαύριο (06/04, 02:30) με τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Wells Fargo Center», ενώ πρόσθεσε πως ο Αντρέι Κιριλένκο (αστράγαλος) πιθανότατα θα επιστρέψει από το αυριανό ματς. Όπως και να έχει, ο Μπρουκ Λόπεζ (πόδι) θα μείνει έξω, όπως ο Τζος Χάρελσον (γόνατο) των «πιστονιών» και ο Τσόνσι Μπίλαπς (γόνατο), ο οποίος ομολογεί πλέον ότι δύσκολα θα γυρίσει στη δράση μέσα στο φετινό πρωτάθλημα τονίζοντας πως δεν έχει σημειώσει την απαραίτητη πρόοδο.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved