Χιούστον Ρόκετς: Μήνυση από ομοφυλόφιλο

Χιούστον Ρόκετς: Μήνυση από ομοφυλόφιλο

Ομοφυλόφιλος υπάλληλος κέτερινγκ, που εργαζόταν στο «Barclays Center» των Μπρούκλιν Νετς, κατέθεσε μήνυση εναντίον των Χιούστον Ρόκετς.

Κατηγορεί την ομάδα του Τέξας με αφορμή υποτιμητικές εκφράσεις παικτών σε βάρος του σε παιχνίδι των δύο παραπάνω ομάδων, τον Φεβρουάριο του 2013, καθώς ο 28χρονος Ρασίν Τέιτ υποστηρίζει πως έχασε τη δουλειά του εξαιτίας των επίμαχων λεκτικών επιθέσεων. Όπως αναφέρει μέσω της μήνυσης, σε πρώτο βαθμό δεν κλήθηκε σε μεταγενέστερα ματς και στη συνέχεια απολύθηκε. Όπως και να έχει, οι «ρουκέτες» δοκιμάζονται σήμερα (03/04, 02:00) στο «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς χωρίς τον Ντουάιτ Χάουαρντ, ο οποίος χρειάστηκε καθαρισμό στον αριστερό αστράγαλο και διέψευσε πως θα μείνει έξω για δέκα ημέρες τονίζοντας πως θα γυρίσει από μέρα σε μέρα. Εκτός θα μείνουν επίσης ο Γκρεγκ Σμιθ (γόνατο) και ο άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού, Πάτρικ Μπέβερλι (γόνατο), αλλά ο Τέρενς Τζόουνς (ίωση) θα επιστρέψει στη δράση, καθώς ο Κέβιν Μακ Χέιλ ισχυρίστηκε πως νιώθει καλύτερα, ενώ ο Τσάντλερ Πάρσονς πρόσθεσε πως θέλει να βελτιωθεί αμυντικά, ώστε να μπορεί να μαρκάρει αποτελεσματικά αντιπάλους από τη θέση «1» μέχρι τη θέση «4». Από την άλλη, οι «πτερόσαυροι» θα στερηθούν των υπηρεσιών του Κάιλ Λόουρι (γόνατο), ο οποίος δυσκολεύεται ακόμα να περπατήσει, οπότε ο Ντουέιν Κέισι θα προτιμήσει τον Γκρέιβις Βάσκεθ για τη θέση «1» του αρχικού σχήματος.

Ακόμα, ο κόουτς των Φιλαδέλφεια 76ερς, Μπρετ Μπράουν, ασχολήθηκε με την εντυπωσιακή, όπως τη χαρακτήρισε, προπονητική πρόοδο του Νέρλενς Νόελ (γόνατο) πριν τον αποψινό αγώνα (03/04, 02:00) με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς στο «Wells Fargo Center», αλλά τόνισε πως δεν γνωρίζει αν ο υποσχόμενος rookie θα κάνει επαγγελματικό ντεμπούτο μέσα στο 2013-14, ενώ ο Θάντεους Γιανγκ χρέωσε τη βελτίωση του ποσοστού του στα τρίποντα στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μπράουν. Στα των τραυματιών, ο πρώην φόργουορντ/σέντερ του Πανιωνίου, Μπάιρον Μάλινς (αστράγαλος), αποκλείστηκε από ένα ακόμα παιχνίδι, άρα θα μείνει στο περιθώριο μαζί με τους Νόελ, Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο) και Αρνέτ Μάλτρι (τιμωρία), ενώ από τις «αγριόγατες» θα λείψουν οι Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας) και Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι), όπως και ο Τζος Μακ Ρόμπερτς, ο οποίος έμεινε έξω λόγω τραυματισμού στον αριστερό αστράγαλο και θα αντικατασταθεί από τον Κόντι Ζέλερ στο αρχικό σχήμα του Στιβ Κλίφορντ. Άλλωστε, ο τεχνικός της ομάδας του Μάικλ Τζόρνταν δήλωσε ικανοποιημένος από την αγωνιστική πρόοδο του rookie φόργουορντ/σέντερ ισχυριζόμενος, ωστόσο, πως πρέπει να αποφεύγει αχρείαστα φάουλ.

Από την πλευρά τους, οι Νετς έχουν ντέρμπι (03/04, 02:00) στο «Madison Square Garden» με τους Νιου Γιορκ Νικς, για τους οποίους θα επιστρέψει ως βασικός έπειτα από ρεπό ενός αγώνα ο Αμάρε Στουντεμάιρ (γόνατο), ενώ ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ (αστράγαλος) θα παίξει κανονικά, παρά πρόσφατο τραυματισμό, αλλά οι Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας) και Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος) παραμένουν στον κατάλογο απόντων του Μάικ Ουόντσον. Από τους Νετς, ο Μάρκους Θόρντον (μέση) τέθηκε στη διάθεση του Τζέισον Κιντ ύστερα από απουσία ενός αγώνα, αλλά οι Αντρέι Κιριλένκο (αστράγαλος) και Κέβιν Γκαρνέτ (μέση) αποκλείστηκαν εκ νέου, οπότε θα μείνουν έξω μαζί με τον Μπρουκ Λόπεζ (πόδι).

Μέσα σε όλα, οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς υποδέχονται απόψε (03/04, 02:00) τους Μπόστον Σέλτικς στο «Verizon Center» χωρίς τον Νενέ (γόνατο), ενώ ο Μπραντ Στίβενς θα στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών των Τζέραλντ Ουάλας (γόνατο), Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) και Κιθ Μπόγκανς (άδεια), αλλά ο Ραζόν Ρόντο (γόνατο) είναι διαθέσιμος έπειτα από ρεπό ενός αγώνα. Ακόμα, ο Έιβερι Μπράντλεϊ (αχίλλειος τένοντας) πήρε μέρος στο τελικό ζέσταμα, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος, οπότε ο Τζέριντ Μπέιλες θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα ως βασικός γκαρντ αντί για βασικός πλέι-μέικερ εν τη απουσία του Ρόντο.

Σημαντική επιστροφή θα καταγραφεί στο ματς (03/04, 02:00) των Κλίβελαντ Καβαλίερς με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Amway Center», καθώς ο Κάιρι Έρβινγκ (δικέφαλος) «έβγαλε» το πρωινό ζέσταμα του Μάικ Μπράουν και κρίθηκε ετοιμοπόλεμος, αλλά οι Άντερσον Βαρεχάο (ώμος), Σι Τζέιμς Μάιλς (αστράγαλος), Άντονι Μπένετ (γόνατο), Σεργκέι Καράσεφ (γόνατο) και Κάρικ Φέλιξ (γόνατο) αναμένεται να χάσουν ένα ακόμα παιχνίδι, ενώ ο Τζάρετ Τζακ θα υποβιβαστεί σε αναπληρωματικό ρόλο, ώστε ο Ντίον Ουέιτερς να μείνει στη βασική πεντάδα δίπλα στον Έρβινγκ. Στα των Μάτζικ, ο Ζακ Βον έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved