Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Νέα πρωτιά ο Ντουράντ (video)

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Νέα πρωτιά ο Ντουράντ (video)

Κορυφαίος παίκτης της Δύσης για την προηγούμενη εβδομάδα αναδείχθηκε ο Κέβιν Ντουράντ, ενώ ο Τζο Τζόνσον των Μπρούκλιν Νετς απέσπασε τον αντίστοιχο τίτλο της Ανατολής.

Πέρα από τις συνεχόμενες ατομικές διακρίσεις, ο πρώτος σκόρερ της τρέχουσας regular season του NBA θα κληθεί να καλύψει το κενό του Ράσελ Ουέσμτπρουκ στο αποψινό  παιχνίδι (25/03, 02:00) των «βροντών» με τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Chesapeake Energy Arena», αφού ο βασικός πλέι-μέικερ του Σκοτ Μπρουκς πήρε ρεπό, για να παίξει στο αυριανό ματς (26/03, 02:00) με τους Ντάλας Μάβερικς στο «American Airlines Center». Σημειώνουμε πως με τη συμμετοχή του Ουέστμπρουκ στη χθεσινή προπόνηση (23/03) ξεκαθαρίστηκε πως πρόσφατος τραυματισμός στο γόνατο δεν είναι σοβαρός. Σήμερα, πάντως, ο Ρέτζι Τζάκσον θα είναι βασικός πλέι-μέικερ, ενώ μέσα σε όλα ακυρώθηκε η πρόσφατη τεχνική ποινή σε βάρος του Ντουράντ κατόπιν έφεσης, οπότε απομακρύνθηκε ο κίνδυνος περί τιμωρίας μίας αγωνιστικής. Ακόμα, ο Τάμπο Σεφολόσα (γάμπα) σημειώνει πρόοδο και σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στα παρκέ, αλλά για την ώρα μένει έξω μαζί με τον Κέντρικ Πέρκινς, ενώ στον κατάλογο απόντων προστέθηκε ο Χασίμ Θαμπίτ, ο οποίος πήρε άδεια λόγω ακαθόριστου προσωπικού προβλήματος και πιθανότατα θα χάσει και τον αγώνα με τους «Μαβς».

Στα των «σβόλων», ο Ουίλσον Τσάντλερ αποκλείστηκε από το χθεσινό παιχνίδι με τους Ουάσιννγκτον Ουίζαρντς και από το σημερινό με τους Θάντερ λόγω ενοχλήσεων στη βουβωνική χώρα, ενώ από το χθεσινό ματς ο Γιαν Βέσελι αποκόμισε πρόβλημα στα πλευρά, που δεν θα του επιτρέψει να παίξει απόψε! Θυμίζουμε πως οι Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο), Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο), Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) και Τζέι Τζέι Χίκσον (γόνατο) είναι δεδομένα εκτός, οπότε ο Μπράιαν Σο πρόσθεσε και τον Κουίνσι Μίλερ στο αρχικό σχήμα, κάτι που θα συμβεί και σήμερα απέναντι στον Ντουράντ. Από την πλευρά τους, οι Μάβερικς λογικά θα στερηθούν των υπηρεσιών του Χοσέ Καλντερόν στον αγώνα με τις «βροντές», αφού ο Ισπανός πλέι-μέικερ χτύπησε στο στόμα κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς με τους Νετς, στο οποίο έπαιξε κανονικά ο Μόντα Έλις, όπως αναμενόταν.

Τραυματισμό στον αριστερό αστράγαλο αποκόμισε από το χθεσινό παιχνίδι των εκπρόσωπων του Μπρούκλιν με τους Τεξανούς ο Αντρέι Κιριλένκο, ο οποίος αποκλείστηκε από το σημερινό (25/03, 02:00) της ομάδας του Τζέισον Κιντ στο «Smoothie King Center» των Νιου Ορλίνς Πέλικανς, τη στιγμή που οι Κέβιν Γκαρνέτ (μέση) και Μπρουκ Λόπεζ (πόδι) είναι δεδομένα εκτός. Από την άλλη, ο Έρικ Γκόρντον (γόνατο) αποκλείστηκε από δεύτερο συνεχόμενο ματς, τη στιγμή που οι Τζέισον Σμιθ (γόνατο), Τζρου Χολιντέι (πόδι) και Ράιαν Άντερσον είναι δεδομένα στα πιτς, ενώ ο Μόντι Ουίλιαμς αποφάσισε να επαναφέρει τον Γκρεγκ Στιέμσμα στο αρχικό σχήμα.

Σε άλλο σημερινό παιχνίδι (25/03, 02:00), οι Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη υποδέχονται τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «FedEx Forum» χωρίς τον Τόνι Άλεν, ο οποίος περιθωριοποιήθηκε λόγω στομαχόπονου, ενώ ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς (αστράγαλος), κρίθηκε εκ νέου ανέτοιμος, οπότε θα μείνει έξω μαζί με τον Έι Τζέι Πράις (σκωληκοειδίτιδα) και τον Ρόνι Τουριάφ (γόνατο), ο οποίος φαίνεται πως δεν έχει επιστρέψει ακόμα στις προπονήσεις, αν και αναμενόταν να γυρίσει την προηγούμενη εβδομάδα. Μέσα σε όλα αποκλείστηκε και ο Χοσέ Μπαρέα (πόδι), αν και έπαιξε χθες όντας μακριά από το 100%, ενώ άλλο χαρακτηριστικό του χθεσινού αγώνα με τους Φίνιξ Σανς είναι πως ο Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε έμεινε εκτός του rotation του Ρικ Έιντελμαν.

Ακόμα, οι Σαν Αντόνιο Σπερς υποδέχονται απόψε (25/03, 02:30) τους Φιλαδέλφεια 76ερς χωρίς τον Ματ Μπόνερ (γάμπα), ο οποίος περιθωριοποιήθηκε από δεύτερο συνεχόμενο ματς, ενώ οι «Σίξερς» θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών των Νέρλενς Νόελ (γόνατο), Τόνι Ρότεν (αστράγαλος) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο), αλλά μέσα σε όλα απέκτησαν με δεκαήμερο συμβόλαιο τον Κάσπερ Ουέρ, που προέρχεται από παρουσία στο ιταλικό πρωτάθλημα. Τέλος, οι Σικάγο Μπουλς συνεχίζουν και σήμερα (25/03, 02:00) χωρίς τον Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο) υποδεχόμενοι στο «United Center» τους Ιντιάνα Πέισερς, που δεν θα έχουν τον Άντριου Μπάινουμ (γόνατο) και τον πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Σι Τζέι Ουότσον (οπίσθιος μηριαίος).

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Νέα πρωτιά ο Ντουράντ (video)



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved