Ντουράντ και… τραυματισμοί

Ντουράντ και… τραυματισμοί

Με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ να κερδίζουν τους Τορόντο Ράπτορς στη δεύτερη παράταση, ο Κέβιν Ντουράντ έφτασε στους 51 πόντους.

Ωστόσο, η τέταρτη «50άρα» της καριέρας του επισκιάστηκε από πρόωρη αποχώρηση του Ράσελ Ουέσμτπρουκ λόγω υποτροπής στο γόνατο, αν και με το πέρας της αναμέτρησης ο βασικός πλέι-μέικερ του Σκοτ Μπρουκς είπε πως δεν νιώθει πόνο και πως θα παίξει κανονικά στο επόμενο ματς των «βροντών», που είναι τη Δευτέρα (25/03, 02:00) στο «Chesapeake Energy Arena» με τους Ντένβερ Νάγκετς, που απόψε έχασαν από τους Ντάλας Μάβερικς και απώλεσαν τον Τζέι Τζέι Χίκσον λόγω τραυματισμού. Συνολικά σημειώθηκαν πάρα πολλοί τραυματισμοί στα σημερινά ματς με τον Μαρκ Γκασόλ να αποχωρεί φορώντας προστατευτική μπότα λόγω τραυματισμού στον αριστερό αστράγαλο έπειτα από την ήττα των Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη από τους Μαϊάμι Χιτ. Από την πλευρά τους, οι Μπρούκλιν Νετς διέσυραν τους Μπόστον Σέλτικς, αλλά απέκλεισαν τον Κέβιν Γκαρνέτ (μέση) από σειρά τριών εκτός έδρας αγώνων που ξεκινά μεθαύριο (24/03, 01:30) από το «American Airlines Center» των «Μαβς».

Ακόμα, οι Φιλαδέλφεια 76ερς γνώρισαν 23η συνεχόμενη ήττα αδυνατώντας να ολοκληρώσουν απίθανη ανατροπή κόντρα στους Νιου Γιορκ Νικς, ενώ ο Τόνι Ρότεν χτύπησε στον αστράγαλο και αποκλείστηκε ήδη από το αυριανό παιχνίδι (23/03, 02:00) στο «United Center» των Σικάγο Μπουλς, που σήμερα ηττήθηκαν από τους Ιντιάνα Πέισερς. Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ο Έρικ Γκόρντον αποχώρησε πρόωρα από το νικηφόρο ματς των Νιου Ορλίνς Πέλικανς με τους Ατλάντα Χοκς λόγω τραυματισμού στο… καλό δεξί γόνατο, αλλά με το πέρας του αγώνα ο Μόντι Ουίλιαμς εκτίμησε πως θα δώσει το παρών στο αυριανό εκτός έδρας ματς με τους Χιτ. Μέσα σε όλα, οι Σαν Αντόνιο Σπερς συνέχισαν το σερί θετικών αποτελεσμάτων ξεπερνώντας το εμπόδιο των Σακραμέντο Κινγκς, για τους οποίους αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίπεδο NBA ο Ρόις Ουάιτ μέσω παρουσίας 56 δευτερολέπτων, ενώ οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς κατέβαλαν τους Λος Άντζελες Λέικερς σε επεισοδιακή αναμέτρηση και οι Φίνιξ Σανς κέρδισαν τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Ιντιάνα Πέισερς-Σικάγο Μπουλς 91-79
Φιλαδέλφεια 76ερς-Νιου Γιορκ Νικς 92-93
Τορόντο Ράπτορς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 118-119 (107-107 α’ παρ., 96-96 κ.α.)
Ατλάντα Χοκς-Νιου Ορλίνς Πέλικανς 105-111
Μαϊάμι Χιτ-Μέμφις Γκρίζλις 96-81
Μπρούκλιν Νετς-Μπόστον Σέλτικς 114-98
Ντάλας Μάβερικς-Ντένβερ Νάγκετς 122-106
Φίνιξ Σανς-Ντιτρόιτ Πίστονς 98-92
Σακραμέντο Κινγκς-Σαν Αντόνιο Σπερς 79-99
Λος Άντζελες Λέικερς-Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 107-117

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες του ΝΒΑ εδώ.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved