Χιούστον Ρόκετς: Δε φοβάται ο Μπέβερλι

Χιούστον Ρόκετς: Δε φοβάται ο Μπέβερλι

Το 2009-10 έπαιξε στον Ολυμπιακό, αλλά τους τελευταίους μήνες ο Πάτρικ Μπέβερλι είναι βασικός πλέι-μέικερ των Χιούστον Ρόκετς.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, μάλιστα, ισχυρίστηκε πως δε φοβάται το έκτο φάουλ τονίζοντας πως θα αμυνθεί όπως πρέπει υπό τον κίνδυνο της αποβολής, ενώ ενόψει του αυριανού αγώνα (05/03, 03:00) με τους Μαϊάμι Χιτ στο «Toyota Center» τόνισε πως έχει επιπλέον κίνητρο απέναντι στον σύλλογο της Φλόριντα, επειδή πριν λίγα χρόνια οι υπεύθυνοι της ομάδας του έδωσαν την εντύπωση πως θα ξεκινήσει καριέρα στον «μαγικό» κόσμο φορώντας φανέλα των Χιτ. Από την πλευρά του, ο Τσάντλερ Πάρσονς πήρε μέρος χωρίς περιορισμούς στη σημερινή προπόνηση (03/03) του Κέβιν Μακ Χέιλ ύστερα από απουσία ενός αγώνα λόγω ίωσης, αλλά οι Ντουάιτ Χάουαρντ και Τζέρεμι Λιν έμειναν εκτός λόγω ενοχλήσεων στη μέση, οπότε κρίνονται αμφίβολοι για το αυριανό παιχνίδι.

Εμπιστοσύνη στους «Big Three»
Θυμίζουμε πως οι Τεξανοί στερούνται δεδομένα των υπηρεσιών του Γκρεγκ Σμιθ (γόνατο). Στα της ομάδας του Έρικ Σποέλστρα, ο Ντουέιν Ουέιντ (γόνατα) δε θα παίξει στο αποψινό ματς (04/03, 02:30) με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς στο «AmericanAirlines Arena», ώστε να ξεκουραστεί πριν το ταξίδι στο Χιούστον. Τη θέση του «Φλας» στη βασική πεντάδα θα πάρει ο Τόνεϊ Ντάγκλας. Ακόμα, ο πρόεδρος του συλλόγου της Φλόριντα, Πατ Ράιλι, δήλωσε πως οι Ουέιντ και Κρις Μπος έχουν προσαρμοστεί σε συμπληρωματικό ρόλο δίπλα στον Λεμπρόν Τζέιμς με ιδανικό τρόπο, ενώ πρόσθεσε πως υπάρχει μονάχα περιθώριο βελτίωσης της τριάδας γνωρίζοντας πως και οι τρεις μπορούν να γίνουν unrestricted free agents το καλοκαίρι.

Πρωτιές από Ρόκετς και Χιτ
Στο μεταξύ ο Μακ Χέιλ και ο Σποέλστρα αναδείχθηκαν κορυφαίοι κόουτς της Δύσης και της Ανατολής, αντίστοιχα, για τον Φεβρουάριο, ενώ ο Τζέιμς Χάρντεν των «ρουκετών» κορυφαίος παίκτης της Δύσης για την περασμένη εβδομάδα. Ακόμα, ο Τζον Ουόλ των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς απέσπασε τον τίτλο του καλύτερου παίκτη της εβδομάδας στην Ανατολή και ο Ρέτζι Ουίλιαμς των Τούλσα 66ερς πήρε τον τίτλο του κορυφαίου της περασμένης εβδομάδας στην D-League.

Στα πιτς ο Χέντερσον
Εξαιτίας τραυματισμού στη δεξιά γάμπα, ο Τζέραλντ Χέντερσον περιθωριοποιήθηκε από το σημερινό παιχνίδι των Μπόμπκατς με τους Χιτ, ενώ ο Στιβ Κλίφορντ αποφάσισε να προωθήσει τον Γκάρι Νιλ στο αρχικό σχήμα, ώστε να καλυφθεί το κενό. Εξαρχής αποκλείστηκαν οι Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας) και Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι), ενώ αποδεσμεύτηκε και επίσημα ο Μπεν Γκόρντον. Μάλιστα, οι «αγριόγατες» αναμένεται να αποκτήσουν τον Τζάστιν Χάμιλτον με δεκαήμερο συμβόλαιο, για να συμπληρώσουν 15άδα στο ρόστερ, ενώ τις τελευταίες ημέρες προπονείται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου ο Αντουάν Τζέιμισον, επίσης unrestricted free agent.

Πάλι έξω ο Σεραφέν
Τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι των Ουίζαρντς θα χάσει ο Κέβιν Σεραφέν λόγω τραυματισμού στο γόνατο, αφού αποκλείστηκε από το σημερινό (04/03, 02:00) με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη στο «Verizon Center». Δεδομένα εκτός είναι ο Νενέ (γόνατο), όπως επίσης ο Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι) των εκπρόσωπων του Τενεσί, ενώ την ύστατη ώρα αποκλείστηκαν ο Μαρτέλ Ουέμπστερ των «μάγων» λόγω ενοχλήσεων στη μέση και ο Τζέιμς Τζόσνον των Γκρίζλις εξαιτίας τραυματισμού στον αστράγαλο.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved