Μαϊάμι Χιτ: Τέλος η μαύρη μάσκα του Τζέιμς

Μαϊάμι Χιτ: Τέλος η μαύρη μάσκα του Τζέιμς

Το NBA εξέφρασε την ενόχλησή του για τις στιλιστικές επιλογές του Λεμπρόν Τζέιμς των Μαϊάμι Χιτ ύστερα από τραυματισμό στη μύτη.

Ο 4-φορές MVP φόρεσε επιβλητική μαύρη μάσκα στο πρόσφατο παιχνίδι με τους Νιου Γιορκ Νικς, αλλά στο αποψινό ντέρμπι (02/03, 02:30) με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «AmericanAirlines Arena» θα αρκεστεί σε φυσιολογική κατόπιν απαίτησης της λίγκας. Από χθες, άλλωστε, το NBA φανέρωσε δυσαρέσκεια για την πρώτη επιλογή του υποχρεώνοντας τον Τζέιμς να αλλάξει στάση. Σε κάθε περίπτωση, ο Έρικ Σποέλστρα έχει όλα τα μέλη του δυναμικού στη διάθεσή του, ενώ ο Ζακ Βον θα στερηθεί των υπηρεσιών του Άαρον Αφλάλο (αστράγαλος).

Πήραν Ράντολφ οι Σανς
Τον γυρολόγο πάουερ φόργουορντ, Σάβλικ Ράντολφ, απέκτησαν οι Φίνιξ Σανς με συμβόλαιο μέχρι το πέρας του 2013-14, ενώ αποδέσμευσαν τον Βιατσεσλάβ Κραβτσόβ μέσω του καταλόγου των waivers, ώστε να απελευθερώσουν θέση στο 15μελές ρόστερ. Μάλιστα, ο 30άχρονος Αμερικανός θα είναι στη διάθεση του Τζεφ Χόρνασεκ για το αυριανό ματς (03/02, 03:00) με τους Ατλάντα Χοκς στο «US Airways Center», ενώ λογικά θα επιστρέψει στη δράση ο Λεάντρο Μπαρμπόσα (δάκτυλο ποδιού), αλλά οι Έρικ Μπλέντσο (γόνατο) και Εμέκα Οκαφόρ (λαιμός) θα συνεχίσουν στον κατάλογο απόντων.

Με την αποστολή ο Μίλσαπ
Από την άλλη, ο πρώην φόργουορντ/σέντερ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Πέρο Άντιτς (αστράγαλος), θα ταξιδέψει με την αποστολή και αναμένεται να γυρίσει έπειτα από απουσία δεκαέξι αγώνων, αλλά οι Πολ Μίλσαπ (γόνατο), Αλ Χόρφορντ (ώμος), Τζον Τζένκινς (μέση) και Γκουστάβο Αγιόν (ώμος) δεν υπολογίζονται από τον Μάικ Μπουντενχόλζερ. Συγκεκριμένα, ο Σκοπιανός διεθνής θα επανεξεταστεί μετά το αυριανό πρωινό ζέσταμα, ενώ ο Μίλσαπ θα ακολουθήσει την αποστολή, κάτι που σημαίνει πως θα γυρίσει στη δράση μέσα στην τρέχουσα σειρά έξι εκτός έδρας αγώνων.

Νέα μεταγραφή για «Σίξερς»
Τον 26χρονο φόργουορντ/σέντερ Τζάρβις Βαρνάντο απέκτησαν οι Φιλαδέλφεια 76ερς μέσω δεκαήμερου συμβολαίου θέλοντας να προσθέσουν ετοιμοπόλεμο παίκτη στη frontline πριν τον σημερινό αγώνα (02/03, 02:30) με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Wells Fargo Center», από τον οποίο θα απουσιάσουν οι Νέρλενς Νόελ (γόνατο), Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο), Λορένζο Μπράουν (καρπός) και Μπράντον Ντέιβις (δάκτυλο χεριού). Τέλος, οι «μάγοι» στερούνται των υπηρεσιών του Νενέ (γόνατο), ενώ σήμερα επισημοποίησαν νέο αποκλεισμό του Κέβιν Σεραφέν (γόνατο).

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved