Μπόστον Σέλτικς: Ουάλας… του χρόνου

Μπόστον Σέλτικς: Ουάλας… του χρόνου

Πλην σημαντικού απροόπτου, ο Τζέραλντ Ουάλας των Μπόστον Σέλτικς θα χάσει το υπόλοιπο 2013-14 εξαιτίας με πρόβλημα στο μηνίσκο.

Μέχρι πρότινος ήταν γνωστό πως έπαιζε με ενοχλήσεις στον αστράγαλο, αλλά ο συνδυασμός των δύο τραυματισμών υποχρέωσε τους «κέλτες» να τον αποκλείσουν επ’ αόριστον. Από το υπόλοιπο πρωτάθλημα αναμένεται να αποκλειστεί και ο Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο), ο οποίος επιδίωξε δεύτερη ιατρική γνωμάτευση και διαπίστωσε πως χρειάζεται εγχείρηση. Ακόμα, ο Έιβερι Μπράντλεϊ (αστράγαλος) θα επανεξεταστεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, άρα δε θα παίξει στο αυριανό ματς (02/03, 03:00) με τους Ιντιάνα Πέισερς στο «TD Garden», ενώ αμφίβολη έως απίθανη θεωρείται η επιστροφή του Κέλι Όλινικ (δάκτυλο ποδιού). Θυμίζουμε πως ο Κιθ Μπόγκανς παραμένει εκτός ομάδας, αλλά ο GM, Ντάνι Έιντζ, δήλωσε πως δε σκοπεύει να τον αποδεσμεύσει άμεσα. Αντίθετα, ο Τζάρεντ Σάλιντζερ (διάσειση) λογικά θα τεθεί στη διάθεση του Μπραντ Στίβενς, όπως και ο Κρις Μπαμπ, ο οποίος επανακτήθηκε με δεκαήμερο συμβόλαιο, ενώ από τους Πέισερς θα απουσιάσει εκ νέου ο Άντριου Μπάινουμ, ο οποίος θα μπορέσει να παίξει σύντομα, σύμφωνα με τον Φρανκ Βόγκελ.

Τέλος και ο Αγιόν
Εγχείρηση στον ώμο χρειάστηκε ο Γκουστάβο Αγιόν των Ατλάντα Χοκς, ο οποίος αποκλείστηκε από την υπόλοιπη σεζόν, τύχη που αντιμετωπίζουν ήδη οι Αλ Χόρφορντ (ώμος) και Τζον Τζένκινς (μέση). Επίσης, ο Πολ Μίλσαπ (γόνατο) αποκλείστηκε ήδη από το μεθαυριανό παιχνίδι (03/02, 03:00) στο «US Airways Center» των Φίνιξ Σανς, που σήμερα (01/03, 05:30) έχουν εντός έδρας ματς με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς. Αντίθετα, ο πρώην φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Πέρο Άντιτς (αστράγαλος), κρίνεται αμφίβολος, καθώς κατέγραψε περιορισμένη παρουσία στη σημερινή προπόνηση (28/02) του Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Αρθροσκόπηση για Σμιθ
Τα δυσάρεστα νέα γύρω από NBAers συνεχίστηκαν με τον Γκρεγκ Σμιθ των Χιούστον Ρόκετς, καθώς χρειάστηκε αρθροσκόπηση στο γόνατο λόγω τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί από τον Νοέμβριο και τον έχει περιορίσει σε ένδεκα συμμετοχές σε ολόκληρο το 2013-14. Μοιραία δεν υπολογίζεται από τον Κέβιν Μακ Χέιλ αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα (02/03, 03:00) με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Toyota Center», στο οποίο θα παίξει ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Πάτρικ Μπέβερλι, αν και χτύπησε στο σαγόνι κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης. Εκτός των ομαδικών ασκήσεων έμεινε Τσάντλερ Πάρσονς λόγω ίωσης, οπότε κρίνεται αμφίβολος. Από την άλλη αμφίβολος είναι ο Μπράντον Τζένινγκς εξαιτίας πρόσφατου τραυματισμού σε δάκτυλο ποδιού, ενώ οι Τσόνσι Μπίλαπς (γόνατο) και Τζος Χάρελσον (γόνατο) είναι δεδομένα στα πιτς.

Βασικός ο Λι
Έπειτα από απουσία δύο αγώνων και παρουσία σε ένα ματς ως αναπληρωματικός, ο Ντέιβιντ Λι θα επιστρέψει στη βασική πεντάδα του Μαρκ Τζάκσον για το αποψινό ματς (01/03, 03:00) στο «Madison Square Garden» των Νιου Γιορκ Νικς, αφού ξεπέρασε κατά 100% πρόσφατη ίωση. Αντίθετα, οι Νεμάνια Νέντοβιτς (οπίσθιος μηριαίος) και Φέστους Εζέλι (γόνατο) φαίνεται πως δε θα είναι διαθέσιμοι, αν και σύμφωνα με τις αρχικές ιατρικές εκτιμήσεις θα έπρεπε να είναι έτοιμοι. Από τους Νεοϋορκέζους θα απουσιάσουν οι Ιμάν Σουμπέρτ (γόνατο), Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας) και Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος), ενώ αποκλείστηκε και ο Αμάρε Στουντεμάιρ λόγω κούρασης από το χθεσινό παιχνίδι των Νικς.

Εκτός rotation ο Πάργκο
Ο άλλοτε πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού, Τζανίρο Πάργκο, αναμένεται να μείνει εκτός του rotation του Στιβ Κλίφορντ αρχής γενόμενης από το σημερινό ματς (01/03, 03:30) των Σάρλοτ Μπόμπκατς στο «AT&T Center» των Σαν Αντόνιο Σπερς, καθώς ο κόουτς των «αγριόγατων» θα στηριχθεί στο εξής στους νεοαποκτηθέντες Γκάρι Νιλ και Λουκ Ριντνάουρ. Θυμίζουμε πως οι Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας) και Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι) παραμένουν στον κατάλογο απόντων των «αγριόγατων», ενώ από τους Τεξανούς θα λείψει ο Τόνι Πάρκερ, ο οποίος θα επιστρέψει στο μεθαυριανό εντός έδρας ντέρμπι (03/03, 02:00) με τους Ντάλας Μάβερικς, όπως επιβεβαίωσε ο Γκρεγκ Πόποβιτς.

Περιορισμένη συμμετοχή ο Πέκοβιτς
Την πρόοδο του πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς (αστράγαλος), επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των Μινεσότα Τίμπεργουλφς, Φλιπ Σόντερς, δηλώνοντας πως θα γυρίσει στη δράση στο αυριανό παιχνίδι (02/03, 05:00) με τους Σακραμέντο Κινγκς στο «Sleep Train Arena» υπό καθεστώς περιορισμένης χρονικής συμμετοχής. Θυμίζουμε πως πιθανότητες επιστροφής έχει και ο Κέβιν Μάρτιν (δάκτυλο χεριού), ενώ ο Ρόνι Τουριάφ είναι δεδομένα στα πιτς.

Έντονα παράπονα ο Μπράουν
Κριτική σε βάρος του Τόνι Ρότεν εξέφρασε ο προπονητής των Φιλαδέλφεια 76ερς, Μπρετ Μπράουν, με αφορμή την αμυντική προσπάθεια του 20άχρονου γκαρντ, ενώ ομολόγησε πως ο νεοαποκτηθέντας Χένρι Σιμς πρέπει να βρεθεί σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Όλα αυτά πριν τον αυριανό αγώνα (02/03, 02:30) με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Wells Fargo Center», στον οποίο θα στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών των Νέρλενς Νόελ (γόνατο), Μπράντον Ντέιβις (δάκτυλο χεριού), Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο) και Λορένζο Μπράουν (καρπός). Από την άλλη θα απουσιάσει ο Νενέ (γόνατο), ενώ ο Κέβιν Σεραφέν (γόνατο) είναι αμφίβολος έπειτα από απουσία σε δύο ματς. Ακόμα, ο Μάρστιν Γκορτάτ ζήτησε και πήρε ρεπό από τον Ράντι Ουίτμαν αναφορικά με τη σημερινή προπόνηση κάνοντας λόγο για κόπωση λόγω της χθεσινής τριπλής παράτασης με τους Τορόντο Ράπτορς.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved