Νιου Γιορκ Νικς: Σμιθ αντί Στουντεμάιρ

Νιου Γιορκ Νικς: Σμιθ αντί Στουντεμάιρ

Νέα τράμπα των Τζέι Αρ Σμιθ και Αμάρε Στουντεμάιρ στο rotation των Νιου Γιορκ Νικς έκρινε απαραίτητη ο Μάικ Ουόντσον.

Ο κόουτς των Νεοϋορκέζων εναλλάσσει τα δύο έμπειρα μέλη του ρόστερ του από τη βασική πεντάδα σε ρόλο αναπληρωματικού ανάλογα με τον αντίπαλο και για το αποψινό ματς (28/02, 03:00) με τους Μαϊάμι Χιτ στο «AmericanAirlines Arena» προτίμησε το «κοντό» αρχικό σχήμα με την παρουσία του ιδιόρρυθμου γκαρντ/φόργουορντ. Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε η απόκτηση των Ερλ Κλαρκ και Σάνον Μπράουν μέσω δεκαημέρου συμβολαίου, οπότε αμφότεροι είναι στη διάθεση του Ουόντσον για το σημερινό παιχνίδι. Αντίθετα, ο Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας) θα μείνει έξω, όπως και ο Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος), ο οποίος φορά ακόμα προστατευτική μπότα, ενώ στον κατάλογο απόντων είναι και ο Ιμάν Σουμπέρτ (γόνατο), που έχει ξεκινήσει γυμναστικές ασκήσεις, αλλά είπε πως δε γνωρίζει πότε θα μπορέσει να γυρίσει στα παρκέ.

Όλα έχουν σημασία για «Μέλο»
Ο Καρμέλο Άντονι απουσίασε από το πρωινό ζέσταμα των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου» εξαιτίας ακαθόριστου προσωπικού προβλήματος, αλλά θα δώσει το παρών στο ματς με τους πρωταθλητές NBA. Πάντως, αναφέρθηκε εκ νέου στην επόμενο offseason, όταν θα γίνει unrestricted free agent, καθώς… ξεκαθάρισε: «Πολλά θα μετρήσουν στο μυαλό μου, όταν φτάσει η ώρα. Εντός παρκέ, εκτός παρκέ και πολλά άλλα». Από την άλλη, ο Έρικ Σποέλστρα έχει όλα τα μέλη του ρόστερ των Χιτ στη διάθεσή του, αφού ο Λεμπρόν Τζέιμς (μύτη) θα παίξει με μάσκα, αν και ομολόγησε πως είναι… ενοχλητική.

Προπονήθηκαν Πέκοβιτς και Μάρτιν
Μεθαύριο (02/03, 05:00) επιστρέφουν στη δράση οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς αγωνιζόμενοι στο «Sleep Train Arena» των Σακραμέντο Κινγκς, όπου θα δώσουν τον τρίτο από πέντε συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες. Ο Ρόνι Τουριάφ (γόνατο) είναι δεδομένα εκτός, αλλά σήμερα (27/02) ο Κέβιν Μάρτιν (αντίχειρας) και ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς (αστράγαλος), πήραν μέρος στην προπόνηση του Ρικ Έιντελμαν, οπότε ίσως παίξουν με τους «βασιλιάδες», που παίζουν και αύριο (29/02, 05:30) στο «Staples Center» των Λος Άντζελες Λέικερς χωρίς τον Τζέισον Τέρι (γόνατο).

Υποβιβασμοί στους «Μαβς»
Στους Τέξας Λέτζεντς της D-League υποβιβάστηκαν οι Σέιν Λάρκιν, Τζέι Κρόντερ και Μπέρναρντ Τζέιμς, για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να διεκδικήσουν υπό καλύτερες προϋποθέσεις θέση στο rotation των Ντάλας Μάβερικς. Άλλωστε, όλα τα μέλη του δυναμικού των Τεξανών είναι στη διάθεση του Ρικ Καρλάιλ ενόψει του αυριανού αγώνα (29/02, 03:30) με τους Σικάγο Μπουλς στο «American Airlines Center». Θυμίζουμε πως από τους «ταύρους» θα απουσιάσει ο Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο).

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved