Φιλαδέλφεια 76ερς: Έδωσαν και προστατευμένη επιλογή ντραφτ

Φιλαδέλφεια 76ερς: Έδωσαν και προστατευμένη επιλογή ντραφτ

Τέσσερις επιλογές ντραφτ εξασφάλισαν χθες οι Φιλαδέλφεια 76ερς, αλλά εξαρχής παραχώρησαν τη μία, ενώ πλέον ξεκαθαρίστηκε πως έδωσαν μία ακόμα στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Στο πλαίσιο της τριπλής ανταλλαγής με τους «μάγους» και τους Ντένβερ Νάγκετς, οι «Σίξερς» πήραν τον Έρικ Μέινορ, επιλογή ντραφτ δεύτερου γύρου του 2015 των Ουίζαρντς και επιλογή ντραφτ δεύτερου γύρου του 2016 των «σβόλων», ενώ με την επισημοποίηση της συμφωνίας διαπιστώθηκε πως παραχώρησαν μία επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου στους «πρωτευουσιάνους», την οποία ίσως κρατήσουν ανάλογα με την τελική κατάταξή τους στις επόμενες regular season! Αντίθετα, οι ανταλλαγές με Λος Άντζελες Κλίπερς και Ιντιάνα Πέισερς δεν έχουν ολοκληρωθεί, οπότε οι νεοαποκτηθέντες Ντάνι Γκρέιντζερ και Μπάιρον Μάλινς δε θα είναι στη διάθεση του Μπρετ Μπράουν για το αποψινό ματς (22/02, 02:00) με τους Ντάλας Μάβερικς στο «Wells Fargo Center». Εκτός είναι επίσης οι Νέρλενς Νόελ (γόνατο), Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο) και Μπράντον Ντέιβις (γόνατο), αλλά ο Χόλις Τόμπσον (αστράγαλος) θα επιστρέψει στη δράση. Σημειώνουμε πως ο Ρικ Καρλάιλ έχει όλα τα μέλη του ρόστερ των «Μαβς» στη διάθεσή του.

Στο μεταξύ, βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες εκτίμησαν εκ νέου πως ο Νόελ δεν πρόκειται να παίξει μέσα στο 2013-14, αν και έχει σημειώσει πρόοδο τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ ο GM των 76ερς, Σαμ Χίνκι, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποδέσμευσης του Γκρέιντζερ κατόπιν πιθανής συμφωνίας για μειωμένη αποζημίωση. Άλλωστε, ο 30άχρονος φόργουορντ δε φαίνεται ιδιαίτερα «ζεστός» αναφορικά με συνέχιση της καριέρας του στη Φιλαδέλφεια. Ακόμα, ο Χίνκι φαίνεται πως απέκτησε τον Μάλινς, επειδή εκτιμά τις αγωνιστικές δυνατότητές του, παρά τον παραγκωνισμό του πρώην φόργουορντ/σέντερ του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα από τους Λος Άντζελες Κλίπερς, ενώ ο GM των «Σίξερς» δήλωσε πως υπό το διαμορφωμένο ρόστερ ο Θάντεους Γιανγκ θα αναλάβει ηγετικό ρόλο.

Βασικός ο Χάους
Πάντως, η ανταλλαγή που έστειλε τον Σπένσερ Χάους στους Κλίβελαντ Καβαλίερς ολοκληρώθηκε, αφού ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ προορίζεται για τη βασική πεντάδα του Μάικ Μπράουν στο αποψινό ματς (22/02, 02:00) στο «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς εν τη απουσία των Άντερσον Βαρεχάο (μέση), Σι Τζέι Μάιλς (αστράγαλος), Ντίον Ουέιτερς (γόνατο) και Κάρικ Φέλιξ (γόνατο). Εκτιμάται, μάλιστα, πως ο Χάους θα παραμείνει βασικός σέντερ, όταν επιστρέψει ο Βραζιλιάνος φόργουορντ/σέντερ, ενώ ο Μπράουν πρόσθεσε πως ο Αλόνζο Γκι θα αναλάβει αναβαθμισμένο ρόλο όσο ο Ουέιτερς είναι στα πιτς. Στα των «πτερόσαυρων», ο Αμίρ Τζόνσον θα επιστρέψει σήμερα στο αρχικό σχήμα του Ντουέιν Κέισι έπειτα από δύο παιχνίδια ως αναπληρωματικός του Πατ Πάτερσον, ενώ ο νεοαποκτηθέντας Νάντο Ντε Κολό δε θα είναι διαθέσιμος, μέχρι να εξασφαλίσει άδεια εργασίας στον Καναδά, διαδικασία που αναμένεται να διαρκέσει μερικές ημέρες. Μέσα σε όλα διέρρευσε πως οι Ράπτορς έχουν ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις με τον Κάιλ Λόουρι για νέο συμβόλαιο, αφού έμεινε στο ρόστερ με το πέρας της προθεσμίας για ανταλλαγές και την 1η Ιουλίου θα γίνει unrestricted free agent.

Φευγάτος ο Βιγιανουέβα
Αντίθετα, ο Τσάρλι Βιγιανουέβα θέλει να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για λύση του συμβολαίου του με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, καθώς παραμένει εκτός rotation μετά την απόλυση του Μο Τσικς. Αναφέρουμε πως τα «πιστόνια» υποδέχονται σήμερα (22/02, 02:30) τους αποδεκατισμένους Ατλάντα Χοκς στο «Palace» χωρίς τους τραυματισμένους Τσόνσι Μπίλαπς (γόνατο) και Τζος Χάρελσον (γόνατο). Τέλος, οι Γκάρι Νιλ και Λουκ Ριντνάουρ δε θα κάνουν ντεμπούτο με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς στο αποψινό ματς (22/02, 02:00) με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο «Time Warner Cable Arena», καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η ανταλλαγή τους από τους Μιλγουόκι Μπακς, ενώ εκτός θα μείνουν επίσης οι Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας) και Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι), όπως επίσης οι Τζρου Χολιντέι (πόδι), Ράιαν Άντερσον (λαιμός) και Τζέισον Σμιθ (γόνατο) των «πελεκάνων».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved