Μπόστον Σέλτικς: Με επιλογές ντραφτ δίνουν Ρόντο και άλλους

Μπόστον Σέλτικς: Με επιλογές ντραφτ δίνουν Ρόντο και άλλους

Επιλογές ντραφτ πρώτου γύρου επιδιώκει ο GM των Μπόστον Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ, ο οποίος μπορεί να ανταλλάξει οποιονδήποτε παίκτη των «C’s».

Οι περισσότερες σχετικές συζητήσεις αφορούν τους Ραζόν Ρόντο, Έιβερι Μπράντλεϊ, Τζεφ Γκριν και Μπράντον Μπας, ενώ τις τελευταίες ώρες επιβεβαιώνεται πως ο Έιντζ δε θέλει να αποζημιωθεί με άλλους παίκτες, αλλά με επιλογές ντραφτ ενόψει της «γεμάτης» διαδικασίας εισαγωγής παικτών του επόμενου καλοκαιριού. Αποδεικνύεται, δηλαδή, πως οι «κέλτες» πιστεύουν πως μπορούν να «χτίσουν» νέο ρόστερ στηριζόμενοι στο ντραφτ του επόμενου καλοκαιριού, αλλά αντίστοιχη αισιοδοξία διατηρούν οι υπόλοιπο σύλλογοι του «μαγικού» κόσμου, οπότε είναι πιθανό να συνεχίσουν οι Σέλτικς με το υπάρχον ρόστερ μέχρι το πέρας του 2013-14, αν δεν υποχωρήσουν οι απαιτήσεις του Έιντζ.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι Φιλαδέλφεια 76ερς προτείνουν παίκτες όπως τους Έβαν Τέρνερ, Θάντεους Γιανγκ και Σπένσερ Χάους για τους Γκριν, Μπας, Τζέραλντ Ουάλας, Κρις Χάμφρις ή συνδυασμό των παραπάνω, αλλά όχι επιλογές ντραφτ. Από την πλευρά τους, οι Σάρλοτ Μπόμπκατς θέλουν τον Μπας ή τον Τέρνερ, αλλά και η ομάδα του Μάικλ Τζόρνταν θα ήθελε να διατηρήσει τις επιλογές της στο επόμενο ντραφτ. Επίσης, οι Τορόντο Ράπτορς και οι Σακραμέντο Κινγκς ενδιαφέρονται για τον Ρόντο, σύμφωνα με το Yahoo! Sports, με τους «πτερόσαυρους» να δείχνουν ανοικτοί σε τριπλή ανταλλαγή που θα στείλει τον Κάιλ Λόουρι στους Νιου Γιορκ Νικς, ενώ οι Κινγκς φαίνεται πως δίνουν τον Αϊσάια Τόμας και τον Μπεν Μακ Λέμορ μαζί με επιλογή ντραφτ, αλλά αμφότερες οι περιπτώσεις παρουσιάζουν αντικειμενικές δυσκολίες που αφορούν τις επιλογές ντραφτ και την επερχόμενη λήξη του συμβολαίου του αρχηγού των «C’s».

Πέρα από τις φημολογίες γνωστοποιήθηκε πως ο Τζάρεντ Σάλιντζερ έπαιξε άρρωστος στο ματς με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, αλλά ξεκαθαρίστηκε πως θα παίξει κανονικά στο μεθαυριανό (20/02, 04:00) με τους Φίνιξ Σανς στο «US Airways Center», με το οποίο ξεκινά το δεύτερο κομμάτι της τρέχουσας regular season. Αντίθετα, οι Μπράντλεϊ (αστράγαλος) και Κιθ Μπόγκανς (άδεια) δύσκολα θα παίξουν με τους εκπρόσωπους της Αριζόνα, ενώ από τους «ήλιους» θα απουσιάσουν οι Έρικ Μπλέντσο (γόνατο) και Εμέκα Οκαφόρ (λαιμός) αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα (19/02, 04:00) με τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Pepsi Center».

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Σέλτικς:
Γκαρντ
Ραζόν Ρόντο
Έιβερι Μπράντλεϊ
Τζέριντ Μπέιλες
Φιλ Πρέσεϊ
Κιθ Μπόγκανς (Άδεια)
Κρις Τζόνσον

Φόργουορντ
Τζεφ Γκριν
Τζάρεντ Σάλιντζερ
Κρις Χάμφρις
Μπράντον Μπας
Τζέραλντ Ουάλας

Σέντερ
Κέλι Όλινικ
Βίτορ Φαβεράνι
Τζόελ Άντονι

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved