Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Επίσημα… επιστρέφει ο Ουέστμπρουκ

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Επίσημα… επιστρέφει ο Ουέστμπρουκ

Στο αποψινό παιχνίδι των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με τους Μαϊάμι Χιτ θα γυρίσει στα παρκέ ο Ράσελ Ουέστμπρουκ και άλλες εξελίξεις από τον «μαγικό» κόσμο του NBA.

Ο βασικός πλέι-μέικερ του Σκοτ Μπρουκς ολοκλήρωσε το πρωινό ζέσταμα χωρίς ενοχλήσεις και στη συνέχεια οι «βροντές» κατακύρωσαν την παρουσία του στο σημερινό ματς (21/02, 03:00) του «Chesapeake Energy Arena» ύστερα από απουσίασε 27 αγώνων λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Από την πλευρά του, ο Ρέτζι Τζάκσον θα υποχωρήσει στη δεύτερη πεντάδα έπειτα από εκτεταμένη παρουσία στο αρχικό σχήμα, αν και ο Ουέστμπρουκ θα αγωνιστεί με περιορισμό στον χρόνο συμμετοχής, ενώ αμφότερες οι ομάδες έχουν όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή τους για το αποψινό παιχνίδι. Αντίθετα, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών των Νεμάνια Νέντοβιτς (οπίσθιος μηριαίος) και Φέστους Εζέλι (γόνατο) στον σημερινό αγώνα (21/02, 05:30) με τους υγιέστατους και φορμαρισμένους Χιούστον Ρόκετς στο «ORACLE Arena», ενώ προς νέο αποκλεισμό οδεύει και ο Άντριου Μπόγκουτ (ώμος), αλλά φαίνεται πως ο νεοαποκτηθέντας Στιβ Μπλέικ θα είναι στη διάθεση του Μαρκ Τζάκσον.

Ανασύνταξη στους «Σίξερς»
Σε σημαντικό βαθμό άλλαξε το ρόστερ των Φιλαδέλφεια 76ερς την τελευταία ημέρα των ανταλλαγών, οπότε ο Μπρετ Μπράουν καλείται να προσαρμόσει το rotation του στο διαμορφωμένο δυναμικό, ενώ τις επόμενες ημέρες ίσως υπάρξουν νέες αλλαγές μέσω αποδεσμεύσεων. Πάντως, ο Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς (ίωση) έδωσε το παρών στη σημερινή προπόνηση (20/02), οπότε λογικά θα παίξει στο αυριανό ματς (22/02, 02:00) με τους Ντάλας Μάβερικς στο «Wells Fargo Center», στο οποίο αναμένεται να γυρίσει και ο Χόλις Τόμπσον, αλλά οι Μπράντον Ντέιβις (δάκτυλο χεριού) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο) θα μείνουν έξω, όπως και ο Νέρλενς Νόελ (γόνατο), ο οποίος προπονήθηκε και σήμερα. Μάλιστα συμμετείχε στις ομαδικές ασκήσεις και ο Έβαν Τέρνερ, πριν ανταλλαχθεί στους Ιντιάνα Πέισερς. Από την άλλη, ο Ρικ Καρλάιλ έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του.

Στα πιτς ο Αγιόν
Ο Γκουστάβο Αγιόν (ώμος) των Ατλάντα Χοκς αποκλείστηκε από το αυριανό παιχνίδι (22/02, 02:30) με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Palace» και από το μεθαυριανό (23/02, 02:30) με τους Νιου Γιορκ Νικς στο «Philips Arena», ενώ εκτός θα μείνουν επίσης οι Αλ Χόρφορντ (ώμος), Πέρο Άντιτς (αστράγαλος)  και Τζον Τζένκινς (μέση), τη στιγμή που οι Τζεφ Τιγκ (αστράγαλος) και Ντε Μαρ Κάρολ (οπίσθιος μηριαίος) ταξίδεψαν με την αποστολή των «γερακιών», αλλά παραμένουν αμφίβολοι αρχής γενομένης για το αυριανό ματς. Ακόμα, οι εκπρόσωποι της Τζόρτζια αποδέσμευσαν μέσω του καταλόγου των waivers τον Καρτιέρ Μάρτιν, ο οποίος επανακτήθηκε πρόσφατα με δεκαήμερο συμβόλαιο.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved