Σκέψεις για αποχώρηση από Ντάνκαν

Σκέψεις για αποχώρηση από Ντάνκαν

Σύμφωνα με τον Τζορτζ Καρλ, ο Τιμ Ντάνκαν των Σαν Αντόνιο Σπερς ίσως αποσυρθεί από την ενεργό δράση με το πέρας του 2013-14.

Το δεδομένο είναι πως διατηρεί δικαίωμα μονομερής ανανέωσης του συμβολαίου του για το 2014-15, αλλά μελετά την περίπτωση αποχώρησης, όπως είπε ο 62χρονος κόουτς, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα από το ξεκίνημα της τρέχουσας regular season. Όπως και να έχει, ο Ντάνκαν πήρε ρεπό από τον Γκρεγκ Πόποβιτς για το σημερινό ματς (20/02, 05:00) με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «Moda Center», στο οποίο αναμένεται να επιστρέψουν στη δράση ο Καούχι Λέοναρντ (χέρι) και ο Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα). Αντίθετα, ο Τόνι Πάρκερ (μέση) θα μείνει έξω, ενώ ο Μανού Τζινόμπιλι (οπίσθιος μηριαίος) θα συνεχίσει με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Από την άλλη θα απουσιάσουν οι Λα Μάρκους Όλντριτζ (βουβωνική χώρα), Μέγερς Λέοναρντ (αστράγαλος) και Τζόελ Φρίλαντ (γόνατο), ενώ ο Τέρι Στοτς αποφάσισε να ξεκινήσει τον αποψινό αγώνα με τον Ντόρελ Ράιτ στο αρχικό σχήμα μπροστά από τον Τόμας Ρόμπινσον.

«Αδιόρθωτοι» Λέικερς
Για τους Χιούστον Ρόκετς οι Πάτρικ Μπέβερλι (κοιλιακούς) και Γκρεγκ Σμιθ (γόνατο) θα τεθούν στη διάθεση του Κέβιν Μακ Χέιλ για το σημερινό ματς (20/02, 05:30) στο «Staples Center» με τους Λος Άντζελες Λέικερς, που θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών των Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο), Νικ Γιανγκ (γόνατο), Στιβ Νας (πόδι) και Ζαβιέ Ανρί (γόνατο). Εκτός είναι και ο Πάου Γκασόλ (βουβωνική χώρα), ο οποίος πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα, ενώ προς αποκλεισμό οδεύει επίσης ο Τζόρνταν Φάρμαρ (γάμπα), αλλά η παρουσία του θα κριθεί την ύστατη ώρα. Αντίθετα, ο Τζόντι Μικς (αστράγαλος) θα επιστρέψει στα παρκέ.

Προπονήθηκε ο Ουέστμπρουκ
Χωρίς περιορισμούς προπονήθηκε σήμερα ο Ράσελ Ουέστμπρουκ (αστράγαλος), οπότε πλην σημαντικού απροόπτου θα επιστρέψει στη δράση από το αυριανό παιχνίδι (21/02, 03:00) των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με τους Μαϊάμι Χιτ στο «Chesapeake Energy Arena». Ακόμα, ο Κέντρικ Πέρκινς θα είναι βασικός, αν και πήρε μόλις πέντε λεπτά από τον Σκοτ Μπρουκς στην προηγούμενη αναμέτρηση με τους πρωταθλητές NBA, ενώ ο Αντρέ Ρόμπερσον υποβιβάστηκε στους Τούλσα 66ερς της D-League, όπου στο εξής το flopping (σ.σ. εκμαίευση φάουλ) θα τιμωρείται με τεχνική ποινή, όπως αποφασίστηκε.

Έξω ο Φέιβορς
Δεν πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα του Τάιρον Κορμπίν ο Ντέρικ Φέιβορς (ισχίο), ο οποίος στη συνέχεια αποκλείστηκε από τον αποψινό αγώνα (20/02, 04:00) των Γιούτα Τζαζ με τους Μπρούκλιν Νετς στο «EnergySolutions Arena», αλλά ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον (ίωση) κρίθηκε ετοιμοπόλεμος. Από την πλευρά τους, οι Νεοϋορκέζοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του Μπρουκ Λόπεζ (πόδι).

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved