«Άναψε» πάλι ο Ντουράντ

«Άναψε» πάλι ο Ντουράντ

Για όγδοο συνεχόμενο ματς ξεπέρασε τους 30 πόντους ο Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος οδήγησε τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ σε νίκη εναντίον των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Μάλιστα ξεπέρασε τους 40 για τέταρτη φορά μέσα στον Ιανουάριο, ενώ στα τελευταία 3:43 της αποψινής αναμέτρησης σημείωσε 11 πόντους. Από την πλευρά του, ο Ρούντι Γκέι πέτυχε 41 πόντους για τους Σακραμέντο Κινγκς, που κέρδισαν τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, ενώ οι Μαϊάμι Χιτ δυσκολεύτηκαν, μέχρι να κάμψουν την αντίσταση των Μπόστον Σέλτικς. Σε άλλα ματς, οι Μπρούκλιν Νετς συνέχισαν ανοδικά ξεπερνώντας το εμπόδιο των Ορλάντο Μάτζικ, ενώ οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς συνέτριψαν τους Γιούτα Τζαζ. Ακολουθούν εξελίξεις από ομάδες που δεν έπαιξαν σήμερα:

Χιούστον Ρόκετς
Την ύστατη ώρα θα κριθεί η συμμετοχή του Τέρενς Τζόουνς (γάμπα) στο αυριανό παιχνίδι (23/01, 03:00) με τους Σακραμέντο Κινγκς στο «Toyota Center». Αντίθετα, ο Γκρεγκ Σμιθ (γόνατο) θα μείνει έξω, όπως ξεκαθάρισε ο Κέβιν Μακ Χέιλ, ενώ δεδομένα εκτός είναι οι Φραντσίσκο Γκαρσία (γόνατο) και Ομέρ Ασίκ (γόνατο).

Ντένβερ Νάγκετς
Στον απόηχο της νέας εγχείρησης του Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο), ο Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) δήλωσε πως είναι στο ξεκίνημα της αποθεραπείας του, αν και είναι στα πιτς από τον Νοέμβριο. Άλλωστε μέχρι στιγμής γυμνάζεται υπό σημαντικούς περιορισμούς, όπως ξεκαθάρισε μέσω συνέντευξης.

Ντάλας Μάβερικς
Δεν προπονήθηκε σήμερα ο Σάμουελ Ντάλεμπερτ, ενώ εκκρεμούν αποτελέσματα ακτινογραφιών στον αριστερό ώμο, που θα καθορίσουν τη διαθεσιμότητά του ενόψει του αυριανού αγώνα (23/01, 02:00) με τους Τορόντο Ράπτορς στο «Air Canada Centre».

Σικάγο Μπουλς
Για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα και για τρίτη συνολικά αποκτήθηκε ο Μάικ Τζέιμς, ώστε να προστεθεί «βάθος» στη θέση «1» πίσω από τους Κερκ Χάινριχ και Ντι Τζέι Όγκουστιν εν τη απουσία του Ντέρικ Ρόουζ.

Κλίβελαντ Καβαλίερς
Επέστρεψε στο βασικό ρόστερ ο Κάρικ Φέλιξ έπειτα από υποβιβασμό στους Κάντον Τσαρτζ της D-League.

Φίνιξ Σανς
Αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά ο Άλεξ Λεν προπονήθηκε κανονικά σήμερα και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Τζεφ Χόρνασεκ για το αυριανό ματς (23/01, 05:30) με τους Ιντιάνα Πέισερς στο «US Airways Center». Υπό στενή παρακολούθηση προπονήθηκε και ο Έρικ Μπλέντσο (γόνατο), αλλά παραμένει εκτός επ’ αόριστον, όπως και ο Εμέκα Οκαφόρ (λαιμός).

Ιντιάνα Πέισερς
Με πρόστιμο 5,000 δολαρίων τιμωρήθηκε από το NBA ο Λανς Στέφενσον λόγω δεύτερης παραβίασης του κανονισμού περί εκμαίευσης φάουλ κατά τη διάρκεια του 2013-14. Το δεύτερο «θέατρο» σημειώθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Μαϊάμι Χιτ-Μπόστον Σέλτικς 93-86
Μπρούκλιν Νετς-Ορλάντο Μάτζικ 101-90
Νιου Ορλίνς Πέλικανς-Σακραμέντο Κινγκς 97-114
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 105-97
Γιούτα Τζαζ-Μινεσότα Τίμπεργουλφς 97-112

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες εδώ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΟ ONSPORTS TV

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved