Ντάλας Μάβερικς: Τραυματίστηκε ο Ντάλεμπερτ

Ντάλας Μάβερικς: Τραυματίστηκε ο Ντάλεμπερτ

Πρόωρα αποχώρησε ο βασικός σέντερ των Ντάλας Μάβερικς, Σαμ Ντάλεμπερτ, από τον σημερινό αγώνα με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Οι Τεξανοί επιβίωσαν αντεπίθεσης των εκπρόσωπων του Οχάιο και ανέβηκαν στο 25-18, αν και στερήθηκαν των υπηρεσιών του Ντάλεμπερτ για σχεδόν ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο. Ο 32χρονος σέντερ χτύπησε στον αριστερό ώμο προσπαθώντας να κάνει μπλοκ και δεν μπόρεσε να επιστρέψει, οπότε ο Ρικ Καρλάιλ στηρίχθηκε στους Μπράνταν Ράιτ και Ντε Χουάν Μπλερ για την κάλυψη της θέσης «5», ενώ πρόωρα αποχώρησε και ο Σον Μάριον λόγω στομαχόπονου. Δυσάρεστη εξέλιξη καταγράφηκε και χθες (19/01), όταν οι Σάρλοτ Μπόμπκατς του Μάικλ Τζόρνταν γνωστοποίησαν πως ο Κέμπα Ουόλκερ (αστράγαλος) θα μείνει έξω για δέκα με δεκατέσσερις ημέρες. Στη συνέχεια, ο Στιβ Κλίφορντ, ο οποίος εξαρχής διέγνωσε τη σοβαρότητα του τραυματισμού, αποφάσισε να εντάξει τον Ραμόν Σέσιονς στο αρχικό σχήμα και να μετατρέψει τον Κρις Ντάγκλας-Ρόμπερτς σε αναπληρωματικό πλέι-μέικερ, αρχής γενομένης από το αποψινό ματς με τους Τορόντο Ράπτορς, στο οποίο οι Μπόμπκατς σημείωσαν έβδομη διαδοχική εντός έδρας νίκη με τον μοναδικό καναδικό σύλλογο του NBA.

Θυμίζουμε πως οι Μάβερικς στερούνται ήδη των υπηρεσιών του Γκαλ Μέκελ (γόνατο) και οι «αγριόγατες» του Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας), όπως και του Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι) από το ξεκίνημα του 2013-14. Από την πλευρά τους, οι «πτερόσαυροι» απέκλεισαν τον Τάιλερ Χάνσμπροου (αστράγαλος) από ένα ακόμα παιχνίδι, ενώ ο Λάντρι Φιλντς δεν ταξίδεψε με την αποστολή λόγω ακαθόριστου προσωπικού προβλήματος, αλλά ο Τζον Σάλμονς (μέση) ξεπέρασε τραυματισμό και επέστρεψε στη δράση. Μέσα σε όλα, ο Πάμπλο Πριτζιόνι (δάκτυλο ποδιού) γύρισε ως μέλος της βασικής πεντάδας για τους Νιου Γιορκ Νικς, αλλά οι Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος) και Αμάρε Στουντεμάιρ (αστράγαλος) έμειναν στο περιθώριο μαζί με τον Μέτα Ουόλρντ Πις (γόνατο), ο οποίος ίσως χρειαστεί νέα επέμβαση, όπως αποκάλυψε ο Μάικ Ουόντσον πριν την έναρξη του ντέρμπι με τους Μπρούκλιν Νετς, στο οποίο κυριάρχησε η ομάδα του Τζέισον Κιντ.

Ταυτόχρονα, ο Ντερόν Ουίλιαμς (αστράγαλος) επέστρεψε στα παρκέ ως αναπληρωματικός των Νετς, ενώ ο Αντρέι Κιριλένκο δήλωσε μέσω πρόσφατης συνέντευξης πως είναι πλέον καλύτερα, αλλά πρόσθεσε πως ταλαιπωρήθηκε σε έντονο βαθμό από τη μέση επί μήνες. Θυμίζουμε πως ο Μπρουκ Λόπεζ (πόδι) των Νετς έμεινε στο περιθώριο, καθώς έχει αποκλειστεί από το υπόλοιπο πρωτάθλημα. Σε άλλο απογευματινό ματς, οι Λος Άντζελες Κλίπερς κέρδισαν τους Ντιτρόιτ Πίστονς χωρίς τον Κρις Πολ (ώμος) στη σύνθεσή τους, ενώ ο Ματ Μπαρνς εισήλθε στο αρχικό σχήμα του Ντοκ Ρίβερς αντί του Τζάρεντ Ντάντλεϊ, αν και μετά το παιχνίδι με τους Ιντιάνα Πέισερς χρειάστηκε ακτινογραφίες στον αριστερό αντίχειρα, ενώ ο Τζέι Τζέι Ρέντικ έπαιξε με ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και ο Ντάρεν Κόλισον με μικροπρόβλημα στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού ποδιού.

Στα των «πιστονιών«, ο Τσόνσι Μπίλαπς συμπλήρωσε δεκαήμερο εκτός της 13άδας του Μο Τσικς, ενώ ο Ρόντνι Στάκι αναγνώρισε πριν τον αγώνα με τους εκπρόσωπους της «πόλης των αγγέλων» πως μπορεί να ανταλλαχθεί άμεσα, επειδή την 1η Ιουλίου θα γίνει unrestricted free agent. Ακόμα, οι Φιλαδέλφεια 76ερς απέκλεισαν τους Τόνι Ρότεν (αστράγαλος) και Μπράντον Ντέιβις (δάκτυλο χεριού), πριν χάσουν από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, λόγω τραυματισμού αμφότερων στο πρόσφατο ματς με τους Σικάγο Μπουλς, στο οποίο χτύπησε και ο Τζέιμς Άντερσον, αλλά έπαιξε κανονικά σήμερα. Εκτός έμειναν επίσης οι Άρνετ Μάλτρι (αστράγαλος), Νέρλενς Νόελ (γόνατο) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο), ενώ οι «μάγοι» δεν είχαν τους Αλ Χάρινγκτον (γόνατο) και Τρέβορ Μπούκερ (αστράγαλος), ο οποίος τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του Ράντι Ουίτμαν. Αντίθετα, ο Γκλεν Ράις Τζούνιορ ξεπέρασε πρόβλημα στον καρπό, αλλά υποβιβάστηκε στην D-League, ενώ ο Ότο Πόρτερ Τζούνιορ ομολόγησε μέσω πρόσφατης συνέντευξης πως θα ήθελε μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής,

Σε εξέλιξη είναι το παιχνίδι των Νιου Ορλίνς Πέλικανς με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη, αλλά για την επόμενη Τετάρτη (22/01) προγραμματίστηκε εγχείρηση για τον Τζέισον Σμιθ (γόνατο), η απώλεια του οποίου αναγκάζει τους «πελεκάνους» να επιδιώξουν ενίσχυση της frontline μέσω ανταλλαγής. Άλλωστε στα πιτς είναι επίσης ο Ράιαν Άντερσον (γόνατο), όπως και ο Τζρου Χολιντέι (πόδι), ενώ ο σύλλογος του Τενεσί δεν έχει τον Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι) και τον Τόνι Άλεν (χέρι), ο οποίος αποκλείστηκε από ένα ακόμα παιχνίδι. Τέλος, ο κόουτς των Σακραμέντο Κινγκς, Μάικ Μαλόουν, επιβεβαίωσε και στην πράξη χθες πως σκοπεύει να επαναφέρει σταδιακά τον Καρλ Λάντρι (ισχίο) στο rotation ύστερα από πολύμηνη αποχή.

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved