Αχόρταγος Τζορτζ

Αχόρταγος Τζορτζ

Δεν έφτανε η εύκολη νίκη των Ιντιάνα Πέισερς σε βάρος των Λος Άντζελες Κλίπερς για τον Πολ Τζορτζ, ο οποίος στόλισε τον αγώνα με το κάρφωμα της χρονιάς.

Από την πλευρά του, ο Λεμπρόν Τζέιμς οδήγησε τους Μαϊάμι Χιτ σε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Σάρλοτ Μπόμπκατς, έστω έπειτα από παράταση, ενώ ο Λα Μάρκους Όλντριτζ γύρισε στη γενέτειρά του και πρωταγωνίστησε στην εκτός έδρας νίκη των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς επί των Ντάλας Μάβερικς. Ακόμα, οι Χιούστον Ρόκετς «καθάρισαν» τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς τους αποδεκατισμένους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς τους Γιούτα Τζαζ και οι Σικάγο Μπουλς τους Φιλαδέλφεια 76ερς, ενώ οι Ντιτρόιτ Πίστονς κατέβαλαν τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Ακολουθούν εξελίξεις από ομάδες που δεν έπαιξαν σήμερα:

Ντένβερ Νάγκετς
Στα 21 λεπτά και στους 8 πόντους περιορίστηκε χθες ο Κένεθ Φαρίντ, αλλά με το πέρας του αγώνα με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς ο Μπράιαν Σο δήλωσε πως ο «Manimal» ήταν άρρωστος, οπότε θεώρησε σκόπιμη την προφύλαξή του. Μοιραία κρίνεται τουλάχιστον αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι (20/01, 03:00) με τους Φίνιξ Σανς στο «US Airways Center». Θυμίζουμε πως στα πιτς είναι οι Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο) και Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι), διαθέσιμοι αλλά ανενεργοί οι Αντρέ Μίλερ και Άντονι Ράντολφ, ενώ ο Ντάρελ Άρθουρ προέρχεται από σερί τριών απουσιών λόγω τραυματισμού στη βουβωνική χώρα.

Τορόντο Ράπτορς
Προπονήθηκε σήμερα ο Τζον Σάλμονς, αν και αποχώρησε πρόωρα από το χθεσινό ματς λόγω σπασμών στη μέση, αλλά κρίνεται αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα (19/01, 20:00) με τους Λος Άντζελες Λέικερς στο «Air Canada Centre». Αμφίβολος για… ένατο συνεχόμενο ματς είναι και ο Τάιλερ Χάνσμπροου (αστράγαλος).

Φίνιξ Σανς
Όπως αναμενόταν, ο Λεάντρο Μπαρμπόσα υπέγραψε δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο. Θυμίζουμε πως έχει χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού στον ώμο, οπότε κρίνεται αμφίβολος για το αυριανό (20/01, 03:00) με τους Ντένβερ Νάγκετς στο «US Airways Center». Ακόμα, ο Έρικ Μπλέντσο (γόνατο) εμφανίστηκε χωρίς πατερίτσες στη σημερινή προπόνηση του Τζεφ Χόρνασεκ, αλλά είναι δεδομένα εκτός, όπως και ο Εμέκα Οκαφόρ (λαιμός).

Λος Άντζελες Λέικερς
Στη βασική πεντάδα του Μάικ Ντ’ Αντόνι θα είναι ο «ζεστός» Ράιαν Κέλι αντί του Τζόρνταν Χιλ στο αυριανό παιχνίδι (19/01, 20:00) με τους Τορόντο Ράπτορς στο «Air Canada Centre». Θυμίζουμε πως οι Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο), Στιβ Νας (μέση), Στιβ Μπλέικ (αγκώνας), Τζόρνταν Φάρμαρ (οπίσθιος μηριαίος) και Ζαβιέ Ανρί (γόνατο) είναι στα πιτς.

D-League
Θα χάσει το υπόλοιπο 2013-14 ο Ρομέρο Όσμπι, ο οποίος επιλέχθηκε στο φετινό ντραφτ από τους Ορλάντο Μάτζικ, αλλά αρκέστηκε σε παρουσία στους Μάιν Ρεντ Κλος της D-League. Πρόλαβε, πάντως, να εισαχθεί στην κορυφαία πεντάδα του D-League Showcase, πριν υποστεί ρήξη επιχείλιου χόνδρου.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Ιντιάνα Πέισερς-Λος Άντζελες Κλίπερς 106-92
Ουάσινγκτον Ουίζαρντς-Ντιτρόιτ Πίστονς 98-104
Σάρλοτ Μπόμπκατς-Μαϊάμι Χιτ 96-104 στην παράταση (90-90 κ.α.)
Νιου Ορλίνς Πέλικανς-Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς 87-97
Σικάγο Μπουλς-Φιλαδέλφεια 76ερς 103-78
Χιούστον Ρόκετς-Μιλγουόκι Μπακς 114-104
Μινεσότα Τίμπεργουλφς-Γιούτα Τζαζ 98-72
Ντάλας Μάβερικς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 111-127

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες εδώ.

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved