Νιου Γιορκ Νικς: Λίστα μνηστήρων για «Μέλο»

Νιου Γιορκ Νικς: Λίστα μνηστήρων για «Μέλο»

Ίσα που πρόλαβε ο Καρμέλο Άντονι να φανερώσει τάση περί αποχώρησης από τους Νιου Γιορκ Νικς και προέκυψαν διεκδικητές του.

Χθες ο «Μέλο» παραδέχθηκε πως θα ήθελε να γίνει free agent, οπότε ακολούθησαν εκτιμήσεις για τον… επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ουδέποτε, βέβαια, έκανε λόγο για αλλαγή ομάδας, αλλά για εξέταση προτάσεων πολλών συλλόγων, κάτι που αναμένεται να συμβεί το επόμενο καλοκαίρι. Σίγουρα θα προσεγγιστεί από τους Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ σήμερα (17/10) στη συγκεκριμένη λίστα προστέθηκαν οι Ντάλας Μάβερικς, Ντιτρόιτ Πίστονς, Σάρλοτ Μπόμπκατς και Μινεσότα Τίμπεργουλφς, ενώ δημιουργήθηκαν φημολογίες και για ενδιαφέρον των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, οι οποίοι επιστρέφουν απόψε (18/10, 02:00) στη Βαλτιμόρη, ώστε να υποδεχτούν τους Νικς σε φιλικό προετοιμασίας!

Από την πλευρά του, ο κόουτς των Νεοϋορκέζων υποστήριξε πως ο 29χρονος Άντονι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην επερχόμενη σεζόν, όχι στο συμβόλαιό του, ενώ πρόσθεσε πως μετά το ματς με τους «μάγους» ενδέχεται να εγκριθεί πλήρη συμμετοχή του Αμάρε Στουντεμάιρ στις προπονήσεις από το ιατρικό επιτελείο των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου». Στο μεταξύ, ο Μέτα Ουόρλντ Πις αποκλείστηκε από την αποστολή για το σημερινό φιλικό, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο, που δεν θεωρείται σοβαρό, ενώ εκτός εξαιτίας τραυματισμού είναι επίσης οι Τζέι Αρ Σμιθ και Τζέρεμι Τάιλερ. Επίσης, οι Μπένο Ούντριχ και Κένιον Μάρτιν είναι μακριά από το 100%, οπότε ενδέχεται να αποκλειστούν.

Αναφορικά με τη Βαλτιμόρη, στην πόλη του Μέριλαντ αγωνίστηκε ο Καρμέλο σε επίπεδο λυκείου, ενώ από το 1963 μέχρι το 1973 υπήρχαν οι Μπάλτιμορ Μπούλετς, που εξελίχθηκαν στους σημερινούς Ουίζαρντς. Στα των απουσιών των «πρωτευουσιάνων», ο Νενέ επέστρεψε από τη Βραζιλία, αλλά δεν επανεντάχθηκε στην προετοιμασία του Ράντι Ουίτμαν, αλλά ίσως παίξει σήμερα. Αντίθετα, ο Ότο Πόρτερ Τζούνιορ παραμένει ανενεργός, όπως οι Εμέκα Οκαφόρ και Κρις Σίνγκλετον. Ακόμα, ο Έρικ Μέινορ θα επιστρέψει στη δράση μετά από απουσία ενός αγώνα με αφορμή ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα.

Τέλος, ο 32χρονος Ντ’ Ορ Φίσερ αποδεσμεύτηκε μέσω του καταλόγου των waivers, οπότε το ρόστερ των Ουίζαρντς αριθμεί πια δεκαοκτώ μέλη. Δηλαδή θα ακολουθήσουν τουλάχιστον τρεις ακόμα αντίστοιχες κινήσεις μέχρι την έναρξη της regular season, αφού το ΝΒΑ επιτρέπει παρουσία δεκαπέντε παικτών στο δυναμικό μετά το πέρας της προετοιμασίας.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Νικς:
Γκαρντ
Ρέιμοντ Φέλτον
Ιμάν Σουμπέρτ
Τζέι Αρ Σμιθ
Πάμπλο Πριτζιόνι
Μπένο Ούντριχ
Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ
Κρις Σμιθ

Φόργουορντ
Καρμέλο Άντονι
Μέτα Ουόρλντ Πις
Κένιον Μάρτιν
Αμάρε Στουντεμάιρ
Τζέρεμι Τάιλερ
Σι Τζέι Λέσλι
Τουρ Μάρι
Τζος Πάουελ
Ίκε Ντιόγου
Κρις Ντάγκλας-Ρόμπερτς

Σέντερ
Τάισον Τσάντλερ
Αντρέα Μπαρνιάνι
Όλντριχ Κόουλ

Και το τωρινό ρόστερ των Ουίζαρντς:
Γκαρντ
Τζον Ουόλ
Μπράντλι Μπιλ
Έρικ Μέινορ
Γκάρετ Τεμπλ
Γκλεν Ράις Τζούνιορ
Τζος Τσίλντρες
Ξαβιέ Σίλας

Φόργουορντ
Ότο Πόρτερ Τζούνιορ
Τρέβορ Αρίζα
Μαρτέλ Ουέμπστερ
Τρέβορ Μπούκερ
Γιαν Βέσελι
Κρις Σίνγκλεντον
Αλ Χάρινγκτον
Πόουπ Μενσά-Μπονσού

Σέντερ
Νενέ
Εμέκα Οκαφόρ
Κέβιν Σεραφέν



ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved