Μαϊάμι Χιτ: Βλέπει και Άιβερσον ο Λεμπρόν

Μαϊάμι Χιτ: Βλέπει και Άιβερσον ο Λεμπρόν

Ο Λεμπρόν Τζέιμς των Μαϊάμι Χιτ θέλει να… βελτιώσει τα ποσοστά ευστοχίας του και παρακολουθεί βίντεο των Μάικλ Τζόρνταν και Άλεν Άιβερσον.

Αφού πέτυχε τον μεγαλύτερο στόχο, περί κατάκτησης πρωταθλήματος, ο «βασιλιάς» άρχισε να θέτει προσωπικούς στόχους. Πλέον ξεκινά χρονιά με δύο συνεχόμενους τίτλους NBA, οπότε γίνεται ακόμα περισσότερο… τολμηρός ξεκαθαρίζοντας πως θέλει ποσοστό 60% στα σουτ εντός παιδιάς κατά τη διάρκεια του 2013-14. Πέρσι είχε 56.5%, αλλά στο πολυσυζητημένο νικηφόρο σερί των Χιτ έφτασε στο 63.2%, οπότε έχουν δημιουργηθεί οι απαραίτητες προϋποθέσεις.

«Ξέρω ότι θέλω να παίρνω καλά σουτ, ώστε να βοηθήσω την ομάδα. Αν φτάσω στο 60% θα είναι τέλεια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς, ενώ ο Σέιν Μπατίερ συμπλήρωσε: «Δεν με εκπλήσσουν πλέον οι δηλώσεις του. Αν θέλει 60%, πρέπει να πλησιάζει το αντίπαλο καλάθι σε περισσότερες επιθέσεις, οπότε θα μαρκαριστεί σκληρότερα. Πάντως μπορεί να πετύχει τον στόχο του».

Επίσης, ο 28χρονος Τζέιμς ανέλυσε το σκεπτικό του παραχωρώντας συνέντευξη στο ESPN, μέσω της οποίας μίλησε για τον Τζόρνταν και τον… Άιβερσον: «Σίγουρα παρακολουθώ περισσότερα βίντεο του Τζόρνταν, αλλά βλέπω και τον AI. Το πάθος του με κεντρίζει, όχι οι κινήσεις του. Ήταν από τους καλύτερους εκτελεστές όλων των εποχών. Όταν ήμουν παιδί, ήταν ο δεύτερος αγαπημένος παίκτης μου, πίσω από τον MJ».

Αποκάλυψε, μάλιστα, το κίνητρο πίσω από τους διαδοχικούς στόχους: «Φοβάμαι την αποτυχία», ενώ αναφέρθηκε και στον συμπαίκτη του, Ντουέιν Ουέιντ: «Του θυμίζω ποιος είναι. Παραμένει ο D-Wade». Από την πλευρά του, ο «Φλας», που έχει περιθωριοποιηθεί σε δύο από τρία φιλικά προετοιμασίας των εκπρόσωπων του Μαϊάμι, ξεκαθάρισε πως ακολουθεί ακόμα ατομικό προπονητικό πρόγραμμα, ενώ προανήγγειλε βίντεο παραγωγής του, «D. Wade’s Journey to 3», το οποίο θα αναλωθεί στο περσινό πρωτάθλημα των Χιτ.

Στο μεταξύ, ο Γκρεγκ Όντεν πήρε μέρος χθες (14/10) σε ομαδική προπόνηση, όπως είχε εκτιμηθεί. Μάλιστα, ο Έρικ Σποέλστρα και οι συνεργάτες του είδαν αγωνιστικές αναλαμπές του 25χρονου σέντερ, που ταλαιπωρείται εδώ και χρόνια από συνεχόμενους τραυματισμούς στο γόνατο. «Ένιωσα καλά εκεί έξω, αλλά προχωρώ βήμα-βήμα. Έγινε ένα βήμα, έπαιξα σε 5 vs 5» δήλωσε σχετικά η 1η επιλογή του ντραφτ του 2007.

Ωστόσο, ο Όντεν δεν θα είναι διαθέσιμος για το σημερινό φιλικό (16/10, 02:00) με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, οι οποίοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του Νενέ, που έμεινε στη Βραζιλία μετά το ματς με τους Σικάγο Μπουλς, καθώς απέσπασε σχετική ολιγοήμερη άδεια. Εκτός είναι επίσης οι τραυματισμένοι Κρις Σίνγκλεντον και Εμέκα Οκαφόρ, ενώ ο Αλ Χάρινγκτον επανεντάχθηκε στην προετοιμασία του Ράντι Ουίτμαν, οπότε θα παίξει.

Ακόμα, ο Τρέβορ Μπούκερ ισχυρίστηκε πως δεν ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο ύστερα από τη 18λεπτη παρουσία στο παιχνίδι με τους «ταύρους», που ήταν το πρώτο του 25χρονου πάουερ φόργουορντ στην preseason. Τέλος, ο rookie Ότο Πόρτερ Τζούνιορ αντιμετωπίζει ακόμα πρόβλημα στο πόδι, οπότε εκκρεμεί το αντίστοιχο ντεμπούτο του.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Χιτ:
Γκαρντ
Ντουέιν Ουέιντ
Μάριο Τσάλμερς
Ρέι Άλεν
Νόρις Κόουλ
Ρότζερ Μέισον Τζούνιορ
Λάρι Ντρου ΙΙ
Τσάρλι Ουέστμπρουκ

Φόργουορντ
Λεμπρόν Τζέιμς
Κρις Μπος
Ουντόνις Χάσλεμ
Σέιν Μπατίερ
Ρασάρντ Λιούις
Μάικλ Μπίσλι
Τζέιμς Τζόουνς
Έρικ Γκρίφιν

Σέντερ
Κρις Άντερσεν
Τζόελ Άντονι
Γκρεγκ Όντεν
Τζάρβις Βαρνάντο
Τζάστιν Χάμιλτον

Και το τωρινό ρόστερ των Ουίζαρντς:
Γκαρντ
Τζον Ουόλ
Μπράντλι Μπιλ
Έρικ Μέινορ
Γκάρετ Τεμπλ
Γκλεν Ράις Τζούνιορ
Τζος Τσίλντρες
Ξαβιέ Σίλας

Φόργουορντ
Ότο Πόρτερ Τζούνιορ
Τρέβορ Αρίζα
Μαρτέλ Ουέμπστερ
Τρέβορ Μπούκερ
Γιαν Βέσελι
Κρις Σίνγκλεντον
Αλ Χάρινγκτον
Πόουπ Μενσά-Μπονσού

Σέντερ
Νενέ
Εμέκα Οκαφόρ
Κέβιν Σεραφέν
Ντ’ Ορ Φίσερ



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τον αγώνα Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τον αγώνα Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας
O Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει υπαλλήλους και δίνει έως 30.000 ευρώ ετησίως!
O Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει υπαλλήλους και δίνει έως 30.000 ευρώ ετησίως!
Γιαννακόπουλος: "Ο Ναν μαζί με Βράνκοβιτς και Αλβέρτη"
Γιαννακόπουλος: "Ο Ναν μαζί με Βράνκοβιτς και Αλβέρτη"
Αταμάν: «Υπάρχει ισχυρός δεσμός με τον Γιαννακόπουλο - Νομίζω ότι θα μείνω εδώ για πολλά χρόνια»
Αταμάν: «Υπάρχει ισχυρός δεσμός με τον Γιαννακόπουλο - Νομίζω ότι θα μείνω εδώ για πολλά χρόνια»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved