Νιου Γιορκ Νικς: Στεναχώρια για Στουντεμάιρ

Νιου Γιορκ Νικς: Στεναχώρια για Στουντεμάιρ

Τα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμού του Αμάρε Στουντεμάιρ στεναχωρούν τον Καρμέλο Άντονι των Νιου Γιορκ Νικς, ο οποίος θυμάται και τους Ιντιάνα Πέισερς.

Από την πλευρά του, ο Μάικ Ουόντσον ξεκαθάρισε πως ο 30άχρονος φόργουορντ/σέντερ δεν έχει υποστεί άλλη υποτροπή στο γόνατο και πρόσθεσε ότι ο Στουντεμάιρ θα παίξει στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας των Νεοϋορκέζων, αν αποσπάσει ιατρική έγκριση. Όπως και να έχει, πάντως, ο πρώην παίκτης των Φίνιξ Σανς λογικά θα αγωνιστεί με αυστηρό χρονικό περιορισμό σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, καθώς εκτιμάται πως θα «κουβαλά» προβλήματα στα γόνατα για την υπόλοιπη καριέρα του.

Φέτος, άλλωστε, οι Αντρέα Μπαρνιάνι και Κένιον Μάρτιν θα καλύψουν το κενό, ενώ δύσκολα οι Νικς θα στηριχθούν μελλοντικά στον Στουντεμάιρ. «Σαν φίλος δυσκολεύομαι να σταθώ δίπλα του, επειδή γνωρίζω πόσο σκληρά δουλεύει. Απλά με στεναχωρεί η διαμορφωμένη κατάσταση» δήλωσε σχετικά ο «Μέλο», ο οποίος ανέτρεξε και στον περσινό αποκλεισμό από τους Πέισερς: «Δεν τον έχω ξεπεράσει. Μου προσφέρει επιπλέον κίνητρο, το οποίο δεν χρειάζομαι στην πραγματικότητα. Δεν θα ξεχάσω τον αποκλεισμό».

Προβληματισμός επικρατεί και για τον Τζέι Αρ Σμιθ, αν και ο κόουτς των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου» επανέλαβε πως θα εξετάσει την προοπτική προαγωγής του εκκεντρικού γκαρντ στη βασική πεντάδα. Επίσης, ο Ουόντσον ζήτησε από τον Ιμάν Σουμπέρτ να βελτιωθεί σε επιθετικό επίπεδο, αλλά στο σημερινό φιλικό (10/10, 02:30) με τους Μπόστον Σέλτικς θα ξεκινήσει με τον Πάμπλο Πριτζιόνι στη θέση «2», δίπλα στον βασικό πλέι-μέικερ, Ρέιμοντ Φέλτον, αφού ο Σμιθ και ο Σουμπέρτ είναι ακόμα ανέτοιμοι, ενώ ο Μάρτιν θα πάρει ρεπό, ώστε να ξεκουραστεί.

Στα των «C’s», ο Ραζόν Ρόντο παραμένει εκτός προπονήσεων, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από τους Σέλτικς: «Μου αρέσει εδώ. Οι οπαδοί είναι τέλειοι και ο Ντάνι (σ.σ. Έιντζ) είναι ειλικρινής μαζί μου. Αυτή είναι η ομάδα μου. Γιατί να θέλω να φύγω; Ουδέποτε έχω υποχωρήσει απέναντι σε πρόκληση και η φετινή σεζόν είναι η απόλυτη πρόκληση. Ανυπομονώ ενόψει της συνεργασίας με τον Μπραντ (σ.σ. Στίβενς) στο πλαίσιο ενός νέου ξεκινήματος με πολλούς νέους παίκτες».

Τέλος, οι Μάρσον Μπρουκς και Τζόρνταν Κρόφορντ δεν επανεντάχθηκαν στην αποστολή των «κελτών» έπειτα από τη χθεσινή πρόωρη αποχώρησή τους από την προπόνηση του Μπραντ Στίβενς. Μοιραία δεν υπολογίζονται για το φιλικό με τους Νικς.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Νικς:
Γκαρντ
Ρέιμοντ Φέλτον
Ιμάν Σουμπέρτ
Τζέι Αρ Σμιθ
Πάμπλο Πριτζιόνι
Μπένο Ούντριχ
Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ
Κρις Σμιθ

Φόργουορντ
Καρμέλο Άντονι
Μέτα Ουόρλντ Πις
Κένιον Μάρτιν
Αμάρε Στουντεμάιρ
Τζέρεμι Τάιλερ
Σι Τζέι Λέσλι
Τουρ Μάρι
Τζος Πάουελ
Ίκε Ντιόγου
Κρις Ντάγκλας-Ρόμπερτς

Σέντερ
Τάισον Τσάντλερ
Αντρέα Μπαρνιάνι
Όλντριχ Κόουλ

Και το τωρινό ρόστερ των Σέλτικς:
Γκαρντ
Ραζόν Ρόντο
Έιβερι Μπράντλεϊ
Φιλ Πρέσεϊ
Τζόρνταν Κρόφορντ
Μάρσον Μπρουκς
Κόρτνεϊ Λι
Κιθ Μπόγκανς
Κάμρον Τέιλορ
Κρις Μπαμπ

Φόργουορντ
Τζεφ Γκριν
Τζάρεντ Σάλιντζερ
Τζέραλντ Ουάλας
Μπράντον Μπας
Κρις Χάμφρις
Ντέσον Σιμς
Ντέιμεν Μπελ-Χόλτερ

Σέντερ
Βίτορ Φαβεράνι
Κέλι Όλινικ



NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved