Ντένβερ Νάγκετς: «Σκοτεινό» το μέλλον του Κουφού

Ντένβερ Νάγκετς: «Σκοτεινό» το μέλλον του Κουφού

Ο νέος GM των Ντένβερ Νάγκετς, Τιμ Κόνελι, ευχαρίστησε τον προκάτοχό του, Μασάι Ουτζίρι, και δήλωσε οπαδός του Τζαβέιλ Μακ Γκι.

Προφανώς, το πρώτο σκέλος αφορά το τωρινό ρόστερ των «σβόλων», στο οποίο υπάρχει και ο Κώστας Κουφός. Το δεύτερο, όμως, δεν ευνοεί το μέλλον του Έλληνα σέντερ στους Νάγκετς, καθώς πέρσι βρέθηκε μπροστά από τον Μακ Γκι στο rotation, κάτι που δύσκολα θα επαναληφθεί το 2013-14, από τη στιγμή που ο 25χρονος Αμερικανός σέντερ προτιμάται από τη διοίκηση. Είναι χαρακτηριστικό πως ο νέος γενικός διευθυντής του συλλόγου του Ντένβερ αναμένεται να επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την επιλογή του επόμενου κόουτς, καθώς διατηρεί την εμπιστοσύνη του προέδρου, Τζος Κρόενκε.

Στο μεταξύ, ο Κόνελι ξεκαθάρισε πως η ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέ Ιγκουοντάλα αποτελεί προτεραιότητα. Τόνισε, μάλιστα, πως είναι 100% βέβαιος για την παραμονή του 29χρονου γκαρντ/φόργουορντ στους εκπρόσωπους του Κολοράντο αποκαλύπτοντας ότι οι σχετικές συζητήσεις έχουν προχωρήσει ήδη σε ικανοποιητικό βαθμό, θέση που επιβεβαίωσε ο Κρόενκε, ο οποίος εξασφάλισε τον Μπεν Τένζερ για τη θέση του αντιπροέδρου, οπότε οι δύο άνδρες θα συνεργαστούν στενά, πίσω από τον Κόνελι.

Στα του διαδόχου του Τζορτζ Καρλ στον πάγκο, οι «σβόλοι» φαίνεται πως ενεπλάκησαν στη διεκδίκηση του Ντοκ Ρίβερς προσφέροντας επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου στους Μπόστον Σέλτικς, ώστε να αποκτήσουν το δικαίωμα προσέγγισης του 51χρονου τεχνικού. Το Yahoo! Sports αποκάλυψε την παραπάνω εξέλιξη, αλλά σήμερα (21/06) πρόσθεσε πως ο GM των «κελτών», Ντάνι Έιντζ, θα συναντηθεί εντός του Σαββατοκύριακου με τον Ρίβερς, ώστε να κριθεί οριστικά και αμετάκλητα το μέλλον του έμπειρου κόουτς στους εκπρόσωπους της Μασαχουσέτης.

Εν ολίγοις, οι Μπράιαν Σο και Λάιονελ Χόλινς παραμένουν υποψήφιοι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Νάγκετς. Τέλος θυμίζουμε πως η περίπτωση του Μέλβιν Χαντ, μέχρι πρότινος βοηθού του Καρλ, ουδέποτε αποκλείστηκε, αλλά η προοπτική πρόσληψης του Νέιτ Μακ Μίλαν ή του Άλβιν Τζέντρι συγκεντρώνει πλέον ελάχιστες πιθανότητες υλοποίησης.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved