Μπόστον Σέλτικς: Αναβολή «λύσης» για Ρίβερς

Μπόστον Σέλτικς: Αναβολή «λύσης» για Ρίβερς

Η συνεργασία των Μπόστον Σέλτικς με τον Ντοκ Ρίβερς παραμένει στον… αέρα, καθώς σχετική συνέντευξη Τύπου αναβλήθηκε, χωρίς να ξεκαθαριστεί η αφορμή.

Σήμερα (21/06) είχε οριστεί συνέντευξη Τύπου με την παρουσία του 51χρονου κόουτς και του GM, Ντάνι Έιντζ. Για ακαθόριστο, λόγο, ανακοινώθηκε αναβολή μέχρι τη Δευτέρα (24/06), κάτι που προφανώς θα πυροδοτήσει τις φημολογίες για αποχώρηση του Ρίβερς, που δεν φαίνεται διατεθειμένος να οδηγήσει τους Σέλτικς σε μεταβατική περίοδο χωρίς τους Κέβιν Γκαρνέτ και Πολ Πιρς. Ειδικότερα, ο έμπειρος τεχνικός θέλει να καθοδηγήσει ομάδα, η οποία θα στοχεύει σε κατάκτηση τίτλου, όπως ξεκαθάρισε το ESPN.

Πριν από τις παραπάνω εξελίξεις, οι Σέλτικς άρχισαν πάλι διαπραγματεύσεις με τους Λος Άντζελες Κλίπερς για ανταλλαγή του έμπειρου προπονητή. Παράλληλα, όμως, ο κομισάριος του NBA, Ντέιβιντ Στερν, ξεκαθάρισε πως η λίγκα δεν θα εγκρίνει ανταλλαγή, η οποία θα σχετίζεται με κάποιον κόουτς, δήλωσε πως δεν φάνηκε να επηρεάζει την πολιτική των εκπρόσωπων της Μασαχουσέτης, αφού οι δύο σύλλογοι συνέχισαν κανονικά τις συζητήσεις.

Πάντως, ο σύλλογος της «πόλης των αγγέλων» στάθηκε στην τοποθέτηση του Στερν και απαίτησε παραχώρηση του Ρίβερς, χωρίς έμψυχα ανταλλάγματα, σύμφωνα με το Yahoo! Sports. Συγκεκριμένα έγινε προσπάθεια για τράμπα του Γκαρνέτ με τον Ντε Αντρέ Τζόρνταν και αποζημίωση μίας επιλογής ντραφτ στους Σέλτικς, ώστε να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τον πρώην κόουτς των Ορλάντο Μάτζικ. Μάλιστα, το ESPN ξεκαθάρισε πως θα ακολουθήσει κίνηση για τον απόκτηση του «Truth», αν οι Κλίπερς πετύχουν τους παραπάνω στόχους.

Σημειώνουμε επίσης πως ο Ρίβερς φαίνεται πως αποτελεί την κορυφαία επιλογή του Κρις Πολ για τον πάγκο, σενάριο που είναι κρίσιμο για ολόκληρη την υπόθεση, αφού την 1η Ιουλίου ο 28χρονος πλέι-μέικερ θα γίνει unrestricted free agent. Στο μεταξύ, πάντως, η διοίκηση των Κλίπερς μίλησε για δεύτερη φορά με τον Μπάιρον Σκοτ, ενώ εντός των επόμενων ωρών αναμένεται συνάντηση του Μπράιαν Σο με τον ιδιοκτήτη, Ντόναλντ Στέρλινγκ. Στο «παιχνίδι» για τη διαδοχή του Βίνι Ντελ Νέγκρο παραμένει και ο Λάιονελ Χόλινς, αλλά είναι φανερό πως ο τωρινός προπονητής των «κελτών» είναι προτεραιότητα για τους εκπρόσωπους του Λος Άντζελες.

Παράλληλα, οι Κλίπερς κρατούν ανοικτή την «πόρτα» για απόκτηση του Άαρον Αφλάλο από τους Μάτζικ έναντι του Έρικ Μπλέντσο. Άλλωστε, η συγκεκριμένη ανταλλαγή μάλλον θα συνδυαστεί με βελτίωση θέσης στο ντραφτ της 27ης Ιουνίου, εξέλιξη που θα ευνοήσει τις προϋποθέσεις της προαναφερόμενης αποζημίωσης των Σέλτικς για παραχώρηση του Ρίβερς, ο οποίος έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο.

Τέλος αναφέρουμε πως ο Έιντζ ήταν εκείνος που αποκάλυψε το έντονο ενδιαφέρον των Κλίπερς στον Ρίβερς, που εξαρχής φάνηκε θετικός απέναντι στο ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Λος Άντζελες. Προφανώς η σημερινή συνέντευξη Τύπου επρόκειτο να επιτρέψει τη διεξαγωγή ασφαλέστερων συμπερασμάτων για την υπόθεση, αλλά πλέον απαιτείται υπομονή μέχρι την αρχή της επόμενης εβδομάδας, αν και η προοπτική συμφωνίας με τον σύλλογος της «πόλης των αγγέλων» κρίνεται πλέον απίθανη.



Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved