Ντένβερ Νάγκετς: Ταχύτερη επιστροφή για Γκαλινάρι

Ντένβερ Νάγκετς: Ταχύτερη επιστροφή για Γκαλινάρι

Παρά τις ενδείξεις για το αντίθετο, ο Ντανίλο Γκαλινάρι ενδέχεται να επιστρέψει στα παρκέ κάποιους μήνες νωρίτερα σε σχέση με την αρχική ιατρική εκτίμηση.

Ο χειρούργος, που ανέλαβε τη δεύτερη εγχείρηση του Ιταλού φόργουορντ, δήλωσε πως η ρήξη ήταν μερική, όχι ολική. Σύμφωνα με την Denver Post, ο συγκεκριμένος ιατρός έχει βγάλει σε πέρας περίπου… 2,000 αντίστοιχες χειρουργικές επεμβάσεις, οπότε διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία, ώστε να «μετρήσει» η γνωμάτευσή του. Υπό τα νέα δεδομένα, λοιπόν, ο Γκαλινάρι εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος από τον Δεκέμβριο. Οι ευχάριστες εξελίξεις επιβεβαιώθηκαν και από βίντεο του 24χρονου φόργουορντ στο Facebook, Ουδείς από τους εμπλεκόμενους, όμως, πρόσφερε ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα επιστροφής, αλλά η εκτίμηση για Δεκέμβριο είναι ανεπίσημη. Σε κάθε περίπτωση, η πρώτη εκτίμηση ανέφερε απουσία του Γκαλινάρι μέχρι τον Φεβρουάριο του 2013, οπότε καταγράφηκε πρόοδος.

Στο μεταξύ, Μέσα του Κολοράντο θεωρούν πως η διαφαινόμενη απουσία της 6ης επιλογής του ντραφτ του 2008 σε μεγάλο μέρος της επόμενης regular season επηρέασε και την απόλυση του Τζορτζ Καρλ, που είχε συμβόλαιο μέχρι το πέρας του 2013-14. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε πως ο πρόεδρος, Τζος Κροένκε, διέκρινε ευκαιρία για νέο ξεκίνημα με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του Ιταλού φόργουορντ. Την ίδια ώρα εκτιμήθηκε πως οι Νάγκετς ίσως θεωρήσουν τον Αντρέ Ιγκουοντάλα ακριβό, οπότε είναι πλέον αρκετά πιθανό να μην κατατεθεί συμβόλαιο, όταν ο πρώην γκαρντ/φόργουορντ των Φιλαδέλφεια 76ερς γίνει unrestricted free agent.

Πάντως, ο Κροένκε θα συναντηθεί εντός των επόμενων ωρών με τον Λάιονελ Χόλινς, που θεωρείται φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «σβόλων» ενόψει του 2013-14 μαζί με τον Μπράιαν Σο. Σημειώνουμε πως ο 59χρονος τεχνικός μίλησε σήμερα με στελέχη των Λος Άντζελες Κλίπερς και πως κατευθύνθηκε άμεσα στο Ντένβερ, ώστε να μιλήσει με τη διοίκηση των Νάγκετς, ενώ σε θέση εναλλακτικών λύσεων παραμένουν οι Μέλβιν Χαντ, Άλβιν Τζέντρι και Νέιτ Μακ Μίλαν. Γενικότερα, δεν διαπιστώνεται τάση για άμεση κατάληξη σε νέο προπονητή.

Ακόμα, το Yahoo! Sports εκτίμησε πως οι Σακραμέντο Κινγκς έφτασαν σε συμφωνία με τον Πιτ Ντ’ Αλεσάντρο και κάλυψαν το κενό στη θέση του GM! Θυμίζουμε πως ο Ντ’ Αλεσάντρο ήταν φαβορί για τη διαδοχή του Μασάι Ουτζίρι στην αντίστοιχη θέση των Νάγκετς, αλλά πλέον διαπιστώνεται πως οι εκπρόσωποι του Κολοράντο δέχθηκαν ένα ακόμα «άκυρο». Τέλος σημειώνουμε πως «ακούστηκε» και ο Σκοτ Λέιντεν των Σαν Αντόνιο Σπερς για τη για τη διαδοχή του Τζεφ Πέτρι, ενώ ο Κρις Ουάλας των Μέμφις Γκρίζλις, που ήταν το αρχικό φαβορί, έμεινε στην… άκρη μαζί με τους Κένι Σμιθ, Κρις Μάλιν και Ρικ Σαντ, μεταξύ άλλων.



Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved