Σικάγο Μπουλς: Ευτυχώς υπάρχει ο Μπάτλερ

Σικάγο Μπουλς: Ευτυχώς υπάρχει ο Μπάτλερ

Για μία ακόμα φορά, οι Λουόλ Ντενγκ, Κερκ Χάινριχ και Ντέρικ Ρόουζ αποκλείστηκαν, οπότε οι Σικάγο Μπουλς θα παραταχθούν εκ νέου με πλειάδα απουσιών στο «AmericanAirlines Arena» των Μαϊάμι Χιτ.

Προέρχονται, πάντως, από μπρέικ, με το οποίο εξασφάλισαν προβάδισμα με 1-0 στην ημιτελική σειρά της Ανατολής. Στερήθηκαν, μάλιστα, των υπηρεσιών των τριών παραπάνω μελών του ρόστερ, οι οποίοι ούτε απόψε (09/05, 02:00) θα τεθούν στη διάθεση του Τομ Θίμποντο.

Άλλωστε, ο κόουτς των «ταύρων» ξεκαθάρισε πως δεν έχει αλλάξει κάτι αναφορικά με τον Ρόουζ, αν και χθες γράφτηκε από μερίδα βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων πως ο 24χρονος πλέι-μέικερ θα συμπεριληφθεί στην ενεργή 13άδα. Από την πλευρά του, ο Χάινριχ δεν ξεπέρασε ενοχλήσεις στο πόδι και θα υποβληθεί αύριο (09/05) σε νέες ακτινογραφίες, ενώ ο Ντενγκ έμεινε στο Σικάγο λόγω ίωσης, αλλά προπονήθηκε ατομικά. Είναι φανερό, όμως, πως οι τρεις παίκτες είναι σε καλύτερη κατάσταση, οπότε ίσως επιστρέψουν την Παρασκευή (11/05, 03:00), όταν οι Μπουλς υποδεχθούν την ομάδα του Έρικ Σποέλστρα στο «United Center».

Προφανώς, ο Νέιτ Ρόμπινσον θα συνεχίσει σαν βασικός πλέι-μέικερ, ενώ ο Μάρκο Μπελινέλι θα διατηρήσει θέση βασικού γκαρντ και ο Τζίμι Μπάτλερ βασικού σμολ φόργουορντ. Επίσης, οι Κάρλος Μπούζερ και Γιοακίμ Νοά θα καλύψουν τη frontline, αν και ο Γάλλος σέντερ παραμένει μακριά από το 100% εξαιτίας πελματιαίας απονευρωσίτιδας. Σημειώνουμε πως ο προπονητής των Μπουλς ξεκαθάρισε εκ νέου πως δεν γίνεται να ζητήσει κάτι παραπάνω από τον Νοά.

Από την πλευρά του, ο Μπάτλερ εισχώρησε στο αρχικό σχήμα του Θίμποντο πριν από έξι εβδομάδες και έκτοτε έχει παραμείνει βασικός εκμεταλλευόμενος τους συνεχούς τραυματισμούς συμπαικτών του. Μάλιστα παίρνει πολύ σημαντικό χρόνο συμμετοχής, καθώς δεν υπάρχουν πλέον εναλλακτικές επιλογές, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί και απόψε. Ο ίδιος παραδέχεται πως νιώθει κόπωση, αλλά φαίνεται αποφασισμένος να συνεχίσει, ως έχει.

Τέλος, ο Ρόμπινσον απασχολεί ιδιαίτερα τους Χιτ σε αγωνιστικό επίπεδο και αρκετές ομάδες του NBA σε μεταγραφικό επίπεδο. Άλλωστε σημείωσε 27 πόντους και μοίρασε 9 ασίστ στο πρώτο ματς με τους εκπρόσωπους του Μαϊάμι, ενώ το καλοκαίρι θα γίνει unrestricted free agent. Στην προκειμένη, ο Λεμπρόν Τζέιμς ομολόγησε πως ο ίδιος ίσως κληθεί να μαρκάρει τον βραχύσωμο πλέι-μέικερ, ενδεχόμενο που εξετάστηκε κατά τη διάρκεια των προπονήσεων του Σποέλστρα.



Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved