Σικάγο Μπουλς: Ελπίζουν σε επιστροφές

Σικάγο Μπουλς: Ελπίζουν σε επιστροφές

Έκαναν το μπρέικ σε βάρος των Μαϊάμι Χιτ χωρίς τους Ντέρικ Ρόουζ, Λουόλ Ντενγκ και Κερκ Χάινριχ, αλλά οι Σικάγο Μπουλς ίσως εμφανιστούν δυνατότεροι στη συνέχεια της σειράς.

Περισσότερες πιθανότητες επιστροφής στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς του δεύτερου γύρου της φετινής postseason (09/05, 02:00) έχει ο Ντενγκ. Άλλωστε, ο 28χρονος σμολ φόργουορντ νιώθει καλύτερα, σύμφωνα με τον Τομ Θίμποντο. Εντούτοις παραμένει σπίτι του, όπου αναρρώνει μετά από σοβαρή ασθένεια. Μέχρι στιγμής, δηλαδή, δεν έχει ενσωματωθεί με την αποστολή των «ταύρων».

Από την πλευρά του, ο Χάινριχ υποστήριξε πως την Πέμπτη (09/05) θα υποβληθεί σε νέες ακτινογραφίες στο πόδι αφήνοντας να εννοηθεί πως στόχος του είναι η επανάκαμψη στο τρίτο ματς (11/05, 03:00), το οποίο θα διεξαχθεί στο «United Center». Επίσης, ο Ρόουζ δήλωσε πως φιλοδοξεί να γυρίσει εντός της σειράς με τους Χιτ, χωρίς ωστόσο να πείσει πολλούς εξαιτίας των διαδοχικών αναβολών της επιστροφής του και της διαφαινόμενης απόφασης περί μόνιμου παραγκωνισμού για τα εναπομείναντα παιχνίδια του 2012-13.

Αντίθετα, ο Γιοακίμ Νοά συνεχίζει κανονικά παρά την πελματιαία απονευρωσίτιδα. Θυμίζουμε πως ο Γάλλος σέντερ δεν έχει προπονηθεί κανονικά μετά τη… διακοπή για το All Star Game, αλλά στα playoffs έχει «σφίξει τα δόντια» και έχει προσφέρει όσα μπορεί στους Μπουλς. Πράγματι προσφέρει μία νότα ηρωισμού στις τάξεις του συλλόγου του Σικάγο, τη στιγμή που άλλα μέλη του ρόστερ δεν δείχνουν αντίστοιχες τάσεις, ενώ σήμερα (09/05) ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν είναι ακόμα ικανοποιημένη από τα επιτεύγματά της. Φυσικά προέχει η υγεία των μελών του δυναμικού, κάτι που τονίζει διαρκώς ο Θίμποντο, αλλά οι Μπουλς τα καταφέρουν… μία χαρά εν μέσω πολλαπλών προβλημάτων από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Στο μεταξύ, ο Μάρκο Μπελινέλι επιπλήχθηκε με πρόστιμο 15,000 δολαρίων εξαιτίας άσεμνης χειρονομίας προς τους οπαδούς των εκπρόσωπων του Μαϊάμι κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα. Ο Ιταλός γκαρντ δεν μπόρεσε να περιορίσει το πάθος του εντός… ανθρώπινων ορίων, αλλά σίγουρα έχει δικαιώσει τον Θίμποντο με την προσφορά του. Είναι χαρακτηριστικό πως ο κόουτς των Μπουλς αποθεώθηκε από τον Μάικ Σιζέφσκι του Ντιουκ, κάτι που επιβεβαιώνει την εξαιρετική διαχείριση του υλικού από τον 55χρονο κόουτς, όχι μόνο με τους Χιτ, αλλά γενικότερα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Από την πλευρά τους, οι Χιτ είναι απογοητευμένοι από το αρνητικό ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο των playoffs και… από την ψήφο του 121ου αρμόδιου συντάκτη για τη διαδικασία ανάδειξης MVP. Προφανώς η ήττα από τους «ταύρους» δεν ευνόησε επέκταση της γκρίνιας στη δεύτερη περίπτωση, αλλά ο Ντουέιν Ουέιντ, που θα έπρεπε να ευνοηθεί από την απουσία του Χάινριχ, ξεκαθάρισε πως δεν αναζητούνται δικαιολογίες, αλλά άμεση επιστροφή στις νίκες. Σημειώνουμε πως ο «Φλας» έπαιξε κανονικά ξεπερνώντας ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά ο σύλλογος του Έρικ Σποέλστρα δεν απέφυγε την ήττα. Τέλος, ο Τζάρβις Βαρνάντο ξεπέρασε ενοχλήσεις στο πόδι, αλλά παρέμεινε εκτός rotation.



Ο ΜακΚένα στον πάγκο της Μπράιτον, αν φύγει ο Ντε Τσέρμπι
Ο ΜακΚένα στον πάγκο της Μπράιτον, αν φύγει ο Ντε Τσέρμπι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επίσημο το sold out για το Game 5
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επίσημο το sold out για το Game 5
Χάντμπολ: Έως το 2026 στο «τιμόνι» της ΑΕΚ ο Μπουζόν
Χάντμπολ: Έως το 2026 στο «τιμόνι» της ΑΕΚ ο Μπουζόν
Ολυμπιακοί Αγώνες: «Άκυρο» σε Ρώσους και Λευκορώσους εθελοντές λόγω ασφάλειας
Ολυμπιακοί Αγώνες: «Άκυρο» σε Ρώσους και Λευκορώσους εθελοντές λόγω ασφάλειας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved