Το πανόραμα της 20ής αγωνιστικής της Football League

Το πανόραμα της 20ής αγωνιστικής της Football League

Το 3Χ10 του Πανθρακικού εντός έδρας και οι εκτός έδρας νίκες της Καλλιθέας και του Πιερικού στο Μάλεμε και τη Βέροια αντίστοιχα ξεχώρισαν στα κυριακάτικα ματς της 20ης αγωνιστικής.

Οι εκπλήξεις ήταν δεδομένες στα παιχνίδια της Κυριακής (18/03) στη Football League, όμως τόσες πολλές, σίγουρα, δεν ήταν κάτι το αναμενόμενο… Από πού να ξεκινήσει κανείς και πού να τελειώσει. Στην κορυφή, λοιπόν, έγιναν ανακατατάξεις, με τον Πανθρακικό να κάνει το 3Χ10 εντός έδρας, καθώς επικράτησε 1-0 της Παναχαϊκής. Έπιασε τη Βέροια στην 1η θέση με ένα ματς λιγότερο (αυτό με τον Διαγόρα) και υποχρέωσε τους Αχαιούς στην πρώτη ήττα έπειτα από 9 αγωνιστικές και πρώτη με τον Βασίλη Βούζα στην τεχνική ηγεσία!

Την ίδια στιγμή το… τρένο του Πιερικού πανηγύριζε στη Βέροια το έκτο διαδοχικό τρίποντο. Οι «ασπρόμαυροι» πήραν το… στέμμα της «Βασίλισσας του Βορρά» με σκορ 2-0 και έπιασαν στην 3η θέση τον Πλατανιά Χανίων. Οι Κρητικοί, βέβαια, έχουν ένα ματς λιγότερο, αυτό με τους Ροδίτες, όμως δικαίωσαν όσους περίμεναν ότι θα «ξεφούσκωνε». Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την 3η σερί ήττα και 2η σερί στο Μάλεμε! Αν και προηγήθηκαν απέναντι στην Καλλιθέα, είδαν την αθηναϊκή ομάδα να φτάνει στην απόλυτη ανατροπή (1-2) και να εδραιώνεται στην 5η θέση με ένα ματς λιγότερο…

Σε τροχιά play offs μπήκε ο Πανσερραϊκός χάρη στη δεύτερη διαδοχική του νίκη. Τα «λιοντάρια» δεν είχαν πρόβλημα να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας Νέων του Εθνικού Αστέρα με 4-0

Αντίθετα, έδαφος από τις θέσεις των μπαράζ έχασε η ΑΕΛ Καλλονής. Απέναντι στον σκληροτράχηλο Θρασύβουλο παραχώρησε ισοπαλία (2-2), με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν το ματς στα ίσα δύο φορές. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του Φωκικού στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Άμφισσας επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Στα Ψαχνά, τέλος, ο τοπικός Ηρακλής πανηγύρισε τη δεύτερη σερί νίκη του (1-0 την Αναγέννηση Επανομής) και δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο με τον Γιώργο Φοιρό στον πάγκο του.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας Διαγόρας - Αγροτικός Αστέρας δεν διεξήχθη λόγω ανάκλησης πιστοποιητικού της ομάδας της Ρόδου. Η αυλαία θα πέσει τη Δευτέρα (19/03) με τον αγώνα Βύζας Μεγάρων – ΑΕΛ (15:00 ΟΤΕ TV).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΕΛ Καλλονής - Θρασύβουλος 2-2 (2' Ντος Σάντος, 45' Μανούσος - 28' Βλάχος, 46' Ντακόλ)

Πλατανιάς Χανίων - Καλλιθέα 1-2 (21' Μαραγκουδάκης - 64' Φουντουκίδης, 82' Κατσίκης)

Ηρακλής Ψαχνών - Αναγέννηση Επανομής 1-0 (31' Λιόσης)

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Φωκικός Άμφισσας 0-1 (4' Διαμαντόπουλος)

Βέροια - Πιερικός 0-2 (22' Μοκακέ, 38' Μπλαζέφσκι)

Πανθρακικός - Παναχαϊκή 1-0 (3' Μίνγκας)

Πανσερραϊκός - Εθνικός Αστέρας 4-0 (27',39' Μπανγκουρά, 52' Παρασκευαΐδης, 63' Τάντιτς)

Διαγόρας - Αγροτικός Αστέρας δ.δ.

Δείτε τη βαθμολογία μετά τους αγώνες της Κυριακής (18/03) για την 20η αγωνιστική. 



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved