Απευθείας άνοδο καλοβλέπει η Καλλιθέα

Απευθείας άνοδο καλοβλέπει η Καλλιθέα

Μετά την Παναχαϊκή και η Καλλιθέα πέρασε με νίκη το Μάλεμε, επικρατώντας 2-1 του Πλατανιά και πλέον ελπίζει βάσιμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί απευθείας στη Super League!

Οι γηπεδούχοι για μία ακόμη φορά,  δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα, με αποτέλεσμα να υποχρεωθούν στην 3η συνεχόμενη τους ήττα!

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο ρυθμό, καθώς οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων χρειάστηκαν περίπου ένα τέταρτο για να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως μετά, όμως, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και ξεκίνησαν με οργανωμένες επιθέσεις να προσπαθούν να πατήσουν στην περιοχή του Κατσούλη. Σε μία απ’ αυτές, στο 21’, ο Μιρτσέτα έκανε την κούρσα από την αριστερή πλευρά, «έσπασε  την μπάλα στον Μαραγκουδάκη και αυτός μέσα από την μεγάλη περιοχή έγραψε το 1-0.
Η Καλλιθέα προσπάθησε ν’ απαντήσει άμεσα, με καλύτερη φάση αυτή στο 29’, αλλά ο Ντιαλό, από θέση τετ α τετ, δεν κατάφερε να νικήσει τον Λαζαρίδη.
Στη συνέχεια το παιχνίδι μεταφέρθηκε στο χώρο του κέντρου, αν και στο 45’ ο Πλατανιάς δημιούργησε άλλη μια ευκαιρία με τον Μιρτσέτα, ενώ στην αντεπίθεση το ίδιο έγινε και με τον Φαρινόλα, το σουτ του οποίου πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν είχαν τον ίδιο ρυθμό με αυτόν του πρώτου 45λεπτου, κάτι που εκμεταλλεύτηκε άριστα η Καλλιθέα, η οποία με σωστή τακτική, κατάφερε να φτάσει στην πολύτιμη νίκη.
Στο 64΄ο Φουντουκίδης με σουτ έξω από την περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ, κατάφερε να παραβιάσει την εστία της κρητικής ομάδας, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Το τελικό 1-2, διαμόρφωσε ο Κατσίκης επίσης με σουτ έξω από την περιοχή στο 82΄, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουσταφίδη από τη δεξιά πλευρά και απομάκρυνση της μπάλας από τους αμυντικούς του Πλατανιά.

Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Λιαχούδη από το σύνδεσμο Μακεδονίας, ο οποίος είχε βοηθούς τους Περικλίδη (Μακεδονίας) και Πετρόπουλο (Αρκαδίας).
Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Παληγεώργος (25΄), Ναζλίδης (35΄), Μιχαλόπουλος (57΄), Σταύρου (59΄), Φουντουκίδης (76΄), Κατσούλης (91΄) και Μουσταφίδης (93΄).


ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Λαζαρίδης, Μαραγκός, Δημήτρης (84΄Μαρτσάκης), Κουρτεσιώτης, Παληγεώργος, Δέντσας, Γκονζάλες, Μαραγκουδάκης, Πάγκαλος (55΄Χαϊκάλης), Μιρτσέτα (72΄Δράμι), Ναζλίδης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος (86΄Ματσούκας), Ηρακλής, Ρουσάκης, Κατσίκης, Φουντουκίδης (77΄Καλτσάς), Φαρινόλα (57΄Μαρουκάκης), Πρίπου, Μουσταφίδης, Ντιάλο.



Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved