Κρύο, κρύο καιρός για «2»

Κρύο, κρύο καιρός για «2»

Ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, ο Ολυμπιακός αναζητεί το «διπλό» που θα… ζεστάνει την πρόκριση για την φάση των «16» του Europa League… μέρα μεσημέρι (13:00, ΑΝΤ1, Onsports) απέναντι στην Ρούμπιν Καζάν στο «παγωμένο» Λουζνίκι.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην Μόσχα από το απόγευμα της Κυριακής (12/2) όπου συνάντησαν πολικές συνθήκες. Μάλιστα, λόγω του δριμύ ψύχους που επικρατεί στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, οι υπεύθυνοι της UEFA προχώρησαν στην αλλαγή της ώρας έναρξης της αναμέτρησης για τη μία το μεσημέρι της Τρίτης (14/2) με την ελπίδα, το θερμόμετρο να δείχνει λιγότερο από -15 και το παιχνίδι να ξεκινήσει κανονικά.

Άλλωστε, όπως ανέφερε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (13/2) οι Πειραιώτες ταξίδεψαν στην Μόσχα με στόχο να αγωνιστούν την Τρίτη και όχι την Τετάρτη, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση θα έχει πάει… περίπατο ο προγραμματισμός που έχει στην ομάδα. Αντίθετα, από την πλευρά του, ο Κούρμπαν Μπερντίεφ δεν είναι αρνητικός να αλλάξουν και πάλι τα δεδομένα του αγώνα, γνωρίζοντας πως κάτι τέτοιο μόνο θετικό δεν είναι για τους Πειραιώτες.

Η Ρούμπιν Καζάν βρίσκεται σε... χειμερία νάρκη τους τελευταίους δύο μήνες, καθώς δεν υπάρχει «δράση» στο πρωτάθλημα της Ρωσίας. Μάλιστα, το τελευταίο επίσημο παιχνίδι των «βυσσινί» ήταν κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στα μέσα του Δεκεμβρίου. Από τότε, ακολούθησε προετοιμασία, κυρίως εκτός των τειχών και όπως εύκολα αντιληπτό δεν βρίσκεται στο απόγειο της αγωνιστικής της φόρμας.

Ο Κούρμπαν Μπερντίεφ, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες έφτασε πολύ κοντά στην αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας «προβληματίζεται» για τη συμμετοχή του Νάτσο. Ο Ισραηλινός μέσος δεν βρίσκεται στο 100% έχοντας χάσει πολλές προπονήσεις, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις θα είναι στο αρχικό σχήμα. Οι Ρώσοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στο «Λουζνίκι» με μία προπόνηση, ωστόσο υπάρχει έντονος προβληματισμός για τις καιρικές συνθήκες, αφού όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της ομάδας, μπορεί να είναι συνηθισμένοι στο κρύο, αλλά όχι σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες.

Στην αντίπερα… όχθη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με την Ρούμπιν τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Ντιόγκο, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, εν αντιθέσει με τους Κέβιν Μιραλάς και Γιάννη Μανιάτη που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και όπως όλα δείχνουν θα είναι στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων».

Μπορείτε να δείτε live το παιχνίδι, μέσα από το… γήπεδο του Onsports.

Τα πλάνα των προπονητών:

Rubin-OSFP

Διαβάστε ακόμα:

Διαφορά 14 εκατ. ευρώ στα ρόστερ Ολυμπιακού και Ρούμπιν

Στα ίσα ο Ολυμπιακός με τους... πρώην Σοβιετικούς! (photos + videos)



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved