Μαρινάκης: «Έρχονται δύο μεταγραφές για υπέρβαση»

Μαρινάκης: «Έρχονται δύο μεταγραφές για υπέρβαση»

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες και το ρόστερ να κάνει την υπέρβαση στο Champions League και να προκριθεί στην επόμενη φάση, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας κλήρωσης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μίλησε στην κάμερα της «Nova» όπου επιβεβαίωσε τις επαφές των Πειραιωτών για την μεγαλύτερη ενίσχυση του ρόστερ, ενώ έδωσε το… σύνθημα για την φετινή σεζόν, όπου στόχος του Ολυμπιακού είναι η πρόκριση στους «16» του θεσμού και η διατήρηση των σκήπτρων στην Ελλάδα.

«Στο Champions Legaue δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες κληρώσεις. Μιλάμε για ομάδες που έχουν μπάτζετ μεγαλύτερο του Ολυμπιακού, όπως η Μπενφίκα και η Παρί και από την άλλη είναι η Άντερλεχτ που έχει περίπου το ίδιο μπάτζετ με εμάς. Είμαστε ευχαριστημένοι και αισιόδοξοι. Αν ο Ολυμπιακός παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του και το ρόστερ του μπορεί να ανταπεξέλθει και δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Περιμένουμε τις επόμενες 2-3 μέρες άλλες δύο προσθήκες που θα μας βοηθήσουν και στο Champions League, αλλά και στην Ελλάδα, όπου φέτος έχουμε ως μεγάλο αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που έχει ενισχυθεί και έχει έναν καλό προπονητή και θεωρούμε πως θα είναι πιο δύσκολα με πέρυσι. Είμαστε αισιόδοξοι για την υπέρβαση στην Ευρώπη. Τα προηγούμενα δύο χρόνια, φτάσαμε κοντά και τελευταία στιγμή για έναν πόντο ή κάποια αποτελέσματα στα τελευταία λεπτά, η ομάδα δεν πέρασε στην επόμενη φάση. Φέτος από το πρώτο κιόλας παιχνίδι ελπίζουμε να μπούμε δυνατά, να μπορέσει ο προπονητής να αξιοποιήσει το υλικό, να πάμε μπροστά και να κάνουμε το καλύτερο για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του».

Παράλληλα, ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων», ανέφερε: «Όπως είδατε και με τον ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολο να παίζεις Τετάρτη – Κυριακή σε Ευρώπη και Ελλάδα και να κερδίζεις. Ο Ολυμπιακός το έχει κάνει στο παρελθόν αλλά δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση και μέσω των προπονήσεων οι παίκτες να έχουν το επίπεδο να ανταπεξέλθουν. Μια ομάδα χρειάζεται χρόνια για να «χτιστεί» σε αυτό το επίπεδο. Εμείς για μία ακόμα φορά, θέλουμε να πιστεύουμε και δεν έχω κανέναν λόγο να μην το πιστεύω, ότι θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουμε ότι θα μπορέσουμε να το πράξουμε».

Αναφορικά με το όνειρό του για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League, απάντησε: «Από την στιγμή που η ομάδα περάσει στους «16» του θεσμού είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και ένα εκτός και όλα μπορούν να συμβούν. Εμείς θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Το θέλουμε».

Όσον αφορά στις δύο μεταγραφές που προανήγγειλε και αν με αυτές θα ολοκληρωθεί το ρόστερ, σχολίασε: «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουν τελειώσει. Οριστικές δεν μπορείς να πεις ποτέ ότι είναι. Μπορεί να έρθει μία πρόταση, μια περίπτωση που να μην μπορείς να αρνηθείς, γιατί μπορεί να κάνει τη διαφορά και να μας βοηθήσει».

Τέλος, για τη συμμετοχή της ομάδας Νέων στο στην διοργάνωση U19 του Champions League, τόνισε: «Έχουμε ρίξει μεγάλο βάρος στις υποδομές και το είδατε και πέρυσι με τα καλά αποτελέσματα που είχαμε με την ομάδα των Νέων και πόσο μακριά φτάσαμε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Και φέτος θέλουμε να πιστεύουμε πως θα πάνε εξίσου καλά και νομίζω πως το προπονητικό τιμ και οι συνεργάτες θα δώσουν τον καλύτερό μας εαυτό για να πάνε καλύτερα. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα πάμε καλύτερα».

Διαβάστε ακόμα:

Κλήρωσε... αστέρια πρόκρισης για τον Ολυμπιακό

Μίτσελ: «Αποφύγαμε τα δυνατά ονόματα»

Καρεμπέ: «Όλα για την ομάδα σου»

Το προφίλ της Μπενφίκα

Το προφίλ της Παρί Σεν Ζερμέν

Το προφίλ της Άντερλεχτ

Πρεμιέρα με Παρί Σεν Ζερμέν στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Νασέρ Αλ Κελαϊφί: «Εμπιστεύομαι την ομάδα μου»



Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved