Το προφίλ της Παρί Σεν Ζερμέν

Το προφίλ της Παρί Σεν Ζερμέν

Ομάδα με μεγάλα αστέρια του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου είναι η Παρί Σεν Ζερμέν η οποία χωρίς καμία αμφιβολία θέτει υποψηφιότητα για την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου.

Ομάδα καθαρά φτιαγμένη για πορεία στο Champions League μπορεί να χαρακτηριστεί η Παρί Σεν Ζερμέν η οποία αφού από πέρυσι είχε ξεκινήσει τη… μάζωξη αστέρων στο σύλλογο, συνέχισε σε αυτούς τους ρυθμούς και για τη φετινή μεταγραφική περίοδο.

Συγκεκριμένα οι αποκτήσεις των Έντινσον Καβάνι, Λούκας Ντίνιε και Μαρκίνιος κόστισαν το ποσό των 111 εκατομμυρίων ευρώ! Από τις αποχωρήσεις της ομάδας, καμία δεν μπορεί να κριθεί τόσο σημαντική που να επηρεάζει και τα πλάνα του Λοράν Μπλαν, καθώς ακόμα και αυτή του Κέβιν Γκαμέιρο που απέφερε το ποσό των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ, μόνο ως δώρο μπορεί να χαρακτηριστεί με βάση την πληρότητα που επικρατεί στην επιθετική γραμμή του συλλόγου.

Κατά τα άλλα, υπάρχουν και ονόματα όπως είναι αυτά των Ζλάντα Ιμπραΐμοβιτς, Εζεκιέλ Λαβέτσι, Χαβιέ Παστόρα και Λούκας Μούρα που μόνο… φόβο μπορούν να προκαλέσουν σε όποια ομάδα τεθεί αντιμέτωπη με τη μεγάλη του Παρισιού.
 
Προπονητής

Λοράν Μπλαν

Μόνο ως δυνατό σημείο της Παρί Σεν Ζερμέν δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ο προπονητής της ομάδας. Ο Λοράν Μπλαν μπορεί στο ξεκίνημα της καριέρας του να έκανε εξαιρετική δουλειά με την Μπορντό, ωστόσο στη συνέχεια βρέθηκε στην εθνική ομάδα της Γαλλίας όπου η κάκιστη παρουσία της στο τελευταίο Euro, ανάγκασε αρκετούς να ταχθούν κατά του. Η πρόσληψή του από τους πρωτευουσιάνους μόνο με θετικά σχόλια δεν συνοδεύτηκε, καθώς οι φίλοι της ομάδας έκαναν ανοιχτά τα παράπονά τους για την επιλογή αυτή

Το αστέρι

Έντινσον Καβάνι

Δύσκολο είναι να διαλέξει κάποιος το αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν με τους εντυπωσιακούς ποδοσφαιριστές που έχει. Λόγω του ότι ο Έντινσον Καβάνι είναι νέο μεταγραφικό απόκτημα παίρνει τη θέση στη συγκεκριμένη κατηγορία. Ο Ουρουγουανός διεθνής κόστισε ένα… σκασμό χρήματα στους Παριζιάνους οι οποίοι περιμένουν από τον ίδιο να κάνει ό,τι και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς την περυσινή σεζόν. Ήδη έχει πετύχει δύο τέρματα στις τρεις πρώτες του αναμετρήσεις.
 
Το ρόστερ

Τερματοφύλακες: Ντουσέ, Σιρίγκου, Μενιάν

Αμυντικοί: Τιάγκο Σίλβα, Σακχό, Μαρκίνιος, Άλεξ, Καμαρά, Ντιν, Μάξουελ, Ζαλέ, Φαν ντερ Βιλ

Μέσοι: Σισοκό, Μενέζ, Μποντμέρ, Τιάγκο Μότα, Βεράτι, Ματουϊντί, Ραμπιότ, Παστόρε, Λούκας Μόουρα, Κεμπανό

Επιθετικοί: Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς, Λαβέτσι, Μόρις, Ονγκέντα

Ξεκίνημα της σεζόν

Σε καμία περίπτωση το ξεκίνημα της Παρι Σεν Ζερμέν στο γαλλικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό, καθώς στα πρώτα της τρία παιχνίδια έχει μόλις μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Στην πρεμιέρα έμεινε στο 1-1 με την Μονπελιέ, για να ακολουθήσει ακόμα μία ισοπαλία με 1-1 αυτή τη φορά εντός έδρας με την Αζαξιό. Η πρώτη της νίκη, ήρθε απέναντι στη Ναντ εκτός έδρας.

Τίτλοι

3 πρωταθλήματα

11 Κύπελλα

1 Κυπελλούχων



Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved